NUXE Crème Prodigieuse® Boost Φροντίδα Πολλαπλής Διόρθωσης νέας γενιάς για την ενίσχυση της νεανικής επιδερμίδας


Η Crème Prodigieuse® Boost προσφέρει πολλαπλή διορθωτική δράση στις βλαβερές επιπτώσεις που έχουν το πολυάσχολο lifestyle των γυναικών ηλικίας 25-39 χρόνων (στρες, κούραση κλπ.) και το αστικό περιβάλλον στην επιδερμίδα, χάρη σε ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα με Άνθος Γιασεμιού.

Είναι στο χέρι σας: φρεσκάδα, φωτεινότητα και νεανικότητα , αλλά με σεβασμό στη φυσική ισορροπία του δέρματος.

 Καινοτομία floral: ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών για την ενίσχυση των μηχανισμών του δέρματος

 Οι γυναίκες ηλικίας 25-39 χρόνων είναι οι εξπέρ του multitasking δουλεύοντας 48 ώρες την ημέρα και βιώνοντας το 200% από κάθε πτυχή της ζωής τους. Σε καθημερινή βάση η επιδερμίδα τους υφίσταται υψηλά επίπεδα στρες , ανεπαρκή ύπνο και συγχρόνως την επίδραση του αστικού περιβάλλοντος, όπως είναι η ρύπανση και οι διάφορες μορφές ακτινοβολίας. Με ένα καταιγισμό οξειδωτικού στρες, κυτταρικού στρες και φθοράς στο κολλαγόνο, η επιδερμίδα φτάνει στα όρια του burn-out…

Η NUXE έρχεται να σώσει τα κύτταρα της επιδερμίδας με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού συνδυασμένο με Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο, το οποίο ωθεί τους μηχανισμούς του δέρματος να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής: 

Άνθος Γιασεμού.

 Η Έρευνα NUXE επέλεξε το Εκχύλισμα Άνθους Γιασεμιού, που λαμβάνεται μέσω ενζυματικής υδρόλυσης, μια πράσινη διαδικασία η οποία είναι απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον. Το εκχύλισμα αυτό είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φλαβονόλες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Ένα boost : Στο μηχανισμό αντιοξειδωτικής άμυνας του δέρματος. Ενδυναμώνει τα "αμυντικά" του αποθέματα, ενισχύοντας τη Γλουταθειόνη (+70%) και την Καταλάση (+85%)(1), και εξουδετερώνει τις βλαβερές επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών

Άνθος Καλέντουλας 
 ΠΑΤΕΝΤΑ NUXE (fr) 

Εκτός από το όμορφο, ζωηρό πορτοκαλί τους χρώμα, τα πέταλα της Καλέντουλας φημίζονται για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ενεργά μόρια (φλαβονοειδή, καροτενοειδή, εστέρες κλπ.) .

Ένα boost : Στα αποθέματα Κολλαγόνου του δέρματος. Ενθαρρύνεται η σύνθεση νέου Κολλαγόνου και αναστέλλεται η δράση των ενζύμων που προκαλούν την αποδόμηση του κολλαγόνουs.Η δράση του κατά των ελευθέρων ριζών, ισοδύναμη με αυτή της βιταμίνης Ε, συμβάλλει επίσης στην προστασία της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας.Με τον τρόπο αυτό, η αναγεννητική και προστατευτική του επίδραση βοηθά στην καθυστέρηση της εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων.

 Κυτταρικό σάκχαρο (Ριβόζη) 

Η ριβόζη είναι ένα φυσικό σάκχαρο που βρίσκεται σε όλα τα ζωντανά κύτταρα του σώματός μας. Αποτελεί τμήμα του RNA (ένα μόριο που υποστηρίζει τη σύνθεση πρωτεϊνών) και του ATP (πηγή ενέργειας για τα κύτταρα). Η Έρευνα NUXE επέλεξε την καθαρή Ριβόζη, που παράγεται βιοτεχνολογικά, από το καλαμπόκι .

Ένα boost : Στην κυτταρική δραστηριότητα. Βελτιώνοντας την κυτταρική αναπνοή, το σάκχαρο αυτό ενισχύει τις βασικές μεταβολικές αντιδράσεις και περιορίζει την κυτταρική κόπωση. Η σύνθεση των δερματικών πρωτεϊνών (ελαστίνη και κολλαγόνο) ενθαρρύνεται, διασφαλίζοντας μια σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα. 

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με τεστ in vitro... σε δέρμα που βρίσκεται κάτω από συνθήκες στρες

Η Crème Prodigieuse® Boost βοηθά την επιδερμίδα να διαχειριστεί ευκολότερα τις επιπτώσεις του περιβαλλοντικού στρες :

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 
Καφέ χρώση με Μαλονδιαλδεΰδη (MDA) 

Μη στρεσαρισμένο δέρμα 
Στρεσαρισμένο δέρμα λόγω ρύπανσης-χωρίς αγωγή 
Στρεσαρισμένο δέρμα έπειτα από αγωγή με Crème Prodigieuse® Boost
 Προστασία των συστατικών των κυττάρων

 ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ 
Χρώση του Κολλαγόνου IV με φθορίζον πράσινο

 Μη στρεσαρισμένο δέρμα 
Στρεσαρισμένο δέρμα λόγω ηλιακού φωτός ( (UV, ορατό, IR) -χωρίς αγωγή
 Στρεσαρισμένο δέρμα έπειτα από αγωγή με Crème Prodigieuse® Boost 
Το Κολλαγόνο IV παραμένει συνεχές και παχύ.

  ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΣΤΡΕΣ 
Χρώση της Απόπτωσης με φθορίζον πράσινο 

Μη στρεσαρισμένο δέρμα 
Στρεσαρισμένο δέρμα λόγω ρύπανσης-χωρίς αγωγή 
Στρεσαρισμένο δέρμα έπειτα από αγωγή με Crème Prodigieuse® Boost 
Η κυτταρική δραστηριότητα και βιωσιμότητα προστατεύονται. 


Η διατήρηση της φυσικής ισορροπίας του δέρματος καταδείχθηκε με ένα καινοτόμο τεστ στο μικροβίωμα της επιδερμίδας. 

Για πρώτη φορά, η NUXE συνεργάστηκε με ένα κορυφαίο κλινικό κέντρο που ειδικεύεται στη μικροβιολογία , 29 εθελόντριες της Crème Prodigieuse® Boost υποβλήθηκαν σε μια ολοκληρωμένη ανάλυση του μικροβιώματος της επιδερμίδας τους: ποσοτικοποίηση του βακτηριδιακού πληθυσμού, ταυτοποίηση των επικρατέστερων κατηγοριών και μέτρηση του pH της επιδερμίδας.
 Έπειτα από 28 ημέρες χρήσης, διενεργήθηκαν οι ίδιες μετρήσεις και συγκρίθηκαν με την Τ0, αποδεικνύοντας ότι το μικροβίωμα δεν είχε μεταβληθεί.

 Crème Prodigieuse® Boost Η νέα σειρά Πολλαπλής Διόρθωσης Φρεσκάδα • Φωτεινότητα • Νεανικότητα 
Ζήστε τη ζωή σας στο φουλ, χωρίς να ανησυχείτε για τις συνέπειες στην επιδερμίδα, αυτή είναι η υπόσχεση που δίνει αυτή η φροντίδα πολλαπλής διόρθωσης νέας γενιάς... 
5 προϊόντα περιποίησης με εφέ “CTRL-Z” που αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης στην επιδερμίδα και τη διατηρούν φρέσκια, ανάλαφρη και φωτεινή, ακόμα και όταν οι ρυθμοί της ζωής ανεβάζουν ταχύτητα! 

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Μια νέα, δροσερή και διακριτική αισθητηριακή ταυτότητα! 


Η NUXE βυθίζει τις γυναίκες σε μια νέα αισθητηριακή εμπειρία, με υφές πλημμυρισμένες φρεσκάδα, που λιώνουν στην επιδερμίδα στη στιγμή. 
Η συλλογή* επανερμηνεύει θεαματικά την οσφρητική της υπογραφή: ανακαλύψτε ξανά τον αισθησιασμό του εμβληματικού αρώματος (Άνθη Πορτοκαλιάς, Μανόλια, Βανίλια), που απογειώνεται με ένα δροσερό, ζωηρό χαρμάνι από Άνθος Γιασεμιού, απολαυστικές όξινες νότες Ροζ Λίτσι και μια αισθησιακή βάση Λευκού Ξύλου. 




 Energising Priming Concentrate ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ 


Ένα ρόφημα “booster” Ιδανικό primer που προετοιμάζει την επιδερμίδα σας για την πρωινή και βραδινή περιποίηση, αυτό το serum-lotion με την επαναστατική του υφή, εμπνευσμένη από τα Κορεάτικά υγρά καλλυντικά, συνδυάζει δύο τύπους φυσικού Υαλουρονικού οξέος. Με δράση που συμπληρώνει η μια την άλλη, προσφέρουν ορατό αποτέλεσμα λείανσης και συγχρόνως ενυδατώνουν σε βάθος. Η βιταμίνη C ενεργοποιεί τη λάμψη της επιδερμίδας. 

Εφαρμόζεται πρωί και/ή βράδυ με τα δάχτυλα, ταμπονάροντας ελαφρά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ , πριν από την καθημερινή σας ρουτίνα. 
100 ml σε μπουκάλι με αντλία Multi-Correction

 Eye Gel Balm ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ




Λάμψη στα μάτια Με την ντελικάτη, υπερ-δροσιστική υφή του, αυτό το gel balm διαχέει ένα εκχύλισμα Βοτανικής Καφεΐνης, με δράση κατά των μαύρων κύκλων και κατά των οιδημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια, αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του λιγοστού νυχτερινού ύπνου στη στιγμή. Το έλαιο Φουντουκιού, επιλεγμένο για την ελαφρότητά του, συμβάλλει στην ενδυνάμωση αυτής της εύθραυστης περιοχής. 

Εφαρμόζεται πρωί και/ή βράδυ. 
15 ml σε σωληνάριο με αντλία 

Multi-Correction Gel-Cream 
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 




Multi-Correction Silky Cream 
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 




Το καθημερινό booster Συνδυάζοντας το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού με το λειαντικό αποτέλεσμα του φυσικού Υαλουρονικού οξέος , γίνεται το καθημερινό booster για μια αναζωογονημένη, λαμπερή επιδερμίδα ενώ συγχρόνως απαλύνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Διατίθεται σε δύο υφές: μια gel-κρέμα με απίστευτα ελαφρύ ματ τελείωμα για την κανονική προς μεικτή επιδερμίδα και μια βελούδινη, μεταξένια εκδοχή κρέμας για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα. 

Εφαρμόζεται κάθε πρωί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. 
 40 ml σωληνάριο με αντλία 

Night Recovery Oil Balm 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ 




Ο φρουρός της νύχτας Τυλιγμένο μέσα σε αυτήν την ultra-cocooning υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Μακαντάμια, το δέρμα ξαναγεννιέται στη διάρκεια της νύχτας . Όσο το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού συντηρεί τους μηχανισμούς του δέρματος, το Εκχύλισμα από Άνθος Nopal (το άνθος του φραγκόσυκου), ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, προσφέροντας φωτεινή επιδερμίδα και λεία χαρακτηριστικά με το πρωινό ξύπνημα. Εφαρμόζεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. 
50 ml βαζάκι 

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗ ΛΑΤΡΕΨΑΝ!! Η επιδερμίδα ενυδατώνεται στο φουλ (για το 97%), είναι πιο λεία και "γεμάτη" (για το 83%), πιο δροσερή (για το 97%), με πιο φωτεινή χροιά (για το 86%).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard