REVIEW ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ PARFIMO.GR

Το θαλασσινό αλάτι, το φασκόμηλο, το κεχριμπάρι και το μανταρίνι είναι τα κύρια συστατικά που θα σε κάνουν και εσένα να λατρέψεις το άρωμα Calvin Klein CK One Summer 2020 (Edt).

Το απαλό τουρκουάζ μπουκάλι με το κίτρινο καπάκι είναι ένα κατάλληλο αξεσουάρ για όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι αρωματικές νότες του, αρέσουν τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες. και έτσι είναι ενα Unisex άρωμα. Το αγόρασα πρώτη φορά το περσινό καλοκαίρι και ξετρελαθήκαμε και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μην το ξανά παραγγείλω, όταν μάλιστα το βρήκα σε προσφορά σαν σετ δώρου μόνο 17,80 ευρώ στο αγαπημένο e-shop parfimo.gr.

Το σετ δώρου περιλαμβάνει EDT 100 ml + EDT CK One 15 ml + αυτοκόλλητα
Έτσι απέκτησα το καλοκαιρινό άρωμα Calvin Klein CK One Summer 2020 (Edt) που μας θυμίζει το κλασικό CK One από το 1994 αλλά και μια μικρή συσκευασία του CK One 15 ml που θα με βολέψει για τις μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Τα δε αυτοκόλλητα είναι υπέροχα αλλά δεν πρόλαβα να σας τα δείξω γιατί κάποια χεράκια προλάβαν και τα εξαφάνισαν.

Φυσικά η παραγγελία μου περιλάμβανε και δυο αφρόλουτρα για γυναίκες σε συσκευασίες των 250ml από Gabriella Salvete στην τιμή των 1,30 ευρώ το καθένα.


Με τη χρήση τους θα αισθανθείτε την επιδερμίδα σας μεταξένια λεία και απαλή.

Απλώστε σε βρεγμένο δέρμα, κάντε αφρό, καθαρίστε και ξεπλύνετε καλά. Το δέρμα σας θα είναι ενυδατωμένο και απαλό, ενώ το Gabriella Salvete Romantic Rose θα σας αφήνει ένα λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου και το Gabriella Salvete Raspberry & Sweet Mint, απαλό άρωμα Raspberry και μέντας. Το άρωμα μέντας θα σας αναζωογονήσει.

Τα αφρόλουτρα είναι cruelty free.


Σας προτείνω να αναζητήσετε και εσείς στο e-shop στο parfimo.gr προϊόντα σε μοναδικές τιμές και ποιότητα. Ηδη είμαι στο site και βλέπω τα προϊόντα της "ariana grande" και κάποια από αυτά μου κλείνουν το μάτι!!!!Η Ariana Grande διαθέτει λαχταριστές αρωματικές συνθέσεις και όμορφα μπουκάλια που τα λάτρεψα από την πρώτη στιγμή.


Πάμε για άλλα!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard