ΣΤΟΝ «ΕΝΑΤΟ ΟΥΡΑΝΟ» ΜΕ ΤΗΝ CATRICE ΚΑΙ ΤΟΥΣ KAVIAR GAUCHE

ΣΤΟΝ «ΕΝΑΤΟ ΟΥΡΑΝΟ» ΜΕ ΤΗΝ CATRICE ΚΑΙ ΤΟΥΣ KAVIAR GAUCHE


Yes I do! Αυτή την άνοιξη, τα προϊόντα ομορφιάς της CATRICE συναντούν τα κομψά σχέδια από τους Kaviar Gauche. Με τα εκπληκτικά νυφικά φορέματα που έχει δημιουργήσει το σχεδιαστικό δίδυμο από το Βερολίνο, δεν θα πετάτε απλώς στον αέρα, αλλά στο σύννεφο 9, ή για να το θέσουμε πιο σωστά: στο Cloud N°9!

Αυτό είναι το όνομα της νέας Kaviar Gauche Wedding Collection, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ένατο σύννεφο στον πρώτο Διεθνή Άτλαντα Νεφών: το Cumulonimbus, ένας τόπος όπου κυριαρχεί η χαρά και η ευτυχία. Η συλλεκτική σειρά ομορφιάς της CATRICE κάνει πραγματικότητα τα πιο εκλεπτυσμένα, ονειρεμένα μακιγιάζ και τα κομψά της χρώματα συμπληρώνουν τέλεια τη νυφική εμφάνιση.

Η συλλεκτική συλλογή CATRICE Kaviar Gauche θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα μέσα στον  Μάιο 2022.


KAVIAR GAUCHE FACE PALETTE


All you need is love – και την παλέτα προσώπου Kaviar Gauche. Αυτή η υπερσύγχρονη παλέτα συνδυάζει ένα highlighter, ένα bronzer και δύο ρουζ σε μοναδικές αποχρώσεις. Οι αποχρώσεις εναρμονίζονται με διαφορετικούς τόνους δέρματος και είναι σίγουρο ότι θα κάνουν κάθε επιδερμίδα να λάμψει. Χάρη στην εξαιρετικά λεπτή, απαλή υφή, το highlighter, το μπρονζερ και το ρουζ εφαρμόζονται και αναμειγνύονται εύκολα – για φυσική εμφάνιση με παραδεισένια λάμψη.

Περίπου €10,49*                                                                                                 C01 Love Letters


KAVIAR GAUCHE GLOSSY LIP BALM


Μπορείτε να φιλήσετε τη νύφη: Το Kaviar Gauche Glossy Lip Balm δίνει στα χείλη ένα γυαλιστερό φινίρισμα σε φρέσκο κοραλί με χρυσή λάμψη. Η ημιδιάφανης υφή με θρεπτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα ανάλαφρη στα χείλη και ενισχύει το φυσικό τους χρώμα.

Περίπου €4,69*                                                                                                  C01 Cloudy Blossom


KAVIAR GAUCHE GLOW FIXING SPRAY


Σταθεροποιήστε το μακιγιάζ σας, απολαύστε το πάρτι! Το Kaviar Gauche Glow Fixing Spray επεκτείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ, ώστε να απολαύσετε το πάρτυ του γάμου σας χωρίς να έχετε έννοια για το μακιγιάζ σας. Ταυτόχρονα, το ελαφρύ spray mist με χρυσή λάμψη εξασφαλίζει φρέσκια όψη και λαμπερή επιδερμίδα. Η υφή είναι μη κολλώδης και έχει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.

Περίπου €5,69*                                                                                                    C01 Touch Of Love




KAVIAR GAUCHE NAIL LACQUER


Το βερνίκι νυχιών Kaviar Gauche σε δύο απαλά χρώματα εξασφαλίζει όμορφα νύχια για την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής σας. Η «θολή» λευκή απόχρωση με χρυσό shimmer χαρίζει ένα διαφανές φινίρισμα, ενώ η φρέσκια κοραλί απόχρωση προσφέρει υψηλή κάλυψη. Είτε φορεθούν ξεχωριστά είτε συνδυαστικά, τα βερνίκια νυχιών προετοιμάζουν τέλεια τα χέρια σας για τη μεγάλη σας στιγμή στην εκκλησία.

Περίπου €3,39*                                                                C01 Over The Sky C02 Cloud Of Love


KAVIAR GAUCHE EYESHADOW PALETTE


Η παλέτα σκιών Kaviar Gauche είναι παραδεισένια. Οι τέσσερις, πουδρένιες σκιές ματιών ταιριάζουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους, αλλά και σε κάθε χρώμα ματιών, με τις απαλές ροζ και nude αποχρώσεις τους. Τα διάφορα εφέ με ματ, αστραφτερά ή γυαλιστερά φινιρίσματα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχα looks. Η υψηλής ποιότητας συσκευασία, σε ένα κομψό σχέδιο εμπνευσμένο από τη μητέρα του μαργαριταριού, είναι βέβαιο ότι χωράει και στο μικρότερο τσαντάκι και είναι ιδανική για γρήγορες πινελιές εν κινήσει χάρη στον ενσωματωμένο καθρέφτη που περιέχει.

Περίπου €6,99*                                                                                                 C01 Heaven Sent


KAVIAR GAUCHE HAIR CLIP

Το μακιγιάζ για το γαμήλιο πάρτι είναι στη θέση του – αλλά τι γίνεται με τα μαλλιά σας; Το κλιπ μαλλιών Kaviar Gauche μάς κάνει να νοσταλγούμε τη δεκαετία του '90 και είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε κάθε χτένισμα. Μπορείτε εύκολα να πιάσετε τα μαλλιά σας με ένα κομψό σινιόν, μια πλεξούδα boho ή ένα cool half-updo με το μεγάλο αυτό κλιπ σε ιδιαίτερο design, εμπνευσμένο από τη μητέρα του μαργαριταριού.

Περίπου €4,69*                                                                                                C01 Heaven’s Crush



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard