Αν ψάχνεις προϊόντα μακιγιάζ με επαγγελματικό αποτέλεσμα σου έχω πρόταση.

 Αν ψάχνεις προϊόντα μακιγιάζ με επαγγελματικό αποτέλεσμα σου έχω πρόταση.


Τα προϊόντα md_professionnel_cosmetics, τα γνωρίσαμε πρώτη φορά στα εθνικά καλλιστεία όπου τα εμπιστεύθηκαν για τις ανάγκες του μακιγιάζ των διαγωνιζομένων με εκπληκτικά αποτελέσματα αλλά και από trailer σε διάφορες σειρές στην τηλεόραση όπου τα εμπιστεύονται επαγγελματίες μακιγιέρ και  ηθοποιοί κάτω από τις δύσκολες συνθήκες των γυρισμάτων!

Θα σου προτείνω σήμερα κάποια προϊόντα που δοκιμάσαμε από την εταιρεία md_professionnel_cosmetics και μάλιστα αποφασίσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε και για το μακιγιάζ στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν γιατί το αποτέλεσμα στα χείλη ήταν υπέροχο.

MaxVolume Mascara

Μάσκαρα για απίστευτα έντονες βλεφαρίδες και όγκο στο maximum. Ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι.
Με πλούσια και κρεμώδη υφή. Προσδίδει επιπλέον μήκος και καμπυλότητα. Επέλεξα μια μάσκαρα με έντονο μαύρο χρώμα και μου άρεσε. Φοβερό προϊόν.
Εχει εξαιρετικά έντονο και βαθύ χρωματικό αποτέλεσμα. 
Οφθαλμολογικά ελεγμένη.

Express Yourself Lip Color Pencils

Το μολύβι χειλιών είναι  εξαιρετικά μαλακό, με σύσταση βασισμένη στο κερί και αναδεικνύει τέλεια το περίγραμμα των χειλιών. Εχει πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κραγιόν, έχει μεγάλη διάρκεια και είναι σταθερό. Δεν περιέχουν parabens και είναι  δερματολογικά εγκεκριμένα.


ΚΡΑΓΙΟΝ Volume Up Matte


Το κραγιόν έχει κρεμώδη υφή και είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ. Δίνει απίστευτη ενυδάτωση στα χείλη και χρώμα όλο ένταση. Το υαλουρονικό που περιέχει, βοηθάει στην λίπανση  και την διατήρηση της ελαστικότητας, ενώ προστατεύει τα χείλη, καθώς παράγει κολλαγόνο. Βοηθάει στον ανασχηματισμό των χειλιών, τους δίνει όγκο, βελτιώνει το περίγραμμα τους και διορθώνει τις λεπτές γραμμές. Το κραγιόν έχει μεγάλη διάρκεια. Συνδυάστε το με Express Yourself Lip Color Pencils
Επέλεξα 2 αποχρώσεις που μου ταιριάζουν απόλυτα όπως και στις περισσότερες γυναίκες  και τις προτείνω  Νο 152 για έντονη απόχρωση και Νο 148 για πιο απαλή.

Δεν περιέχει parabens.

Gloss n’ GoLipgloss 

Και επειδή μας αρέσει η λάμψη επιλέξαμε το Gloss n’ GoLipgloss , εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Με απαλή και λεπτή υφή που δεν κολλάει και glossy φινίρισμαVegan φόρμουλα. Χαρίζει τέλεια ενυδάτωση, ελαστικότητα και ζουμερά χείλη. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι Δερματολογικά ελεγμένα.

Επέλεξα το Νο 08 και Νο 07 που συνδυάζονται τέλεια με τα περιγράμματα χειλιών ΝΟ L216, L218. Βέβαια υπάρχουν και άλλα υπέροχα χρώματα σ όλα τα παραπάνω προϊόντα για να κάνετε τους συνδυασμούς που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και τα δικά σας χρώματα. 

Οι τιμές είναι προσιτές, οι προσφορές απίθανες και η ποιότητα εκπληκτική.
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο site της εταιρείας https://www.mdprofessionnel.com/ για να γνωρίσετε όλα τα προϊόντα Μπορείτε να τα προμηθευτεί από επιλεγμένα καταστήματα λιανικής καλλυντικών, φαρμακεία, hondos center.


Θα σου εξομολογηθώ ότι ετοιμάζομαι να παραγγείλω κάποια προϊόντα ακόμη από την md_professionnel_cosmetics για να ολοκληρώσω το μακιγιάζ μου.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MD Professionnel είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά καλλυντικών από το 1985. Είναι μια εταιρεία παραγωγής και όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται στην Ελλάδα, εμπνευσμένα από τα χρώματα και την κουλτούρα της Μεσογείου.


Η προέλευση όλων των πρώτων υλών προέρχεται αποκλειστικά από την ΕΕ και η εταιρία συνεργάζεται μόνο με τους κορυφαίους κατασκευαστές της Ευρώπης. 


Η MD Professionnel έχει καθιερωθεί ως επαγγελματική μάρκα λόγω της ευρείας γκάμας τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων σε πολλές αποχρώσεις και υφές που παρέχουν την απάντηση για κάθε περίσταση και κάθε ανάγκη.


Για περισσότερα από 30 χρόνια, η MD Professionnel ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε γυναίκας για επαγγελματικά / σύγχρονα προϊόντα μακιγιάζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard