Review: Δοκίμασα δύο προϊόντα της B-EARTH COSMETICS για το καλοκαίρι!!!

Στο σημερινό post έχουμε ένα review,για 2 προϊόντα  που  είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε , τα οποία πολύ ευγενικά μας προσφέρθηκαν για το σκοπό αυτό ,από την εταιρεία B-EARTH COSMETICS 





Για την εταιρία B-EARTH COSMETICS σας μίλησα σε προηγούμενη ανάρτησή μου (μπορείτε να την δείτε εδώ   ),σήμερα λοιπόν  θα σας παρουσιάσω δυο καινούργια προϊόντα της εταιρίας ,2 αντηλιακά ,ένα για το πρόσωπο SUNCARE FACE SPF 50+και ένα για το σώμα SUNCARE BODY SPF 30  τα οποία θα γίνουν απαραίτητα σ όλες ,από δω και πέρα ,το καλοκαίρι μας κλείνει το μάτι, κορίτσια και πρέπει να είμαστε πανέτοιμες.


SUNCARE FACE SPF 50+


Θα σας πω αρχικά , ότι αντηλιακή κρέμα προσώπου φοράω όλο το χρόνο,(χειμώνα -καλοκαίρι ) και μόλις κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες ακτίνες ήλιου την Άνοιξη ,φροντίζω η κρέμα μου να είναι με δείκτη προστασίας SPF 50+ και αργότερα παίρνω ακόμη μια με δείκτη προστασίας 30 .Έτσι η B-EARTH COSMETICS με κάλυψε πλήρως ως αναφορά, τον υψηλό δείκτη προστασίας  (SPF 50+UVA-UVB) και ελπίζω αργότερα να ετοιμάσει  και μια αντηλιακή προσώπου ,με μικρότερο δείκτη.



Η κρέμα έχει ένα  απαλό μπεζ χρώμα,  στην αρχή με προβλημάτισε μήπως δεν ταιριάζει στην επιδερμίδα μου όμως γρήγορα ,αφού την άπλωσα επάνω στο δέρμα μου, κατάλαβα ότι εξομοιώνεται με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας μου και προσφέρει και ελαφριά κάλυψη των ατελειών του προσώπου. Πολύ καλό αυτό, γιατί δεν θέλω  χρησιμοποιώ make up ,σε καθημερινή βάση το καλοκαίρι ,φυσικά δεν το αντικαθιστά .
Η κρέμα είναι απαλή ,με διακριτικό άρωμα και καθόλου λιπαρή. Στρώνει πολύ εύκολα,κάνει το δέρμα απαλό και λείο  ,προσφέρει ενυδάτωση και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες χάρη στα συστατικά που περιέχει  Aloe Vera , εκχύλισμα τριαντάφυλλου , Υαλουρονικό Οξύ και  πρωτεϊνες μεταξιού .Μου ταίριαξε απόλυτα και την βάζω στο νεσεσέρ μου,με σκοπό να την κουβαλάω και στην τσάντα μου για τους επόμενους  μήνες.
Την αντηλιακή κρέμα ,την εφαρμόζω κάθε πρωί πάνω από την κρέμα ημέρας και εφόσον βρίσκομαι σε εξωτερικό χώρο,για πολλές ώρες , φροντίζω να την ανανεώνω τακτικά.Θα την βρείτε σε συσκευασία των 50ml σε ένα καλοκαιρινό σωληνάριο στα 16 ευρώ .



SUNCARE BODY SPF 30  

Την αντηλιακή κρέμα σώματος ,την δοκίμασα ως προϊόν για τις ανάγκες του review ,όχι όμως σε πραγματικές συνθήκες ,δηλαδή να την απλώσω στο σώμα μου πριν φορέσω το μαγιό ,όταν ακόμη είμαι στο σπίτι μου και την συνέχεια να πάω στην θάλασσα ,να κολυμπήσω και να επαναλάβω την διαδικασία απλώματος της κρέμας για προστασία από τον ήλιο   αρκετές φορές, αφού συνήθως  μένω ώρες στην παράλια και στον ήλιο .




Την διαδικασία επανάληψης της αντηλιακής κρέμας-προστασίας  ,στο σώμα και το πρόσωπο ,πρέπει να την ακολουθούμε αρκετές φορές,όπως πρέπει να τηρούμε και τους κανόνες για την προετοιμασία ,πρέπει να  "φοράμε" την αντηλιακή κρέμα, 20-30 λεπτά πριν την έκθεσή μας στον ήλιο . Ελπίζω όμως ότι σύντομα θα μπορώ να σας πω ,πως αντιδρά το δέρμα στον ήλιο ,κάνοντας κανονικά την χρήση της σε κάποια παραλία .

Την Αντηλιακή σώματος ,την θέλω πάντα με μικρότερο δείκτη προστασίας από αυτόν του προσώπου,γιατί θέλω το δέρμα μου (που είναι πολύ λευκό και κοκκινίζει αμέσως στην έκθεση μου στον ήλιο ) να μαυρίζει πιο εύκολα και χωρίς προβλήματα  και να δείχνει πιο όμορφο και υγιές ,χωρίς όμως να δέχεται τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου. Έτσι το SUNCARE BODY SPF 30   νομίζω ότι θα με καλύψει μια χαρά. Προϊόντα με μικρότερο δείκτη συνήθως δεν χρησιμοποιώ στις αρχές του καλοκαιριού παρά μόνο αφού μαυρίσω αρκετά,προς το τέλος της εποχής.

Η  SUNCARE BODY SPF 30   έχει κρεμώδη λευκή υφή,ουσιαστικά είναι ένα γαλάκτωμα σώματος  ,απλώνεται εύκολα στο δέρμα και έχει ένα υπέροχο εξωτικό  άρωμα χάρη  στην γαρδένια Ταϊτής- ΜΟΝΟΙ (που υπεραγαπώ σαν μυρωδιά αλλά και για τις ευεργετικές της ιδιότητες ) αλλά και στα υπόλοιπα  συστατικά που περιέχει
1. Έλαιο Καρότου, εξαιρετικά πλούσιο σε Β ΚαροτίνηΒιταμίνες A, B, C, D και E και απαραίτητα λιπαρά οξέα.
 2. Έλαιο Καρύδας, με μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Ε, προάγει την υγεία του δέρματος και θρέφει σε βάθος.
3. Έλαιο Μονόι, πλούσιο σε Σαλικυλικό Μεθύλιο,συστατικό με καταπραϋντικές ιδιότητες που απορροφάται σε βάθος και θωρακίζει την υγρασία της επιδερμίδας.
Δεν ειναι λιπαρή κρέμα ,όπως διαπίστωσα  ,όμως την αισθάνεσαι στο δέρμα σου ,σαν μια ασπίδα προστασίας ενάντια στις ακτίνες του ηλίου.
Θα την βρείτε σε συσκευασία των 200ml σε ένα καλοκαιρινό σωληνάριο, στα 16 ευρώ .
Ευχαριστώ πολύ την B-EARTH COSMETICS για την ευκαιρία που μου έδωσε να δοκιμάσω τα προϊόντα της ,τα οποία σας συνιστώ ανεπιφύλακτα

Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα με review και για άλλα προϊόντα της εταιρίας. Μέχρι τότε φιλιά και καλό καλοκαίρι .


((MARY))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard