ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ & ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΡΑΣΗ από την NUXE


ΡΟΥΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ & ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΔΡΑΣΗ


Με νέα συσκευασία και νέες επιρροές, η πολλαπλών δράσεων ρουτίνα ενίσχυσης λάμψης της Prodigieuse® Boost, αποκαλύπτεται το 2023.

Από την ηλικία των 25, η επιδερμίδα μας ξεκινάει να δείχνει τις επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής: κούραση, στρες, ρύπανση, ακτίνες UV, κάπνισμα... Οι επιδράσεις των εξωτερικών παραγόντων, κάνουν ορατές τις λεπτές γραμμές και δίνουν στην επιδερμίδα θαμπή όψη.

Για να διατηρηθεί η όψη της επιδερμίδας λαμπερή και όμορφη, ακόμα και σε ιδιαίτερα φορτωμένες περιόδους, επέλεξε αυτήν τη ρουτίνα ομορφιάς, εμπλουτισμένη με αποτελεσματικά, αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης (Γιασεμί ή Βιταμίνη C ή εκχυλίσματα εσπεριδοειδών). Η ρουτίνα αυτή ενδυναμώνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις (αέρας, κρύο, κλπ). Οι διακριτικά αρωματισμένες υφές, ενισχυμένες με φρεσκάδα, αποτελούν πηγή απόλαυσης. Τα πρώτα σημάδια γήρανσης υποχωρούν και αποκαλύπτουν μια νεότερη και πιο λαμπερή όψη της επιδερμίδας.




NEO TO GLOW-BOOSTING SERUM

ΒΙΤΑΜΙΝΗ




Μόλις 3 σταγόνες από αυτό το serum με βιολογική πιστοποίηση είναι αρκετές για μια άμεση ενίσχυση λάμψης της επιδερμίδας! Είναι εμποτισμένο με ένα ελαφρύ άρωμα από 100% φυσικής προέλευσης αρωματικές νότες. Η ελαφριά, γεμάτη φρεσκάδα σύνθεσή του, απορροφάται από το δέρμα και απελευθερώνει τις δυνάμεις της σταθεροποιημένης Βιταμίνης C και του φυσικής προέλευσης Υαλουρονικού Οξέος. To δέρμα αποκτά κατευθείαν πιο λεία και φωτεινή όψη. Το πλεονέκτημά του: 8ωρη αντιοξειδωτική αποτελεσματικότητα που μειώνει τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών και προστατεύει το δέρμα. Μέρα με την μέρα, δρα ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης για λαμπερό δέρμα με πυκνότητα.

Συσκευασία 30 ml μπουκάλι: 42,90€



ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
MULTI-CORRECTION GLOW-BOOSTING
CREAM-GEL
& MULTI-CORRECTION GLOW-BOOSTING
CREAM





Η σύνθεση αυτών των προϊόντων πολλαπλής δράσης, καθημερινής χρήσης, συνδυάζει ένα αντιοξειδωτικό εκχύλισμα γιασεμιού με Υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης. Αυτά τα προϊόντα φωτίζουν, λειαίνουν και απαλύνουν το δέρμα ενώ μέρα με τη μέρα υποχωρούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης και η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή.
Δύο προϊόντα, δύο υφές, για να προσαρμοστούν στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος: Η μεταξένια, βελούδινη Glow-Boosting Cream για κανονικό προς ξηρό δέρμα και το Glow-Boosting Cream-Gel, με ελαφριά υφή και ματ αποτέλεσμα για κανονικό προς μεικτό δέρμα. Και τα δύο προϊόντα, μοιράζονται το ίδιο δροσερό, παιχνιδιάρικο άρωμα, ενισχυμένο με νότες από γιασεμί και ροζ λίτσι.

Συσκευασία Gel Cream
40 ml gel σωληνάριο: 41,90€
40 ml cream σωληνάριο: 41,90€

ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
MULTI-CORRECTION EYE BALM-GEL




Αυτό το άμεσο booster λάμψης με ένα αντιοξειδωτικό εκχύλισμα γιασεμιού και υαλουτονικό οξύ φυσικής προέλευσης, αναζωογονεί το βλέμμα μετά από ένα ξάγρυπνο βράδυ ή από μια κουραστική μέρα, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Η δροσιστική του υφή, λειαίνει και φωτίζει την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ εξαφανίζει το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών και τους μαύρους κύκλους. Οφθαλμολογικά ελεγμένο και με ειδικό ελαφρύ άρωμα κατάλληλο για την περιοχή των ματιών.
Συσκευασία 15 ml σωληνάριο: 34,20€


NIGHT RECOVERY OIL BALM




Αυτή η κρέμα νυχτός με αντιοξειδωτικό εκχύλισμα γιασεμιού, δημιουργεί ένα απαλό κουκούλι που βοηθάει το δέρμα να ανανεωθεί, κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η απαλή υφή του σε μορφή oil balm, ενισχυμένη με έλαιο μακαντέμια (πλούσιο σε λιπαρά οξέα) προσφέρει ένα αίσθημα απόλαυσης, χωρίς καθόλου λιπαρό τελείωμα. Επιπλέον, περιέχει εκχύλισμα άνθους φραγκοσυκιάς, γνωστό για τη λειαντική του δράση. Το πρωί τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το δέρμα είναι ξεκούραστα και η επιδερμίδα είναι φωτεινή και γεμάτη φρεσκάδα. Το δέρμα φαίνεται αναζωογονημένο. Κάθε νύχτα που περνάει, η φυσική πυκνότητα του δέρματος αποκαθίσταται.

Συσκευασία 50 ml βαζάκι: 41,90€



ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
MULTI-PERFECTION SMOOTHING PRIMER




5 δράσεις σε ένα μόνο βήμα της ρουτίνας ομορφιάς, χάρη σε αυτό το primer με αντιοξειδωτικό εκχύλισμα γιασεμιού, το οποίο αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τα σημάδια κούρασης και τις ατέλειες, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ένα ματ αποτέλεμσα στις περιοχές με γυαλάδα. Η εξαιρετικά ελαφριά, χωρίς χρώμα υφή του, είναι εμπλουτισμένη με πυριτία φυσικής προέλευσης, που λειαίνει το δέρμα και δημιουργεί ένα εφέ “bare skin”. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, είτε σαν βάση για μακιγιάζ πριν το make-up, είτε για μικρά ταμποναρίσματα κατά την διάρκεια της ημέρας.

Συσκευασία 30 ml σωληνάριο: 33,20€


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard