Anti-Redness Miracle Formula της Rosalique



H ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA είναι μια κρέμα κάλυψης και περιποίησης αλλά ταυτόχρονα παρέχει  προστασία από UVA & UVB ακτινοβολία, για ευαίσθητα και με ερυθρότητα δέρματα.
 Είναι μια διορθωτική κρέμα (corrector) με πράσινο χρώμα ώστε να μετριάζεται το χρώμα της κόκκινης επιδερμίδας. Μπορεί να  χρησιμοποιηθεί ως foundation ή concealer.

 Χρησιμοποιήστε,το πρωί μια μικρή ποσότητα και απλώστε την με απαλό μασάζ με τα δάκτυλα ή με ένα πινέλο σε όλο το πρόσωπο ,τον λαιμό και μην ξεχάσετε το ντεκολτέ.Μπορείτε να επαναλάβετε την χρήση της και κατά την διάρκεια της ημέρας αν η επιδερμίδα σας,την έχει ανάγκη ,ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ,όπως έχω και εγώ καλό είναι μετά την χρήση της κρέμας και την κάλυψη της κοκκινίλας να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ foundation ή τους καλοκαιρινούς μήνες μια ΒΒ κρέμα. 

Η ROSALIQUE 3 IN 1 ANTI-REDNESS MIRACLE FORMULA ενδείκνυται για 
 επιδερμίδες με τάση προς ροδόχρου ακμή, ευρυαγγείες, θυλακική υπερκεράτωση, γήρανση και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος.

Στο δικό μου πρόσωπο που δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα κοκκινίλας,είδα πλήρη κάλυψη των ατελειών,μου άρεσε η υφή της άλλα και το αποτέλεσμα όταν την εφαρμόζω σε όλο το πρόσωπο και ειδικά στην περιοχή των ματιών με τους μαύρους κύκλους.

Για να δείτε αποτελέσματα ,συνίσταται η καθημερινή χρήση για περίπου 8 εβδομάδες.




  • Το προϊόν είναι δερματολογικά ελεγμένο,χωρίς προσθήκη parabens,χωρίς προσθήκη παραφίνης,χωρίς προσθήκη αρώματος,χωρίς προσθήκη φαγεσωρογόνων συστατικών,συνδυάζει την τεχνολογία με μικροκάψουλες για αποτελεσματική κάλυψη της ερυθρότητας, καθώς και κλινικά αποδεδειγμένα συστατικά που καταπολεμούν την ερυθρότητα, όπως την α-βισαβολόλη, ζεόλιθο, προβιταμίνη Β5 και βούτυρο καριτέ, συν το δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF25, για εξαιρετικά αποτελέσματα.Θα την βρείτε σε σωληνάριο των 30ml .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard