ΑΠΑΛΑ ΠΟΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ PARFIMO.GR


Βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού, η θερμοκρασία ανέβηκε και οι περισσότερες από εμάς ήδη ετοιμαζόμαστε για τις φετινές διακοπές μας, είτε για τις πρώτες βουτιές με μίνι ΣΚ αποδράσεις.

Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί τις γυναίκες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αυτό της αποτρίχωσης και έτσι ψάχνουμε για αποτελεσματικές λύσεις.  Ολες θέλουμε να εξαφανίσουμε τις τρίχες από το σώμα και τα πόδια μας είτε μόνιμα, είτε προσωρινά για να έχουμε καλύτερη εμφάνιση. Η τριχοφυΐα  διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Σ΄ άλλες είναι με την μορφή χνουδιού σχεδόν αόρατες και σε άλλες πιο χρωματισμένες, χονδρές και άγριες.

Όπως και να είναι η αποτρίχωση είναι αυτό που όλες κάνουμε ειδικά το καλοκαίρι που το σώμα μας εκτίθεται περισσότερο σε δημόσια θέα και θέλουμε να φαίνεται πιο όμορφο, λείο και απαλό.

Ποια από εμάς δεν θέλει απαλά πόδια στις διακοπές της, απαλλαγμένα από τις ενοχλητικές τριχούλες ?


Την λύση φέτος την βρήκα με προϊόντα αποτρίχωσης από το αγαπημένο e-shop της parfimo.gr

Επέλεξα λοιπόν, με το γνωστό πια σ όλες σας μηνιαίο low cost budget 20 euro μια γυναικεία ξυριστική μηχανή Gillette Venus Swirl Extra Smooth για τέλειο αποτέλεσμα και απαλά πόδια. Διαθέτει 5 λεπίδες, 360 λιπαντική ταινία, βιταμίνη Ε και τεχνολογία flexibaII που προσαρμόζεται σε κάθε καμπύλη και δύσκολο σημείο του σώματος μας. 
Με την χρήση της μπορείς να πετύχεις βαθύ ξύρισμα, δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, χαρίζει απαλότητα στο δέρμα και έχει αποτέλεσμα που διαρκεί.

Την παίρνω μαζί μου και στις διακοπές σε περίπτωση που μου χρειαστεί μαζί με λεπίδες αντικατάστασης που αγοράζω ξεχωριστά. Την χρησιμοποιώ σε πόδια, μασχάλες και στην ευαίσθητη περιοχή και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Φυσικά με τα 20 ευρώ αγόρασα ακόμη 1 προϊόν αποτρίχωσης, μια 
VEET MINIMA™ HAIR REMOVAL CREAM SENSITIVE SKIN πρόκειται για μια αποτριχωτική κρέμα για ευαίσθητο δέρμα για γυναίκες σε σούπερ συσκευασία 400 ml που προφέρει γρήγορη και εύκολη αποτρίχωση για απαλά πόδια χωρίς τη χρήση ξυραφιού, απλώνεις την κρέμα, αφήνεις λίγο να ενεργοποιηθεί με μια σπάτουλα απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες τριχούλες.

Σας προτείνω να τα δοκιμάσετε και τα δύο και εσείς αν θέλετε ένα τέλειο και απαλό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard