Hugo Boss BOSS The Scent-Ζουμερά ροδάκινα, φρέζιες και κακάο για να σαγηνεύσετε τα πλήθη

 Ένα άρωμα που ξεχωρίζει και θα φορέσω φέτος για πρώτη φορά, είναι το BOSS THE SCENT του οίκου HUGO BOSS. Έφτασε στα χέρια μου λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σε μια υπέροχη συσκευασία δώρου από την αγαπημένη pargimo.gr μαζί με τις υπέροχες ευχές της, και περιλάμβανε ένα eau de toilette σε συσκευασία των 50 ml, ένα body lotion που συμπληρώνει το eau de toilette και χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια σε άρωμα και ένα mini eau de parfum spray σε συσκευασία των 10 ml για να το έχω πάντα μαζί μου στην τσάντα μου και στα ταξίδια μου.



Πρόκειται για ένα άρωμα μοντέρνο, αισθησιακό, με ένα λουλουδένιο και φρουτένιο ταυτόχρονα άρωμα. 

Η σύνθεση του αρώματος περιέχει εσάνς σαγηνευτικής φρέζιας και υπέροχα γλυκά ροδάκινα. Ακολουθεί ο μεθυστικός οσμανθός που δεσπόζει στην καρδιά του αρώματος. Η αρωματική σύνθεση κλείνει με ντελικάτες νότες κακάο που αιχμαλωτίζουν εσάς και τους γύρω σας και χαρίζουν στο άρωμα λεπτότητα και βάθος

Δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα τα γλυκά, λουλουδένια και φρουτένια αρώματα αλλά το BOSS THE SCENT άλλαξε την διάθεση μου, το ανακάλυψαν μαζί μου και οι άνθρωποι που αγαπώ  και έχει γίνει τώρα πια, αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μου. 

Το συγκεκριμένο άρωμα εμφανίστηκε στην αγορά το 2016 και μάλλον άργησα να το ανακαλύψω.


Μπορείτε να το βρείτε στην parfimo.gr σε εξαιρετική τιμή, σε συσκευασίες των 30 και 50 ml αλλά και σε διάφορες εκδοχές. Επίσης θα βρείτε ανδρικά αρώματα της HUGO BOSS αφού η γερμανική εταιρεία HUGO BOSS ειδικεύεται και στην παραγωγή ανδρικών ενδυμάτων και ιδρύθηκε το 1923 από τον HUGO BOSS Ferdinand. Μετά τον πόλεμο, ο HUGO BOSS επέστρεψε στην αγορά και άρχισε να παράγει αξεσουάρ μόδας για τους άνδρες. Σήμερα είναι μια επιτυχημένη εταιρεία παραγωγής κοστουμιών, αθλητικών ενδυμάτων, γυναικείας μόδας, διαφόρων αξεσουάρ, αρωμάτων και καλλυντικών. 

Τα υψηλής ποιότητας καλλυντικά HUGO BOSS είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ασφαλή συστατικά και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.





Η εταιρεία Hugo Boss είναι συνώνυμη με την πολυτελή και ποιοτική ανδρική μόδα, τα αξεσουάρ και τα καλλυντικά. Από την ίδρυση της, τα προϊόντα της ήταν περιζήτητα λόγω της υψηλής ποιότητας των υφασμάτων και την γερμανική αίσθηση στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια.

Η εταιρεία Hugo Boss δίνει μεγάλη σημασία στις ανάγκες και στις επιθυμίες των πελατών της. Αυτό ισχύει και στην παραγωγή καλλυντικών, όπου δίνεται μεγάλη έμφαση στην επιλογή συστατικών της υψηλότερης ποιότητας. Χάρη στα παραπάνω, η Hugo Boss κατέχει ηγετική θέση στον κόσμο της ανδρικής μόδας, αλλά σήμερα μπορούν και οι γυναίκες να επιλέξουν κάποιο άρωμα ή ξεχωριστό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα.

Το πρώτο άρωμα Hugo Boss εμφανίστηκε τη δεκαετία του ‘90 και σήμερα η εταιρεία έχει στον κατάλογο της μια σειρά από μοντέρνα ανδρικά και γυναικεία αρώματα, προσαρμοσμένα στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Τα αρώματα Hugo Boss δημιουργούνται με ακρίβεια και στόχος τους είναι να αντικατοπτρίζουν την ισχυρή προσωπικότητα του χρήστη, τονίζοντας ταυτόχρονα την ομορφιά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard