REVIEW ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ MINUS -417 ΠΟΥ ΞΥΠΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

Σήμερα θα σας συστήσω 2 προϊόντα από την εταιρεία  MINUS -417 που ανακάλυψα το 2020 και δεν βρήκα χρόνο μέχρι σήμερα να σας τα παρουσιάσω, αν και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.



MINUS -417 SERENITY LEGEND - Aromatic Balancing Body Scrub - Ocean 

Αρωματικό και απαλό απολεπιστικό σώματος που βασίζεται σε μικροσκοπικούς κόκκους αλάτων της Νεκράς Θάλασσας και Αρωματικά Έλαια. Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος, μειώνει τα σημάδια γήρανσης και αναζωογονεί το δέρμα.

Πως θα το χρησιμοποιήσετε

Κατά την διάρκεια του μπάνιου σας και αφού καθαρίσετε την περιοχή που θα το εφαρμόσετε παίρνεται μια μικρή ποσότητα από το βάζο και κάνετε μασάζ με απαλές κινήσεις σε καθαρό δέρμα. θα το ξελύνετε με νερό. 

Με την τακτική του χρήση, συνιστάται για χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα, θα νιώσετε τα φίνα θαλάσσια άλατα της νεκράς θάλασσας στο δέρμα σας, θα μυρίσετε τις αρωματικές οσμές της φύσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε αλλά θα δείτε και  άμεσα αποτελέσματα στο δέρμα, σιγά σιγά η υφή του δέρματος βελτιώνεται, το δέρμα γίνεται απαλό, ενυδατωμένο, είναι πιο καθαρό αφού φεύγουν τα περιττά και γίνεται ανανέωση των κυττάρων. Ενισχύει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί το νερό. 

Θα το βρείτε σε 4 αρώματα: Ωκεανός, Ακτινίδιο και Μάνγκο, Λεβάντα, Γάλα και Μέλι.


ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
Συνδυασμός βασικών ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας και Υψηλή συγκέντρωση φυσικών δραστικών συστατικών (Ενεργοποητικές Βιταμίνες και Μοναδικά εκχυλίσματα φυτών)
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: Α, Β, Ε F
Βιταμίνη Α: Βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών
Βιταμίνη Β: Βελτιώνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί το νερό. Παρέχει μια υγιή λάμψη στο δέρμα
Βιταμίνη Ε: Ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
Βιταμίνη F: Επίσης γνωστή ως Ωμέγα Λιπαρά Οξέα. Ενυδατικός παράγοντας που κάνει το δέρμα πιο απαλό και μαλακό
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ - Φύτρο Σταριού, Γλυκά Αμύγδαλα
ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ - Άγριο Κάστανο,

Θα το βρείτε σε συσκευασία των 360ml



MINUS -417 SERENITY LEGEND-Aromatic Deep Nutrion Body Butter - Ocean 
Μετά το μπάνιο και την απολέπιση, θα σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια υπεροχή  και υπέρ πλούσια κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με πολύτιμο νερό της Νεκράς Θάλασσας και Βούτυρο Shea.
Παρέχει βαθιά θρέψη στο δέρμα καθώς και χαλαρωτικές Ιδιότητες. Τρέφει και χαλαρώνει το δέρμα προστατεύοντάς το από την UV ακτινοβολία και βοηθά στην αποφυγή γήρανσης του δέρματος. Με την χρήση της το δέρμα γίνεται μαλακό και λείο, αφού βελτιώνεται η υφή του και έχει υπέροχο άρωμα. 

Θα τα βρείτε σε 4 αρώματα: Ωκεανός, Ακτινίδιο και Μάνγκο, Λεβάντα, Γάλα και μέλι.


ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: A,B,C, E, F
Βιταμίνη Α: Βοηθά στη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών
Βιταμίνη Β: Βελτιώνει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί το νερό. Παρέχει μια υγιή λάμψη στο δέρμα Βιταμίνη C: Επιδιορθώνει τη βλάβη του δέρματος από τον ήλιο και τα σημάδια του δέρματος
Βιταμίνη Ε: Ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες
Βιταμίνη F: Επίσης γνωστή ως Ωμέγα Λιπαρά Οξέα. Ενυδατικός παράγοντας που κάνει το δέρμα πιο απαλό και μαλακό ΝΕΡΟ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΥΤΥΡΟ SHEA
ΑΛΟΗ
ΜΕΛΙ
ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ - Γλυκό Αμύγδαλο, Σταφύλι και Αβοκάντο
ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ - Χαμομήλι, Άγριο Κάστανο
ΧΩΡΊΣ PARABENE - ΧΩΡΊΣ ΟΡΥΚΤΈΛΑΙΟ
Θα το βρείτε σε συσκευασία των 2500ml




Προσωπικά και για τα δυο προϊόντα διάλεξα την σειρά με άρωμα OCEAN στην συσκευασία των 360ml για το body scrub και των 250 ml για το body butter, με υπέροχο άρωμα από την αύρα της θάλασσας και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο δέρμα μου. Από την τακτική χρήση, τα βάζα μου τελειώνουν και σκέφτομαι να παραγγείλω 2 καινούργια, αυτή την φορά με άρωμα milk and honey. Ηδη τώρα που γράφω, είμαι στο e-shop Beauty and Health Corner από όπου θα τα παραγγείλω και κοιτώ τις προσφορές που για ακόμη μια φορά είναι καταπληκτικές.

Εάν λοιπόν και εσείς τώρα, λόγω του lockdown θέλετε να ανακουφιστείτε από το στρες της ημέρας, να χαλαρώσετε και να φροντίσετε το σώμα σας, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα προϊόντα Minus-417 με πολύτιμη λάσπη και άλατα από την Νεκρά θάλασσα, μέταλλα και αιθέρια αρωματικά έλαια για να ξυπνήσετε τις αισθήσεις σας και να έχετε το σώμα σας απαλό και περιποιημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard