Art Rings: η τέχνη που φοριέται



Τα κοσμήματα της Art Rings τα ξεχώρισα από την πρώτη στιγμή που τα γνώρισα,ήρθαν για να παροτρύνουν τις γυναίκες κάθε ηλικίας να τολμήσουν τη διαφορά που ονειρεύονται στο στυλ τους. 

Πρόκειται για κοσμήματα που ξεχωρίζουν για τα εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα, για μια μοναδική “urban chic” πρόταση για τη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά την κομψότητα, όλες τις ώρες της ημέρας. 




Οι συλλογές της Art Rings αποτελούνται από δαχτυλίδια και βραχιόλια κατασκευασμένα όλα στο χέρι από ορείχαλκο ή αλπακά μέταλλο, υγρό γυαλί και χειροποίητο χαρτί, που με τις ιδιαίτερες υφές του γίνεται ο καμβάς για να γεννηθεί μία σειρά πρωτότυπων και εντυπωσιακών δημιουργιών. 

Τα Art Rings είναι το τέλειο δώρο για εσάς αλλά και για κάθε γυναίκα που θέλει να απογειώνει τις εμφανίσεις της με κοσμήματα που εντυπωσιάζουν με τις λιτές αλλά παράλληλα τολμηρές και απλές τους φόρμες. 



Η γραφίστρια και δημιουργός των κοσμημάτων, Ζωή Γιαννοπούλου, πειραματίζεται με διαφορετικά υλικά και δημιουργεί ιδιαίτερα κομμάτια έχοντας πάντα στο μυαλό της τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς υπερβολές. Γι’ αυτό και επιδιώκει τα σχέδια των κοσμημάτων της να είναι μοντέρνα αλλά ταυτόχρονα διαχρονικά και ευκολοφόρετα. 

Στόχος της είναι ένα απλό υλικό να διαμορφώνεται και να μετατρέπεται σε ένα στολίδι το οποίο όχι μόνο στολίζει αλλά γίνεται και μέσο έκφρασης αυτής που το φοράει. 

Τα προϊόντα της Art Rings ανανεώνονται συχνά ακολουθώντας τις τάσεις της κάθε εποχής.



 Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να ανατρέξετε στην σελίδα στο fb: @theultimateartrings και instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard