GADGETS ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ -Eco Biodegradable Mini Charger for your phone



Καθημερινά είμαστε σ έναν αγώνα δρόμου και τρέλας,κολλημένοι με ένα κινητό στο χέρι και στο αυτί μιλάμε μιλάμε μιλάμε,γράφουμε e-mails και μηνύματα για να συντονίσουμε τις δουλειές μας,τα προσωπικά και τα οικογενειακά μας ζητήματα, ποστάρουμε στα solia media και γενικά περνάμε πολύ  χρόνο μαζί του. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.
Και είναι κάποιες μέρες που η μπαταρία φτάνει στο 10% και μας πιάνει η τρέλα. Τελειώνει η μπαταρία του κινητού και μας φεύγει η γη κάτω από τα πόδια.

Πόσες φορές δεν είπατε!Έμεινα από μπαταρία,αχ τι θα κάνω τώρα ???? 

Τον τελευταίο μήνα ανακάλυψα ένα υπέροχο gadget που θα μοιραστώ μαζί σας γιατί σας αγαπώ και θέλω να κάνω τις μέρες σας,BEAUTY DAYS.

Σας παρουσιάζω λοιπόν σήμερα,το τελευταίο μου απόκτημα ,το EcoCharge,είναι ένας μίνι φορτιστής με δυνατότητα φόρτισης μέχρι 1000mah για το iphone ή android τηλέφωνο σας.
 Η διαφορά αυτού του μίνι φορτιστή με τους άλλους στην αγορά είναι το υλικό κατασκευής του, αφού αντί για πλαστικό είναι φτιαγμένος από άχυρο σίτου. Ναι καλά διαβάσατε άχυρο σίτου,αυτό αυτομάτως το κάνει προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον αφού μπορεί να απορροφηθεί φυσικά στο περιβάλλον σε 4-6 μήνες ενώ το πλαστικό χρειάζεται περίπου 400 χρόνια.

Είναι απίστευτα ελαφρύ,μόλις 32g, για να το κουβαλάτε κάθε στιγμή μαζί σας και είναι το τέλειο προϊόν για όλους  εμάς που χρειαζόμαστε επείγον φόρτιση του κινητού μας είτε επειδή είμαστε ξεχασιάρηδες, είτε επειδή τρέχουμε λόγω δουλειάς όλη μέρα, είτε επειδή είμαστε σε  διακοπές ,σε ταξίδι ή επειδή μας αρέσει να ποστάρουμε στα social και οπουδήποτε αλλού.
Είναι επαναφορτιζόμενο και συμβατό με τηλέφωνα Android & iPhone.Σήμερα κυκλοφορεί σε μπλε χρώμα  για iPhone και σε natural για Android .

Προσωπικά το λάτρεψα και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ECOCHARGE

Διαστάσεις: 59*50*9mm
 Βάρος: 32g
 Πληθώρα χρωμάτων: μπλε, ροζ, άσπρο και φυσικό
 Δύο διαμορφώσεις: Lightning & Android
 Ώρα φορτίσματος: 1-2 ώρες
 Υλικό κατασκευής κελύφους: Άχυρο σίτου
 Είδος μπαταρίας: Li-Polymer battery
 Δύναμη: 1000 mAh
 Εισαγωγή: 5V/ 600mA
 Εξαγωγή: 5V/ 600mA
 Πιστοποιητικά: CE

Αν θέλετε και εσείς να το παραγγείλετε ακολουθήστε το link.Αν πάλι θέλετε να κερδίσετε ένα ECOCHARGE σας δίνουμε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο giveaway που ανεβάσαμε στο facebook ακολουθώντας το link https://www.facebook.com/BeautyDaysBlogbyMary/photos/a.704461522990596/1782729831830421/?type=3&theater





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard