ELIX_COSMETICS - 2 ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 Πριν λίγο καιρό έφτασε στα χέρια μου ένα πακέτο με 2 αντηλιακά προϊόντα από την εταιρία ΕLIX για ένα beauty test. Ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ πριν ακόμη η θερμοκρασία ανέβει αρκετά και ο ήλιος αρχίζει να μας καίει ώστε να μας θυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, άλλωστε  συνηθίζω να χρησιμοποιώ προϊόντα προσώπου με αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο όταν βρίσκομαι έξω από το σπίτι ακόμη και όταν κάθομαι στο μπαλκόνι μου, λόγω ευαίσθητης λευκής επιδερμίδας.

Το Πάσχα ήταν η ευκαιρία να δοκιμαστούν τα δύο προϊόντα καλυτέρα, αφού ατέλειωτες ώρες με βρήκαν να κάθομαι έξω από το σπίτι σε συνθήκες καλοκαιριού αφού ο καιρός μας έκανε την χάρη φέτος να περάσουμε ένα ηλιόλουστο Πάσχα στην φύση, που τόσο είχαμε ανάγκη από την κλεισούρα του χειμώνα, λόγω covid-19.


ELIX Face sunscreen tinted cream

Η αντηλιακή κρέμα με χρώμα για το πρόσωπο και δείκτη προστασίας +50 (face sunscreen tinted cream SPF 50+) στην συσκευασία των 50 ml,  εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία από τις UVA και UVB ακτινοβολίες. Παρέχει ομοιόμορφη κάλυψη σε σημάδια και ατέλειες της επιδερμίδας, είναι απαλή με μεταξένια υφή, απορροφάται αμέσως χωρίς να αισθάνεσαι ότι κολλάει και δημιουργεί ένα προστατευτικό ανθεκτικό στο νερό φιλμ, που προφυλάσσει το δέρμα από τη φωτογήρανση. Το χρώμα όπως ανάφερα ήδη βοηθάει στην κάλυψη των ατελειών και δεν χρειάζεται να βάλεις make up και έτσι η επιδερμίδα έχει ένα απαλό και τέλειο ματ αποτέλεσμα, επιπλέον το χρώμα ακόμη και αν ιδρώσεις και αν βραχείς, δεν βγαίνει ούτε τρέχει, γιατί έχει ήδη απορροφηθεί.

Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα Ροδιού και Cassia Allata σε συνδυασμό με την Aloe Vera, ενυδατώνουν την επιδερμίδα και τη προστατεύουν από την ανάπτυξη ελευθέρων ριζών, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση της, ενώ ταυτόχρονα ανακουφίζουν από την αίσθηση καύσου που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο.

Είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, για επιδερμίδες με ανοιχτούς φωτότυπους και φωτοευαίσθητα δέρματα.

Θα την βρείτε με χρώμα ή χωρίς χρώμα με δείκτη προστασίας +50, συνηθίζω να χρησιμοποιώ  για μεγαλύτερη προστασία δείκτη προστασίας +50 στο πρόσωπο.

Αυτή η κρέμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και είναι ήδη στην τσάντα αφού συνηθίζω κατά την διάρκεια της ημέρας να ανανεώνω την αντηλιακή, στο πρόσωπο μου αρκετές φορές χωρίς να ξεχνάω τον λαιμό και το ντεκολτέ μου!



ELIX Body sunscreen lotion

Και αφού οι συνθήκες ήταν καλοκαιρινές και τα κοντομάνικα και αμάνικα είχαν την τιμητική τους, αρχές του Μάη, δοκίμασα και το αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος (body sunscreen lotion) υψηλής προστασίας με δείκτη SPF30+ και άριστες ενυδατικές ιδιότητες.

Ο συνδυασμός εκχυλισμάτων ροδιού, βάλσαμου και δίκταμου με την βιταμίνη Ε που περιέχεται στην σύνθεση, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία και την φωτογήρανση, βασικό παράγοντα γήρανσης του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ, η πανθενόλη και η αλόε βέρα ενυδατώνουν την επιδερμίδα προσφέροντας ελαστικότητα και βοηθούν στην επίτευξη ισορροπημένης λιπαρότητας.

Απορροφάται εύκολα από το δέρμα προσφέροντας μεταξένια αίσθηση και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία χωρίς λιπαρότητα και λαδίλα. Εχει υπέροχο άρωμα χάρη στα συστατικά του.

Ένα ακόμη προϊόν που θα με συνοδεύει στα πρώτα μπάνια μου στην θάλασσα, θα το βρείτε με δείκτη προστασίας +30 και +50 και σε συσκευασία των 250 ml

Αν και εσείς προετοιμάζεστε για το καλοκαίρι και την προστασία σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτά τα δύο προϊόντα, που απέχουν αντηλιακή προστασία με άριστα αποτελέσματα. 

Και μια συμβουλή. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε τα αντηλιακά προϊόντα πριν ακόμη βγείτε από το σπίτι είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα και να επαναλαμβάνεται την χρήση τους πολλές φορές ειδικά όταν είσαστε εκτιθέμενοι επί ώρες στις ακτίνες του ήλιου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ELIX 

Η Genomed, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Από το 2009 που ιδρύθηκε, κύριο μέλημα του δημιουργού της ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων, που θα συμβάλλουν όχι απλά στη κάλυψη των αναγκών ομορφιάς των Ελλήνων καταναλωτών, αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τον ώθησε το 2010, να δημιουργήσει μία στενή σχέση συνεργασίας με τη Φαρμακευτική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με αυτή τη μακροχρόνια πλέον σταθερή συνεργασία, η Genomed, είναι απόλυτα σίγουρη, πως τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης, όσο και σε επίπεδο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, τα προϊόντα που διοχετεύει στην αγορά, πληρούν τα υψηλότερα στάνταρ.

Σήμερα η Genomed, πέρα από την ανάπτυξη και τη παραγωγή προϊόντων για λογαριασμό τρίτων με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, αναπτύσσει δική της εμπορική δραστηριότητα μέσα από την μάρκα Elix, η οποία διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Η Elix είναι μία μάρκα που περιλαμβάνει καλλυντικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε ανάγκη φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας, καθώς και τις ιδιαίτερες και εξειδικευμένες ανάγκες της ευαίσθητης ή/και της λιπαρής επιδερμίδας, με ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα, για την υγεία της επιδερμίδας και την ομορφιά σας.

Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα της ELIX για το πρόσωπο, το σώμα, την αντηλιακή προστασία, την περιποίηση μαλλιών στο site https://elix-cosmetics.gr/

instagram @elix_cosmetics




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard