ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ GINGER ANTI-DANDRUFF SHAMPOO ΤΗΣ THE BODY SHOP



Μην υποτιμάτε το ginger! Η ρίζα του ginger αποτελεί ένα δραστικό και αποτελεσματικό συστατικό με μακρά ιστορία, αφού χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες τόσο στην παραδοσιακή Κινεζική ιατρική όσο και σε σπιτικές θεραπείες για την τόνωση του τριχωτού της κεφαλής. Εμπιστευτείτε την The Body Shop και τους πιστούς fans του Ginger Anti-Dandruff Shampoo. Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο ginger από την Σρι Λάνκα, το σαμπουάν αυτό δεν είναι απλά αποτελεσματικό αλλά και απόλαυση για τις αισθήσεις χάρη στο τονωτικό του άρωμα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το παγκόσμιο best seller προϊόν περιποίησης μαλλιών της The Body Shop!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΜΕ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ‘Η ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ GINGER ANTI-DANDRUFF***

Από την πρώτη χρήση
 • Μειώνει άμεσα τις νιφάδες στο τριχωτό της κεφαλής**** 
• Καταπραΰνει, καλμάρει και εξισορροπεί το τριχωτό**** Με τακτική χρήση 
• Μειώνει την επανεμφάνιση νιφάδων στο τριχωτό****
 • Τα μαλλιά είναι αισθητά πιο δυνατά και αναζωογονημένα****

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ, ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ SPECIAL EDITION ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ GINGER 

Spice it up! Αυτό το καλοκαίρι, ανανεωθείτε με μία συναρπαστική εμπειρία περιποίησης! Η νέα special edition σειρά περιποίησης σώματος Ginger ξυπνά τις αισθήσεις με το ζωηρό, γλυκό και ταυτόχρονα πικάντικο άρωμά της! Η απόλαυση ολοκληρώνεται με τις υπέροχες limited edition συσκευασίες της σειράς, που αποτελείται από Body Yogurt, Body Butter, Shower Gel, Body Scrub και Hand Wash. Είναι όλα εμπλουτισμένα με τονωτικό εκχύλισμα ρίζας ginger από την Ινδία και μοναδικά ευεργετικά συστατικά από όλο τον κόσμο, που η The Body Shop προμηθεύεται μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες. 

SPECIAL EDITION GINGER BODY YOGURT



 Τα Body Yogurts της The Body Shop τα έχετε ήδη λατρέψει! Υποδεχτείτε τώρα μία νέα vegan απόλαυση που προσφέρει στην επιδερμίδα 48ωρη ενυδάτωση! Το νέο, special edition Body Yogurt είναι εμπλουτισμένο με τονωτικό εκχύλισμα ρίζας ginger από την Ινδία και βιολογικό γάλα αμυγδάλου που η The Body Shop προμηθεύεται από την Ισπανία μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες. Διαθέτει μια ανάλαφρη, δροσιστική υφή gel που απλώνεται πανεύκολα, ακόμα και σε νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους! Και το καλύτερο; Απορροφάται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, χωρίς κολλώδη ή λιπαρή αίσθηση.



ΦΡΟΥΤΩΔΗΣ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ! ΝΕΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ SPECIAL EDITION ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ BANANA

 Η φρουτώδης απόλαυση που λατρέψατε επιστρέφει! Η special edition σειρά περιποίησης σώματος Banana είναι εμπλουτισμένη με πολτό από βιολογικές μπανάνες βιώσιμης προέλευσης, που η The Body Shop προμηθεύεται από τον συνεταιρισμό El Guabo στο ΝΔ Εκουαδόρ. Ο El Guabo αγωνίζεται για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης χρησιμοποιώντας μπανάνες που δεν θα πωλούνταν στα ράφια των super market εξαιτίας του διαφορετικού, μη συμβατικού τους σχήματος ή μεγέθους. Για την The Body Shop, αυτό που μετράει είναι η ποιότητα. Δεν έχει καμία σημασία αν οι μπανάνες έχουν «λάθος» σχήμα ή μέγεθος – είναι το ίδιο υπέροχες όσο και όλες οι υπόλοιπες! Αφεθείτε στις απολαυστικές υφές και το απίθανο, γλυκό και εξωτικό άρωμα των special edition Body Yogurt, Body Butter, Shower Cream και Body Polish. Εξίσου ακαταμάχητες είναι και οι νέες, limited edition συσκευασίες τους, που προσθέτουν μια χαρούμενη πινελιά σε αυτήν την άκρως απολαυστική εμπειρία περιποίησης! 

SPECIAL EDITION BANANA BODY YOGURT 



Απολαυστικό άρωμα μπανάνας και 48ωρη ενυδάτωση στο λεπτό! Αυτή η ανάλαφρη, vegan απόλαυση με υφή gel είναι εμπλουτισμένη με πολτό από βιολογικές μπανάνες από το Εκουαδόρ και βιολογικό γάλα αμυγδάλου, ενυδατικά συστατικά που η The Body Shop προμηθεύεται από την Ισπανία μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες. Χάρη στην ελαφριά υφή του απλώνεται πανεύκολα – ακόμα και σε νωπή επιδερμίδα – και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, αλλά χωρίς κολλώδη ή λιπαρή αίσθηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard