REVIEW ΓΙΑ 5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠPΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΙKOS.AROMA


Μια από τις  χαρές στο blogging που δραστηριοποιούμαι τα τελευταία 8 χρόνια είναι ότι μ εμπιστεύονται οι εταιρείες για να δοκιμάσω τα προϊόντα τους και να τα επικοινωνήσω μαζί σας.

Φυσικά δεν μπορώ να σας παρουσιάσω όλα τα προϊόντα που μου προτείνονται αλλά προσπαθώ κάθε φορά να μοιράζομαι μαζί σας τα προϊόντα που πραγματικά μου άρεσαν και θα τα χρησιμοποιούσα, είτε γιατί καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες μου, είτε γιατί είναι ποιοτικά και οικονομικά. Σίγουρα όμως δεν θα σας πρότεινα προϊόντα που μετά από την δοκιμή, δεν μου άρεσαν. 

Ας δούμε αναλυτικά τα προϊόντα περιποίησης που δοκίμασα τον τελευταίο μήνα από την εταιρία ΑROMA. OIKOS και πραγματικά με κέρδισαν. Τα καλλυντικά AROMA είναι Ελληνικά, παράγονται με τα καλύτερα φυσικά και βιολογικά συστατικά, ενισχύοντας τη φυσική ομορφιά του δέρματός σας!

AROMA Body butter BIO Honey & Yogurt, το απόλυτο προϊόν για το καλοκαίρι που χάρη στο υπέροχο άρωμα του θα θυμάσαι υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές. ΤΟ Body butter μας σε βάζει σε καλοκαιρινό mood, καθώς η συσκευασία του έχει ένα υπέροχο γαλάζιο θαλασσινό χρώμα και άρωμα του χαρίζει την αίσθηση της καλοκαιρινής αύρας και της φρεσκάδας !
Ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα σου, σε όλο το σώμα, σε απαλλάσσει από την ξηρότητα, ενισχύει το φυσικό κολλαγόνο και αυξάνει την ελαστικότητα, κάνοντάς το απίστευτα λαμπερό και απαλό! Περιέχει 93% συστατικά φυσικής προέλευσης, δεν έχει PARABENS, SLES, PHTHALATES και χρωστικές ουσίες.


Στην ίδια καλοκαιρινή διάθεση κινείται και το πιο απαλό προϊόν της σειράς, το AROMA body milk BIO Honey & Yogurt. Υπέροχο άρωμα σ΄ όλο το σώμα, άμεση ενυδάτωση, αίσθηση αναζωογόνησης & φρεσκάδας, ενίσχυση της ελαστικότητας. Περιποιείται και τονώνει το δέρμα και το αρωματίζει υπέροχα. έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμη όλο το καλοκαίρι μετά τα μπάνια μου στην θάλασσα.

Από την ίδια σειρά δοκίμασα, το AROMA Hand cream BIO Honey & Yogurt! Αισθάνομαι τα χέρια μου βελούδινα με την AROMA Hand cream BIO Honey & Yogurt χάρη στα συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 92% που περιέχει.

Αυτή την κρέμα την λάτρεψα, γιατί με την πολλαπλή της δράση είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική περιποίηση των σκασμένων χεριών! Τα χέρια μου ήταν ταλαιπωρημένα και σκασμένα από τις πολλές δουλειές που έκανα τον τελευταίο καιρό, λόγω αλλαγής της εποχής, όμως χάριν στα πιστοποιημένα ΒΙΟ συστατικά της, επειδή δεν έχει parabens, Phthalates, είναι ένα τέλειο προϊόν cruelty free και ενώ σου αφήνει ένα τέλειο άρωμα είναι χωρίς αλλεργιόνα αρωμάτων , με την καθημερνή χρήση της τα χέρια μου επανήλθαν και είναι σαν μωρού παιδιού, απαλά, ενυδατωμένα και περιποιημένα. Δεν περιέχει parabens, phthalates, μόλυβδο, νικέλιο & άλλες επιβλαβείς ουσίες, είναι φιλικό προς το δέρμα, αφού έχει ουδέτερο PH.


Για τα χέρια μου δοκίμασα και σας προτείνω την AROMA Anti-spot therapy είναι μια κρέμα χεριών αποτελεσματική για αντιμετώπιση στιγμάτων & καφέ κηλίδων, δεν θα πω ότι τις εξαφανίζει όμως τα αποχρωματίζει με πολύ καλά αποτελέσματα. Η AROMA Anti-spot therapy περιέχει βιολογική πρόπολη, grapefruit & βιταμίνες C και E δρα στοχευμένα, μειώνοντας τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο και την ηλικία. Περιέχει πιστοποιημένα BIO συστατικά κατά COSMOS & ECOCERT (Εκχύλισμα πρόπολης, Εκχύλισμα Grapefruit, Εκχύλισμα λεμονιού, Αμυγδαλέλαιο, Σησαμέλαιο, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Isoamyl Laurate, Glycerin). Περιέχει 94% συστατικά φυσικής προέλευση, έχει ουδέτερο PH και ΔΕΝ περιέχει Parabens, Phthalates, χρωστικές!


Για το τέλος σας άφησα ένα ακόμη προϊόν το ΑROMA Face & Body scrub BIO Olive oil & balsam, ένα προϊόν για ήπια απολέπιση, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα χάριν στους φυσικούς κόκκοι κουκουτσιού ελιάς που περιέχει, και αφήνει το δέρμα αναζωογονημένο, ενυδατωμένο, ένα δέρμα καθαρό, απαλό, γεμάτο φρεσκάδα και λάμψη. Περιέχει 91% συστατικά φυσικής προέλευσης, πιστοποιημένα BIO συστατικά κατά COSMOS & ECOCERT (Ελαιόλαδο, Βαλσαμέλαιο, Αμυγδαλέλαιο, Κόκκοι κουκουτσιού ελιάς, Shea Butter, Cetearyl Alcohol, Glycerin).

Τα προϊόντα που σας παρουσίασα σήμερα, σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, είμαι έτοιμη να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της  ΑROMA. OIKOS και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι και αυτά θα εκπλήξουν ευχάριστα τόσο για την ποιότητα όσο και για την ποσότητα και τις τιμές τους αλλά και για τα διακριτικά τους αρώματα. 

Φυσικά μπορείτε και εσείς να τα ανακαλύψετε στο site https://oikos-sa.com/el/ellinika-kallyntika/ , στα ράφια των super market και στα φαρμακεία.

Επίσης σας προτείνω να λάβετε μέρος στο project που τρέχει, μπορείτε να γίνετε featured στο προφίλ της εταιρείας @aroma.oikos με το hashtag #Aroma_beauties και μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στο giveway που τρέχει στο insta account μας @beautydaysbymary και ίσως τα 5 προϊόντα που σας παρουσίασα σήμερα γίνουν δικά σας. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Oikos ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στον τομέα Εμπορίας και παραγωγής καλλυντικών.
Φιλοσοφία της είναι η παραγωγή ποιοτικών καλλυντικών βασισμένα στα πλούσια συστατικά της Ελληνικής φύσης συνδυάζοντας την σύγχρονη τεχνογνωσία της κοσμετολογίας.

Προσφέρει άριστη ποιότητα με στόχο την κάλυψη των αναγκών Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard