Τα Skincare εργαλεία που χρησιμοποιώ

 

Τα τελευταία χρόνια έκαναν την εμφάνιση τους και στην χώρα μας, για όσες είμαστε λάτρεις της περιποίησης και της ομορφιάς ειδικά skincare εργαλεία τα οποία χρησιμοποιώντας μας για την φροντίδα της επιδερμίδας μας διαπιστώσαμε ότι είναι εύκολη η χρήση τους αλλά και απολαυστική και αποτελεσματική.





Θα σας προτείνω 2 Skincare εργαλεία, που χρησιμοποιώ και τα λατρεύω.


Πλάκα μασάζ gua sha





Η πλάκα μασάζ GUA SHA είναι αγαπημένο εργαλείο για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, κάνει μασάζ βελτιώνοντας την ροή του αίματος, καθαρίζει το δέρμα από λιπαρά στοιχεία και τους ρύπους της ατμόσφαιρας, ενώ ταυτόχρονα το προετοιμάζει για να δεχτεί και να απορροφήσει στην συνέχεια καλύτερα, τα προϊόντα προσώπου. Προσφέρει στο πρόσωπο λάμψη, μειώνει το πρήξιμο και τις σακούλες των ματιών, ενώ βοηθάει στην λείανση των ρυτίδων. 

Οι πλάκες gua sha είναι κατασκευασμένες από διάφορους πολύτιμους λίθους όπως ο νεφρίτης, ο αμέθυστος, Αβεντουρίνη και ο ροζ χαλαζίας που χρησιμοποιώ και εγώ. Ο κάθε λίθος έχει διαφορετικές ιδιότητες.


Derma roller





 Το derma roller είναι ένα ειδικό roller με μικροακίδες κατασκευασμένο από ιατρικό ατσάλι, το οποίο προκαλεί μικροσκοπικά τρυπήματα στην επιφάνεια της επιδερμίδας ενεργοποιώντας την αναγέννησή της. Προσοχή στην χρήση του, ειδικά αν οι ακίδες του είναι μεγάλες (υπάρχει επιλογή στο μήκος των ακίδων από 0,2 χιλ έως 2 χλμ) γιατί μπορεί να ερεθιστεί το δέρμα σας.


Οι μικροακίδες δουλεύουν την επιδερμίδα έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν το κολλαγόνο και η πρωτεΐνη και να γίνει αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τα οφέλη από την χρήση του είναι πολλά βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει σταδιακά  το μέγεθος των πόρωνΓεμίζει τις ρυτίδες και αποκαθιστά τη σφριγηλότατα της επιδερμίδας, λειαίνει  και εξαλείφει τα σημάδια της ακμής, ανακουφίζει από τις ραγάδες, ξανοίγει τις χρωστικές κηλίδες, διευκολύνουν τη διείσδυση των καλλυντικών προϊόντων βαθύτερα στο δέρμα.



Αν θέλετε ανοίξτε τα links για να δείτε μια μεγάλη συλλογή τέτοιων προϊόντων στο e-shop από το οποίο και εγώ τα προμηθεύτηκα.


Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο skincare προϊόν, γράψτε μας με σχόλιο τις εντυπώσεις σας.

Έχετε να μας προτείνετε και κάποιο άλλο?






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard