Review - Natural Vitamins οι βιταμίνες με τα σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό!

Τα προϊόντα της Natural Vitamins είναι ορθομοριακές φόρμουλες από βιταμίνες, μέταλλα, βότανα και εκχυλίσματα κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Ευρώπης, εγκεκριμένα από το FDA. Χρησιμοποιούν τα πιο αγνά και φυσικά υλικά για μέγιστη απορρόφηση. Είναι λοιπόν 100% φυσικά, αγνά, χωρίς βλαβερά επιπρόσθετα, στις σωστές δοσολογίες και ιδανικούς συνδυασμούς για μέγιστη αποτελεσματικότητα και βιοδιαθεσιμότητα.

Εμείς βάλαμε στην καθημερινότητα μας 2 προϊόντα ξεχωρίζοντας τα μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία θα σας γνωρίσουμε σήμερα. Μπορείτε και εσείς να κάνετε το ίδιο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Complete Daily Multivitamin

 Πολυβιταμίνες Ένα συμπλήρωμα διατροφής που σύμφωνα με ιατρικές έρευνες τα συστατικά που περιέχει βοηθούν αποτελεσματικά: Τόνωση και ευεξία στον οργανισμό! θα το βρείτε σε συσκευασία 30 και 60 Κάψουλες

Το προτείνουμε σε άτομα που τους λείπουν πολλά θρεπτικά στοιχεία από την διατροφή τους, για αθλητές και εργαζόμενους, άτομα με στρες, καπνιστές, για την καθημερινή κόπωση, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, τη καλύτερη υγεία του οργανισμού, για αποτοξίνωση!

Ξεχωρίζει γιατί είναι η μοναδική πολυβιταμίνη στην Ελλάδα, που περιέχει ένα σύμπλεγμα από 42 φρούτα και λαχανικά με πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Μπορείτε να πάρετε 1 με 2 κάψουλες ημερησίως μαζί με τα γεύματα, θα το βρείτε σε συσκευασία 30 και 60 κάψουλες μέγιστης απορρόφησης, δεν πειράζει το στομάχι και το έντερο.


FORMULA C – 1000 MG ΜΕ 530 MG ΒΙΟΦΛΑΒΟΝΟΕΙΔΗ

Ξεχωρίζει γιατί είναι η μοναδική βιταμίνη C που περιέχει επιπλέον 530 mg βιοφλαβονοειδή και 165 mg ρουτίνη, εσπεριδίνη, ασερόλα, κερσετίνη και Rose Hips. Όλες αυτές οι ουσίες συντελούν στη μέγιστη απορρόφηση της βιταμίνης C από τον οργανισμό. Μάλιστα η κερσετίνη σύμφωνα με έρευνες έχει σημαντικά οφέλη στην υγεία των καπνιστών.



Ιδανικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για άτομα που αθλούνται, εργάζονται ή συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες που προκαλούν κόπωση, άγχος ή στρες, για τους
καπνιστές, για την ενίσχυση της συνολικής υγείας του οργανισμού, για άτομα που τρώνε ελάχιστα φρούτα και λαχανικά!
Πάρτε 1-3 ταμπλέτες ημερησίως μαζί με τα γεύματα.

Θα το βρείτε σε συσκευασία 30 – 50 – 100 καταπινώμενες ταμπλέτες μέγιστης απορρόφησης

To σημαντικό είναι ότι μπορείτε να βρείτε περισσότερα σκευάσματα και πληροφορίες στο ελληνικό account στο insta @Natural Vitamins,gr και να τα παραγγείλετε στο site τους https://naturalvitamins.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard