InaEssentialsGR, η δύναμη της φύσης και το μεράκι των ανθρώπων κάνουν θαύματα!


Πριν μέρες έφτασε στα χέρια μου ένα πακέτο με καταπληκτικά προϊόντα από την εταιρεία InaEssentialsGR, μια οικογενειακή εταιρεία που ασχολείται με την βιολογική καλλιέργεια και επεξεργασία ελαιούχων φυτών για περισσότερο από μια δεκαετία. Η εταιρεία καλλιεργεί φυτείες με βιολογική λεβάντα, τριαντάφυλλα, χρυσόξυλο, τσουκνίδα, χαμομήλι και φασκόμηλο.




Ανοίγοντας τα μπουκάλια για να τα μυρίσω μου ήρθε αμέσως η μυρουδιά από βότανα και άνθη και αισθάνθηκα σαν να βρίσκομαι σε μοσχομυριστούς κήπους και λιβάδια.

Δεν έχασα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω όλα, κατά την διάρκεια των ημερών που πέρασαν και μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι τα αποτελέσματα τους είναι εκπληκτικά. Η δύναμη των φύσης και των προϊόντων που περνούμε από αυτήν, με την κατάλληλη επεξεργασία και το μεράκι κάποιων ανθρώπων, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Δοκίμασα τα εξής προϊόντα




Βιολογικό ροδόνερο για ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, με αντιγηραντικές , αντιρυτιδικές και αναγεννησιακές ιδιότητες.

Βιολογικό ανθόνερο χαμομηλιού για το έκζεμα αλλά και το ερεθισμένο ξηρό δέρμα με φαγούρα, βοηθάει στην επούλωση από εξανθήματα, πληγές, δερματίτιδα.

Οργανικό ανθόνερο λεβάντας που δίνει λύση σε πρόσωπα με ακμή, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους και εμποδίζει την επανεμφάνιση της ακμής και των μαύρων στιγμάτων. βοηθάει πολύ στην εξαφάνιση τους, ειδικά αυτόν τον καιρό που κάνουμε συνέχεια χρήση μάσκας.

Οργανικό νερό χρυσόξυλου για άφθες και κακή αναπνοή, έχει εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες και βοηθαει πολυ στην περιοδοντίτιδα.

Βιολογικό ανθόνερο μελισσόχορτου για εγκαύματα δέρματος, για αναζωογόνηση και ενυδάτωση. Έχει αναισθητική, αντιβακτηριακή, αντιική, αντιοξειδωτική και ηρεμιστική δράση και σας προτείνω να το έχετε μαζί σας στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές σας εξορμήσεις, θα σας βοηθήσει στα τσιμπήματα και τα εγκαύματα..




Τα προϊόντα σε σχέση με την ποιότητα τους, τα βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές και το κυριότερο είναι ότι αν κάποιος δεν μείνει ευχαριστημένος η ΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ προφέρει εγγύηση επιστροφής των χρήματων.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο site της επιχείρησης να δείτε περισσότερα αλλά και τα νέα προϊόντα της που κυκλοφόρησαν πρόσφατα https://inaessentials.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard