REVIEW ΓΙΑ ΤΗΝ WRINKLES ERASURE CREAM FOR EYES

Τον τελευταίο καιρό έβλεπα τα μάτια μου, κουρασμένα και βαριά. Οι μαύροι κύκλοι ήταν έντονοι. Την λύση μου την έδωσε η αγαπημένη εταιρία YOUTH LAB με την κρέμα ματιών που κυκλοφόρησε λίγο καιρό πριν, την Wrinkles Erasure Cream For Eyes.



Με την καθημερινή χρήση, πρωί και βράδυ, εδώ και 10 ημέρες είδα την περιοχή των ματιών μου να αλλάζει όψη. Έγινε πιο ελαστική, οι μικρές γραμμές και ρυτίδες απάλυναν, οι μαύροι κύκλοι μειώνονται μέρα με την ήμερα και τα μάτια μου φαίνονται πιο ξεκούραστα και λαμπερά.

Η Youth Lab μπόρεσε  να εντοπίσει εκείνα τα συστατικά που ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση όταν διεισδύουν στο δέρμα και κατάφερε στα εργαστήρια της  να δημιουργήσει φόρμουλες που μιμούνται ακριβως την διαδικασία, έτσι ο μεταβολισμός ενεργοποιείται και η νεότητα αποκαθίσταται ξανά!

Η συσκευασία της είναι πρακτική  λειτουργεί με αντλία αέρος, για να αποφεύγεται η οξείδωση της κρέμας από την επαφή με τα χέρια και τον αέρα και το καλύτερο είναι ο δοσομετρητής!!!  ώστε όταν τον πατάς να χρησιμοποιείς την απαραίτητη ποσότητα κάθε φορά και να μην σπαταλάς άσκοπα το προϊόν.



Αυτή η κρέμα ματιών είναι χωρίς υπερβολή, όσα ονειρεύεται κάθε γυναίκα και η Youth lab το προσφέρει απλόχερα συνδυάζοντας την επιστήμη και την φαντασία, για τα μάτια μας και όχι μόνο.

Ναι!!!είναι από τα προϊόντα που μου άρεσαν και θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ, σύντομα θα αγοράσω και άλλα από τα προϊόντα της σειράς Ενεργοποίησης Νεότητας, την Re-Activating Youth Cream και την Wrinkles Erasure Cream  και θα σας πω την γνώμη μου και για αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard