ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΩΡΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ Messinian Spa

Ποιος σας είπε ότι είναι νωρίς για δώρα?

Ηδη βρισκόμαστε στον Νοέμβριο που μαζί με τον Δεκέμβριο είναι οι μήνες με τις περισσότερες γιορτές του χρόνου!! Μέσα από μια ποικιλία επιλογών στο site της αγαπημένης μου ελληνικής εταιρίας messinianspa.gr επέλεξα δυο πακέτα δώρων για τις φίλες μου Κατερίνα και Στέλλα που γιορτάζουν τις επόμενες εβδομάδες. Υπέροχες υφές, μεθυστικά αρώματα και συστατικά που θα τις ξετρελάνουν.


Ας δούμε όμως τα 2 πακέτα τι περιέχουν:

Το ένα πακέτο περιέχει προϊόντα περιποίησης του προσώπου

Face Wash 300ml

Απαλό πλύσιμο προσώπου με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, χυμό πορτοκαλιού και εκχύλισμα αγγουριού. Αφαιρεί ρύπους, λιπαρότητα και μακιγιάζ, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο ​​και ενυδατωμένο. Περιέχει επίσης βιολογικά εκχυλίσματα ελιάς και χαμομηλιού, ελληνικό τσάι του βουνού, αλλαντοΐνη, αλόη και πανθενόλη, που έχουν ενυδατικές, τονωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Χωρίς parabens
Δερματολογικά ελεγμένο
Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα

Micellar Lotion - Demake up 3 in 1 - 300ml

Micellar Lotion ντεμακιγιάζ 3 σε 1 με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς, βιολογική αλόη, αγγούρι, πανθενόλη (Β5) και αλλαντοΐνη. Ηρεμιστικό διάλυμα καθαρισμού για ντεμακιγιάζ (ακόμα και αδιάβροχα είδη), καταπραΰνει και καθαρίζει το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και το λαιμό σας, ενώ σέβεται τη φυσική ισορροπία του δέρματος. Απλώστε σε ένα βαμβάκι και καθαρίστε καλά το πρόσωπο. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και καθημερινή χρήση.

97% φυσικά / φυτικά συστατικά

Χωρίς parabens
Δερματολογικά ελεγμένο
Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα


Ενώ το άλλο προϊόντα περιποίησης του σώματος

BODY YOGURT - HEMP & COCONUT 250ML

Το αναζωογονητικό και ελαφρύ γιαούρτι σώματος Messinian Spa, με το απολαυστικό, φυσικό άρωμά του, ενυδατώνει την επιδερμίδα σας αφήνοντάς την μεταξένια και λεία. Περιέχει πρωτεΐνες γιαουρτιού, λάδι κάνναβης, λάδι καρύδας, πανθενόλη, βιολογική αλόη, ΠΟΠ και βιολογικό ελαιόλαδο Καλαμάτας, που θα προστατεύσουν το δέρμα σας, θα βελτιώσουν την ελαστικότητα και την υγρασία του δέρματός σας.
Το έλαιο κάνναβης περιέχει έναν πλούτο φυτοθρεπτικών συστατικών και υγιών λιπαρών και έχει την τέλεια ισορροπία των απαραίτητων λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, τα οποία είναι κρίσιμα για τη βέλτιστη υγεία του δέρματος. 
Ιδανικό για ξηρό, ευαίσθητο, ερεθισμένο και εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα.

PH ουδέτερο για το δέρμα
χωρίς Parabens



ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ – ΓΙΑΟΥΡΤΙ – ΚΑΝΝΑΒΗ & ΚΑΡΥΔΑ – 300ML

Το αφρόλουτρο Messinian Spa γιαούρτι-κάνναβη-καρύδα έχει ιδιαίτερο άρωμα καρύδας και απαλή φόρμουλα με πρωτεΐνες γιαουρτιού, λάδι κάνναβης, λάδι καρύδας, πανθενόλη, βιολογική αλόη, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ, εκχύλισμα ελιάς, συστατικά γνωστά για την ενυδάτωση τους. θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Δώστε στο δέρμα σας μια εμπειρία περιποίησης, κάνοντάς το πιο απαλό και λείο.

Χωρίς parabens


Δερματολογικά ελεγμένο
Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ


Τα προϊόντα της @messinianspa είναι ελληνικά και η εταιρεία τα παρουσίασε πρώτη φορά το 2014, για τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για πιο φυσικά προϊόντα. Παράγει επίσης ποικίλα προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, του προσώπου, των χεριών και των μαλλιών, όπως αφρόλουτρα, σαμπουάν, κρεμοσάπουνα, μαλακτικές κρέμες και μάσκες μαλλιών, κρέμες χεριών, body lotion, αντιηλιακές κρέμες, έλαια και γαλακτώματα αλλά και κρέμες σώματος, προσώπου και ματιών και σέρουμ. Τα προϊόντα ελέγχονται σε όλα τα στάδια παραγωγής τους με αναλύσεις όλων των φυσικοχημικών παραμέτρων τους και, σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα εσωτερικού και εξωτερικού, διεξάγονται έρευνες, δερματολογικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι, ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητα, η ασφάλεια και οι ιδιότητές τους.

Τα λατρεύω, όπως σας είπα τα χρησιμοποιώ χρόνια, τα δωρίζω σε φίλους  και τα προτείνω και σ εσάς  ανεπιφύλακτα.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν της @messinianspa, αν ναι γράψε μου τις εντυπώσεις σου, αν όχι ετοιμάσου για ένα super giveaway και ποιος ξέρει μπορεί να είσαι ΕΣΥ η τυχερή που θα τα δοκιμάσει!!

#beautydaysbymary #beauty #messinianspa #eaudeparfume #bodycare #greekproduct

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard