DETOX WATER



Μέρα αποτοξίνωσης η σημερινή μετά από τις χθεσινές αμαρτίες και  θα σας δώσω τρεις συνταγές για DETOX WATER.Ας είναι Παρασκευή σήμερα,έρχεται σαββατοκυριακο και η θερμοκρασία θα χτυπήσει 35!!!!!

Βασικό συστατικό το νεράκι μας ,με το οποίο γεμίζουμε μια γυάλα και ρίχνουμε μέσα τα φρούτα!Έτσι γίνεται πιο εύγευστο αλλά αποκτά και επιπλέον ευεργετικές ιδιότητες από τα φρούτα που θα προσθέσουμε.

Detox water  βατόμουρο και πορτοκάλι

1 Μανταρίνι και 1 Πορτοκάλι , κομμένα σε λεπτές φέτες.
Τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια είναι γεμάτα με βιταμίνη C, η οποία είναι γνωστό ότι αυξάνει το μεταβολισμό και συμβάλλει στην τόνωση του δέρματος
μια χούφτα βατόμουρα
είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες , μας κάνουν πιο όμορφους περιορίζουν την όρεξη.

 

Detox water με Καρπούζι και φράουλες

4 φλιτζάνια καρπούζι σε κύβους
το καρπούζι  βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης,  και ανακουφίζει τους πόνους των μυών.
Φράουλες , κομμένες στην μέση (καθαρίστε τυχόν φυλλαράκια)
Οι φράουλες είναι γεμάτες με  αντιοξειδωτικά και έχουν υπέροχη γεύση ,ειναι πλουσιες σε  βιταμίνη C, αυξάνοντας έτσι το μεταβολισμό. Είναι επίσης ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες  ,μειώνοντας τον πόνο των μυών, και μειώνουν και  το φούσκωμα.
φύλλα  δυόσμου (ελαφρώς θρυμματισμένα)


Detox water με μήλο και κανέλα

1 μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
τα μήλα  είναι  αντιοξειδωτικά ,βοηθούν  στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου, υπέρτασης, διαβήτη και καρδιακών παθήσεων
1 στικ κανέλας 

η κανέλα έχει αντιοξειδωτικές αλλά και  αντιμικροβιακές  ιδιότητες που  βοηθούν το ανοσοποιητικό να καταπολεμήσει λοιμώξεις από βακτήρια και μύκητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard