τα Ελληνικά προϊόντα ομορφιάς που μπήκαν στην καθημερινότητα μου QS Professional

Πόσο πολύ αγαπάω και ενθουσιάζομαι με τα Ελληνικά προϊόντα ομορφιάς, το γνωρίζετε όσοι με ακολουθείται όλα αυτά τα χρόνια. Και ξέρετε ότι την χαρά μου θέλω πάντα τα τη μοιράζομαι μαζί σας και να σας τα γνωρίζω.  




Τον τελευταίο καιρό μπήκε στην καθημερινότητα μου, η QS PROFESSIONAL,  μια Ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας επαγγελματικών, καινοτόμων καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων για εξειδικευμένες εφαρμογές και με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Μια εταιρεία που εδώ και 30 χρόνια προσφέρει στην αγορά υπηρεσίες και προϊόντα ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στην καινοτομία, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Η έδρα και η μονάδα παραγωγής της QS Professional στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κτίριο στην Παιανία της Αττικής, που αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την έρευνα και ανάπτυξη αξιόπιστων και πρωτοποριακών καλλυντικών. Η επιχείρησή λειτουργεί βάσει προτύπων ISO 9001:2008 & ISO 22716:2007- Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και ISO 13485- Σύστημα Ελέγχου Ποιότητας. Διαθέτει πιστοποιήσεις CE Medical Devices και COSMOS Organic και Natural, του Γερμανικού οργανισμού BDIH.

Πάμε όμως να γνωρίσουμε μερικά τα προϊόντα της QS PROFESSIONAL που δοκίμασα και πραγματικά μου άφησαν καλές εντυπώσεις τόσο για την ποιότητα τους, την τιμή, τη συσκευασίας τους αλλά κυρίως για τα καλά τους αποτελέσματα. 


VITAMIN E
 



Πρόκειται για ένα μπουκαλάκι των 10ml που περιέχει καθαρή βιταμίνη Ε. Χαρίζει έντονη ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση. Καταστέλλει το οξειδωτικό stress που επηρεάζει βλαπτικά την επιδερμίδα και προστατεύει από τη UV ακτινοβολία.
 Προσθέστε λίγες σταγόνες στην κρέμα σας ή στην μάσκα σας έτσι θα πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. 


RENOVA EYE LIFT SERUM
Συμπυκνωμένος ορός ματιών







Το Renova Eye Lift Serum είναι μια πρωτοποριακή, εντατική θεραπεία ματιών με φυσικά, αλλά ισχυρά συστατικά. Είναι εμπλουτισμένο με το εκχύλισμα που λαμβάνεται από τις ρίζες Ipomoea batatas (γλυκοπατάτα), που καλλιεργούνται με βιώσιμη ανάπτυξη. Προσφέρει άμεση αίσθηση ανόρθωσης, φωτεινότητα και βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων από την κούραση, με αποτέλεσμα ένα πιο αναζωογονημένο και νεανικό περίγραμμα ματιών. Ανανεώνει το περίγραμμα των ματιών, συσφίγγει και ενυδατώνει την κουρασμένη περιοχή των ματιών.

Τοποθετούμε πρωί-βράδυ, μία ή δύο σταγόνες στους παράμεσους και εφαρμόζουμε με ελαφριά χτυπηματάκια γύρω από το περίγραμμα των ματιών.







AMINOACID ACTIVATOR SERUM
Ενυδατικός ορός Αμινοξέων


.


Ενας πρωτοποριακός ενυδατικός ορός 15 αμινοξέων μεγάλης περιεκτικότητας σε ταυρίνη και λευκίνη. Ο συνδυασμός δραστικών συστατικών όπως το matrixyl 3000 και το υαλουρονικό οξύ με τα αμινοξέα, προσφέρουν άμεση και παρατεταμένη λάμψη, ενυδάτωση και μια ολοκληρωμένη πρόταση ενάντια στα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Προσφέρει ανανέωση και ενυδάτωση ενώ έχει και αντιρυτιδική δράση.
Τον απλώνουμε σε καθαρό δέρμα πρωί ή και βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό πριν από την κρέμα και αφήνουμε να απορροφηθεί πλήρως.
Θα τον βρείτε σε συσκευασία των 30ml



ARGILE GREEN MASK
 Καθαριστική και συσφικτική μάσκα με πράσινη άργιλο. Ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, κλείνει πόρους και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Απλώνουμε μια ικανή ποσότητα στο προσωπο μας 1 φορά την εβδομάδα. Αφαιρούμε μετά από 15-20′ με νερό.
Σε συσκευασία 75ml


SUNSCREEN FACE CREAM SPF30 TINTED




Μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα και δείκτη προστασίας SPF30. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, με υψηλή προστασία στην ηλιακή ακτινοβολία. Συγχρόνως ενυδατώνει και καταπραΰνει την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα. Το χρώμα δίνει μια ματ ομοιομορφία.
 Απλώνουμε με ελαφρύ μασάζ, 30′ πριν την έκθεση στον ήλιο αν είναι δυνατόν κάθε ημερα και την ανανεώνουμε συχνά ειδικά σε περιόδους με μεγάλη ηλιοφάνεια. για υψηλή αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση με ελαφρύ φυσικό χρώμα.
Σε συσκευασία των 75ml


ANAGENESIS CREAM





24ωρη αναπλαστική κρέμα προσώπου με 2% Mandelic Acid. Επιπλέον περιέχει το Dragon’s blood, (από το φυτό Κρότων) συστατικό που είναι συγχρόνως επουλωτικό, αναπλαστικό, αντιοξειδωτικό, 50 φορές πιο ισχυρό από τη βιταμίνη Ε.
 Εφαρμόζουμε την κρέμα καθημερινά πρωι και βράδυ με ελαφρύ μασάζ, για ισχυρή αντιγηραντική, αναπλαστική δράση, βοηθά στη σύνθεση του κολλαγόνου.
Συσκευασία 50ml


TEENFACE LIFTING CREAM




Κρέμα με άμεση δράση “lifting” μια νέα επαναστατική κρέμα με συσφικτική δράση για άμεσο αποτέλεσμα lifting. Συνδυάζει άριστα ενεργά συστατικά με το Tens UpTM , Liftonin xpress και το Neodermyl, συστατικά που περιέχονται και στον ορό της σειράς. Συσφικτική και αντιρυτιδική κρέμα με αποτέλεσμα lifting.
 Εφαρμόζουμε την κρέμα με ελαφρύ μασάζ, πρωί-βράδυ μετά τον ορό

Περιεχόμενο:50ml



PURIFYING CREAM






Κρέμα για λιπαρά & ακνεϊκά δέρματα μια 24ωρη κρέμα με Salicylic Acid και Niacinamide. Το Lime Pearl φυσική πηγή των ΑΗΑ’s έρχεται να ενισχύσει τη φόρμουλα. Προσφέρει Μείωση της λιπαρότητας, αναγέννηση και αύξηση των υγιών κυττάρων της επιδερμίδας
Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόζουμε την κρέμα με ελαφρύ μασάζ. πρωί-βράδυ
Συσκευασία 50ml

PURIFYING CLEANSING GEL


.




Ενα υγρό σαπούνι σε μορφή τζελ με propolis και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος, περιορίζει και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους της επιδερμίδας.

Κάνουμε μασάζ για 2-3 λεπτά σε όλο το πρόσωπο, πρωί-βράδυ, εκτός της περιοχής των ματιών και αφαιρούμε με νερό.

Συσκευασία 200ml





PURIFYING LOTION





Λοσιόν με αντισηπτικές ιδιότητες που βοηθάει αποτελεσματικά στη μείωση της λιπαρότητας και την υπερβολική έκκριση του σμήγματος. Ο συνδυασμός Cytobiolizis και κοκτέιλ φυτικών εκχυλισμάτων, εγγυάται για τις καθαριστικές ιδιότητες του προϊόντος.Μειώνει τη λιπαρότητα, ρυθμίζει τη λειτουργία του ακνεϊκού, προβληματικού δέρματος.
Εμποτίζουμε σε βαμβάκι τη lotion και περνάμε σε όλο το πρόσωπο, εκτός της περιοχής των ματιών,
πρωί-βράδυ.
Συσκευασία 200ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard