H NEA ΣΕΙΡΑ VEGAN CANNABIS DALON ΤΗΣ COSMETICS ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ!

 H DALON COSMETICS είναι ένα αγαπημένο ελληνικό brand που έχω γνωρίσει χρόνια πριν και πολλά από τα προϊόντα του, έχουν βρει την καλύτερη θέση στο ράφι του μπάνιου και του νεσεσέρ μου, τα χρησιμοποιώ καθημερινά και αφορούν προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά.

Για την παρασκευή των προϊόντων η DALON COSMETICS,  χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και με συνεχή ανανέωση και προσθήκη νέων συστατικών, φροντίζουν να μας  παρέχουν άριστης ποιότητας, καινοτόμα καλλυντικά.

Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία και υπεραγορές.


Τις τελευταίες ημέρες έφτασε στα χέρια μου, η νέα σειρά  Vegan CANNABIS για τα μαλλιά και το σώμα σας .

Τέσσερα νέα προϊόντα τα οποία ήδη ξεκίνησα να δοκιμάζω και οι πρώτες εντυπώσεις μου μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλές. Πρόκειται για  εξαιρετικά προϊόντα τα οποία σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας.


Ορός μαλλιών με ινουλίνη, προβιταμίνη Β5 και κερατίνη φυτικής προέλευσης, για μείωση του σπασίματος, έλεγχο του φριζαρίσματος και αποκατάσταση της λάμψης.


 Σαμπουάν μαλλιών, χωρίς θειικά άλατα (sls/sles free ιδανικό και για χρήση μετά από θεραπεία κερατίνης), με πρωτεΐνη κάνναβης, γλυκερίνη και ινουλίνη, για πιο λεία και λαμπερά μαλλιά.


Μάσκα μαλλιών με πρωτεΐνη κάνναβης, βούτυρο καριτέ, κερατίνη φυτικής προέλευσης και έλαιο Αβησσυνίας, για αναζωογόνηση, μείωση του σπασίματος, λάμψη και απαλότητα.


Ξηρό λάδι εμπλουτισμένο με έλαιο κάνναβης, βιταμίνη Ε, έλαιο Αβησσυνίας και έλαιο αβοκάντο. Η ενυδατική και αντιοξειδωτική του δράση, θρέφει και ενισχύει την εμφάνιση των μαλλιών και του δέρματος.

Σου προτείνω να τα δοκιμάσεις και εσύ !
Αν θέλεις μπορείς να πάρεις μέρος στο giveaway που τρέχει στον λογαριασμό μου στο instagram και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο 4 προϊόντων από την ένα σειρά προϊόντων Vegan CANNABIS που θα χαρίσουμε σε συνεργασία με την DALON COSMETICS.

https://www.daloncosmetics.gr/cannabis/


#beautydaysbymary #beauty #beautydays #dalon #daloncosmetics #cosmetics #shampoo #hairmask #maskhair #hairserum #serum #serumhair #instahair #instaskincare #beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard