REVIEW για 2 συμπληρώματα διατροφής από JSHealth

Σήμερα θα σου συστήσω 2 νέα προϊόντα που έβαλα στην καθημερινότητα μου τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ ευχαριστημένη από την χρήση του λόγω των ορατών αποτελεσμάτων τους. Και δεν το λεω επειδή το βλέπω μόνο εγώ αλλά μου το λένε και οι φίλες μου οι οποίες μου ζητάνε επίμονα να μάθουν ποιο είναι το νέο προϊόν που χρησιμοποιώ και η επιδερμίδα μου απέκτησε λάμψη και ελαστικότητα. Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψω 2 νέα μυστικά μου.


Αυτό το τεράστιο βάζο Vitality X + Collagen, nourish and glow, των 180 ml είναι μια ειδική φόρμουλα ομορφιάς, περιέχει 30 μερίδες σκόνης,  Θαλάσσιου κολλαγόνου, ενισχυμένο με ακόμη 10 επιλεγμένα συστατικά (βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, Κουρκούμη, Ασταξανθίνη, Διοξείδιο του πυριτίου, Κουερσετίνη,Ginseng Σιβηρίας, L-Γλουταμίνη, L-γλυκίνη και Σκόνη χυμού βατόμουρου) που συνεργάζονται μεταξύ τους για να υποστηρίξουν το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια μας, την ενέργεια και τη ζωτικότητά μας!




ΤΑ ΟΦΈΛΗ ΤΟΥ:


Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες


Υποστηρίζει την παραγωγή νέου κολλαγόνου


Βελτιώνει την ελαστικότητα και την ακεραιότητα του δέρματος


Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος


Υποστηρίζει την υγεία του πεπτικού συστήματος


Προωθεί τα υγιή μαλλιά


Υποστηρίζει τη δύναμη και την ανάπτυξη των νυχιών


Συντηρεί και υποστηρίζει το ήπαρ


ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανακινήστε το βαάζο πριν από τη χρήση. Ανακατέψτε 1 κοφτή μεζούρα (6g) σκόνης με νερό, σ ένα smoothie ή το αγαπημένο σας ποτό και ανακατέψτε καλά. Καταναλώστε αμέσως, μία φορά την ημέρα. Μέγιστο 3 μεζούρες την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, υπό ιατρική επίβλεψη ή παίρνετε φάρμακα, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση.


Εχει υπέροχη γεύση εσπεριδοειδών, μαζί με πλούσιο σε αντιοξειδωτικά Μύρτιλο, είναι σε σκόνη και μπορείτε να πιείτε σαν ρόφημα μόνο του ή να το προσθέσετε μόνο σε κρύα ροφήματα όπως smoothie , χυμούς, δεν σας συνιστώ να το ανακατέψετε σε καφέ γιατί δεν θα σας δώσει γευστικά ένα ωραίο αποτέλεσμα. Ηδη το έχω προσθέσει στην καθημερινή διατροφή μου και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά.

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site https://eu.jshealthvitamins.com/ όπου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε και αλλά υπέροχα προϊόντα αλλά να κάνετε και τις παραγγελίες σας.

Το γνωρίζεις το προϊόν, θα ήθελες να το δοκιμάσεις? 


SKIN BRIGHT+ WITH SKINAX2™



Ένα ακόμη προϊόν που με εντυπωσίασε από την JSHealth και σας το προτείνω είναι οι βιταμίνες  Skin Bright+ μια ακόμη Φόρμουλα με 30 σκληρά καψουλάκια για φωτεινό δέρμα.

Αυτή η φόρμουλα περιέχει SkinAx2™, ένα κλινικά μελετημένο μείγμα συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τη λάμψη του δέρματος και μια πιο φωτεινή επιδερμίδα, μαζί με βιταμίνη C για την υποστήριξη της υγείας του δέρματος, του σχηματισμού κολλαγόνου, της υγείας του συνδετικού ιστού και της επούλωσης πληγών. Η βιταμίνη Β3 και ο ψευδάργυρος υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος στις γυναίκες. Η βιταμίνη Β3 υποστηρίζει επίσης την ενυδάτωση του δέρματος στις γυναίκες και την υγεία των βλεννογόνων του σώματος στις γυναίκες. Η βιταμίνη C υποστηρίζει επιπλέον την υγεία του ανοσοποιητικού συστήματος, την υγεία του νευρικού συστήματος και βοηθά στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών. Οι σπόροι σταφυλιών και η βιταμίνη C είναι αντιοξειδωτικά που μειώνουν τις ελεύθερες ρίζες που σχηματίζονται στο σώμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Προτείνω να λαμβάνετε 1 καψουλάκι με νερό, μετά το φαγητό, μία φορά την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ενός επαγγελματία υγείας. Μην υπερβαίνετε το πολύ τα 2 καψουλάκια την ημέρα. Με την συνεχή χρήση θα δείτε το δέρμα σας ανανεωμένο και λαμπερό, οι μαύροι κύκλοι στα μάτια σας και οι ρυτίδες θα απαλύνουν και το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο. 


Αναλυτικές οδηγίες χρήσης και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site https://eu.jshealthvitamins.com/ όπου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε και αλλά υπέροχα προϊόντα αλλά να κάνετε και τις παραγγελίες σας.

Το γνωρίζεις το προϊόν, θα ήθελες να το δοκιμάσεις? 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard