Ασβαγκάντα

Η Ασβαγκάντα είναι ένα προσαρμογόνο βότανο, το οποίο χρησιμοποιείται πάνω από 2.500 χρόνια στην αγιουβερδική ιατρική. Προσαρμογόνα ονομάζονται τα βότανα που βοηθούν το ανθρώπινο σώμα να προσαρμόζεται στις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις αλλαγές της καθημερινής ζωής, ανάλογα με τις ανάγκες του. Σκοπός της Ασβαγκάντα είναι να βοηθά τον οργανισμό ρυθμίζοντας τον θυρεοειδή, και προστατεύοντας το νευρικό σύστημα. Έχει αντικαταθλιπτικές και αντιστρεσογόνες ιδιότητες, ενώ έχει αποδειχθεί ότι ανακουφίζει από το άγχος και προάγει την ηρεμία.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η Ασβαγκάντα : 

  • Ανακουφίζει από το στρες. 
  • Προάγει την καρδιαγγειακή λειτουργία και τηνκαρδιοαναπνευστική αντοχή.  
  • Βοηθά τον οργανισμό να αντιστέκεται στην κόπωση.
  • Βελτιώνει τη μνήμη και τη γνωστική λειτουργία.
  • Αυξάνει την αντοχή, τη δύναμη και την αναδόμηση των μυών.
  • Βελτιώνει τη σεξουαλική λειτουργία σε άνδρες και γυναίκες.
  • Βοηθά στη διαχείριση του σωματικού βάρους.
  • Είναι αντιγηραντικός παράγοντας. 
  • Βοηθά ασθενείς με καρκίνο του μαστού να έχουν πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής.


Βιταμίνη D₃

Πόσο συχνά έχετε ακούσει για τη βιταμίνη D₃ και πόσο σημαντική είναι για την άμυνα του οργανισμού μας; Η γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου» (τη συνθέτουμε κυρίως όταν απολαμβάνουμε το φως του ήλιου) λειτουργεί σαν ασπίδα του ανοσοποιητικού και η τιμή της, στις εξετάσεις αίματος, είναι ενδεικτική της αντίστασής μας σε νοσήσεις. Πολύς κόσμος έχει έλλειψη σε D₃. Αναπληρώνοντας τις φυσικές αποθήκες του οργανισμού μας σε D₃, τονώνουμε την υγεία των οστών μας, ανεβάζουμε τη διάθεσή μας, δυναμώνουμε τους μύες μας και θωρακίζουμε τον εαυτό μας κατά του καρκίνου.



Βιταμίνη Β₁₂

Πεσμένος μεταβολισμός και ατονία; Κακή ποιότητα αίματος; Φτωχό ανοσοποιητικό; Η απάντηση βρίσκεται στη Β₁₂. Τη βιταμίνη που συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την καλή μεταβολική λειτουργία, την καταπολέμηση της κόπωσης. Ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα, θα είναι στα καλύτερά τους!

Τα ζελεδάκια  ΔΕΝ περιέχουν:

Μαγιά, σιτάρι, γαλακτοκομικά, αυγά, γλουτένη, σόγια, ζελατίνη, φιστίκια, οστρακοειδή, σουσάμι, ξηρούς καρπούς, σέλινο, διοξείδιο του θείου(SO2), τεχνητά γλυκαντικά, μουστάρδα, λούπινο, μαλάκια, τεχνητά χρώματα, τεχνητά αρώματα, αγαύη, τεχνητά συντηρητικά ή σαλικυλικά.