Review για 2 νέα προϊόντα της νέα σειράς Glow By Nature με βιταμίνη C & συνένζυμο Q10 από LAVERA.GR



Μια νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου, μπήκε πριν λίγο καιρό στην καθημερινή ρουτίνα μου, προκειμένου να δοκιμάσω τα 2 νέα προϊόντα που ήρθαν στα χέρια μου από την αγαπημένη LAVERA.GR και ήρθε η ώρα να σας πω τη γνώμη μου.


Η νέα σειρά Glow By Nature ξεχωρίζει όχι μόνο για την έντονη, γεμάτη μυρωδιά του πορτοκαλιού που σε ξυπνάει με ευχάριστά συναισθήματα όταν την εφαρμόζεις το πρωί αλλά σου δίνει και την αίσθηση της πολυτέλειας, χάρη στα μοναδικά της συστατικά, το φυσικό συνένζυμο Q10 και την βιταμίνη C που προσφέρουν σφριγγηλότητα και μειώνουν τις γραμμές έκφρασης.


Τα οφέλη της νέα σειράς Glow By Nature με βιταμίνη C & συνένζυμο Q10 είναι

1. Εξαφανίζει τις μαύρες κηλίδες και στίγματα
2. Βοηθάει στην μείωση των ρυτίδων
3. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου
4. Αναστρέφει την διαδικασία την φωτογήρανσης
5. Αυξάνει την φωτεινότητα της επιδερμίδας
6. Προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και προστασία

Το φυσικό συνένζυμο Q10 εμπλέκεται στον κυτταρικό μεταβολισμό της ενέργειας και οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.

Η φυσική βιταμίνη C είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και προστατεύει το δέρμα, από τις ελεύθερες ρίζες και την οξειδωτική βλάβη

Πάμε να γνωρίσουμε μαζί τα 2 υπέροχα προϊόντα που πραγματικά μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις από την καθημερινή χρήση τους τον τελευταίο καιρό.

Glow By Nature Serum



Η σύνθεση του Serum, που αποτελείται από το φυσικό συνένζυμο Q10 και φυσική βιταμίνη C, μειώνει τις ελεύθερες ρίζες και έτσι προστατεύει από το οξειδωτικό στρες την επιδερμίδα. Αναζωογονεί την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, παρέχει ενυδάτωση που διαρκεί, μειώνει τις ρυτίδες έκφρασης. 

Χρησιμοποιείστε το καθημερινά σαν βάση πριν την ενυδατική σας κρέμα ημέρας και σίγουρα θα δείτε την επιδερμίδα σας γεμάτη από φρεσκάδα, λαμπερή, λεία και αναζωογονημένη. Σας προτείνω να το συνδυάσετε με την κρέμα ημέρας της ιδίας σειράς για καλύτερα αποτελέσματα.

Το προϊόν θα το βρείτε σε μπουκαλάκι με αντλία για την εύκολη εφαρμογή του, σε συσκευασία των 30ml. Η σύνθεση του είναι 100% Vegan, φυσική και η συσκευασία είναι απολύτως ανακυκλώσιμη.


Glow By Nature Κρέμα Ημέρας 


Η κρέμα ημέρας περιέχει φυσικό συνένζυμο Q10 & βιταμίνη C και έχει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης της, σε συνδυασμό με το serum, η επιδερμίδα είναι αισθητά αναζωογονημένη, οι λεπτές γραμμές μειώνονται αισθητά, 
 ενώ μαύρα στίγματα και κηλίδες υποχωρούν σταδιακά και καθαρίζουν,  η επιδερμίδα είναι λαμπερή, καλά ενυδατωμένη και λεία. Εφαρμόζετε σε καθημερνή βάση σε καλά καθαρισμένη επιδερμίδα το πρωί, με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Το προϊόν θα το βρείτε σε βαζάκι, σε συσκευασία των 30ml. Η σύνθεση του είναι 100% Vegan, φυσική και η συσκευασία είναι απολύτως ανακυκλώσιμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard