ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , Aloe Dream με ιδιαίτερες γεύσεις από την Cretan Goods


Πάντα μου αρέσει να ανακαλύπτω ελληνικά προϊόντα με ιδιαίτερες γεύσεις. Και αυτό το καλοκαίρι στις διατροφικές μου συνήθειες πρόσθεσα  ιδιαίτερα Ελληνικά προϊόντα από την Κρήτη που είναι δροσιστικά,με ξεδιψούν,περιέχουν βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας και έχουν υπέροχη γεύση.Σας μιλάω για τους χυμούς Aloe Dream και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να μην μοιραστώ μαζί σας ότι έμαθα για αυτά ,για να τα γνωρίσετε και εσείς.

Στη μυθική Ιεράπετρα του Κύρβα από τους Τελχίνες, που σημαίνει «Ιερός Λόφος», η Cretan
Goods παράγει τους νέους εξαιρετικούς χυμούς Aloe Dream, αξιοποιώντας την εύφορη πεδιάδα της περιοχής που απλώνεται νωχελικά στην αγκαλιά της οροσειράς της Θρυπτής και καταλήγει στις όμορφες δαντελωτές παραλίες που βρέχονται από το Κρητικό Πέλαγος.

Τη μαγεία του κρητικού ήλιου και της φύσης έκλεισε η Cretan Goods σε μια φιάλη δημιουργώντας τη νέα σειρά Aloe Dream με βιολογικό κρητικό raw χυμό αλόης που συνδυάζεται με γευστικούς βιολογικούς χυμούς φρούτων.

Τα φύλλα της κρητικής αλόης περιέχουν 200 περίπου θρεπτικά συστατικά που την καθιστούν ένα ισχυρό «φάρμακο της φύσης», έχοντας κερδίσει επάξια τον τίτλο «το φυτό θαύμα». Ο χυμός της βιολογικής αλόης Aloe Dream καλλιεργείται στα κτήματα της Cretan Goods, συλλέγεται με το χέρι από το εσωτερικό του φύλλου της και χυμοποιείται με ήπιες μεθόδους μέσα σε λίγες ώρες, ώστε να διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά της αναλλοίωτα. Τα φρούτα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή έρχονται φρέσκα και βιολογικά, από τοπικούς παραγωγούς και στύβονται λίγο πριν την εμφιάλωση, διατηρώντας τις πολύτιμες ουσίες και τις βιταμίνες τους ζωντανές.

Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός θρεπτικoύ χυμού αλόης με φρεσκοστυμμένους χυμούς φρούτων έρχεται να σας συναρπάσει!σε 3 υπέροχες γεύσεις!ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ • ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ • ΡΟΔΙ ΜΕ 100% ΚΡΗΤΙΚΗ ALOE VERA




Ζουμερό Πορτοκάλι και γευστικό μανταρίνι,πλούσια σε βιταμίνες C και Α, καθώς και θρεπτικό ρόδι με πολύτιμα αντιοξειδωτικά συστατικά, είναι τα φρούτα που φρεσκοστύβονται και εμφιαλώνονται με τον χυμό αλόης, χωρίς πρόσθετα και χωρίς συντηρητικά, προσφέροντας τρεις ακαταμάχητους γευστικούς χυμούς!

Κάθε χυμός Aloe Dream περιέχει 50ml αλόης,που είναι η απαραίτητη ποσότητα που χρειάζεται καθημερινά ο ανθρώπινος οργανισμός για τη λήψη των βιταμινών & μεταλλικών στοιχείων που προέρχονται από την αλόη όπως βιταμίνες Α, Β1,Β2, Β6, Β12, C και Ε, φολικό οξύ και Νιασίνη καθώς και μεταλλικά στοιχεία όπως ασβέστιο, νάτριο, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.

TIPS
Οι μέθοδοι καλλιέργειας της αλόης καθώς και οι γραμμές παραγωγής και εμφιάλωσης των χυμών είναι πιστοποιημένες βιολογικές (GR-BIO-06).

Η Cretan Goods εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων κατά ISO22000-2005.

CRETAN GOODS
Νέα Ανατολή, Ιεράπετρας, Κρήτη
+30 28420 31135
info@cretangoods.com
www.cretangoods.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard