REVIEW ΓΙΑ 2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ MARLIES MÖLLER


Τα προϊόντα της MARLIES MÖLLER τα γνώρισα χάρη στο e-shop ΒΕΑUTY AND HEALTH CORNER που διαθέτει μια πλήρη γκάμα πολυτελών προϊόντων περιποίησης μαλλιών MARLIES MÖLLER, για όλες τις ανάγκες και την φροντίδα τους, σε πολύ καλές τιμές. 


Η MARLIES MÖLLER είναι μια διεθνώς επιτυχημένη μάρκα που κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 3 ευρωπαίων ειδικών περιποίησης μαλλιών στον τομέα αρωματοποιίας και καλλυντικών. Τα χρόνια επιστημονικής έρευνας επιτρέπουν την περιποίηση μαλλιών MARLIES MÖLLER να εστιάζει στους διαφορετικούς τύπους μαλλιών και τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών.

Σας έχω ενημερώσει ήδη σε προηγούμενο post (https://beautydaysbymary.blogspot.com/2020/12/review-2-marlies-moller.html)για τα πολύ καλά αποτελέσματα από την την χρήση σαμπουάν και μαλακτικής κρέμας μαλλιών και έρχομαι σήμερα να σας γνωρίσω δυο ακόμη προϊόντα που επίσης μου αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις με την χρήση τους.

Volume Liquid Hair Keratin Mousse


Πρόκειται για έναν αφρό κερατίνης για την επιδιόρθωση της δομής των μαλλιών και την παροχή περισσότερου όγκου. Η χρήση του απλή και θαυματουργή. Βάζουμε μία μικρή ποσότητα του αφρού στην παλάμη των χεριών και εφαρμόζουμε σε νωπά μαλλιά, ενεργοποιούμε τη θερμότητα για λίγα δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας πιστολάκι. Συνεχίζουμε το χτένισμά μας όπως συνήθως . Η κερατίνη βοηθάει πολύ τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα το οποίο αποτρέπει τη φθορά. Με την συχνή χρήση του προϊόντος τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Τα μαλλιά αποκτούν σύντομα λάμψη και δύναμη. Γίνονται λεία και το ξέφτισμα στις άκρες φεύγει σιγά σιγά.


Volume Boost Styling Spray


ΤΟ Μarlies Moller Volume Boost Styling Spray χαρίζει όγκο στα Αδύναμα Μαλλιά, κρατάει τον όγκο που δίνουμε στα μαλλιά μας όταν τα χτενίζουμε κρατώντας τα σε καλή κατάσταση όλη την διάρκεια της ημέρας χάρη στα συστατικά του (ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥ). Δυναμώνει τα μαλλιά και τα προστατεύει από τις βλάβες που οφείλονται στην έκθεση στα στοιχεία των θεραπειών styling όπως το εντατικό λούσιμο, το πιστολάκι, οι συσκευές styling κ.λ.π
Ψεκάζουμε μια μικρή ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών, σε νωπά μαλλιά. Στεγνώνουμε δίνοντας σχήμα και όγκο με το πιστολάκι. Προσέχουμε να μην πάει στα μάτια.

Η MARLIES MÖLLER έχει  ιδανικές λύσεις για θέματα που αφορούν τα μαλλιά μας!  Δοκίμασα τα προϊόντα και σίγουρα έχω πειστεί για τα αποτελέσματά τους. 
Αν  θέλετε και εσείς να τα δοκιμάσετε μπορείτε να τα παραγγείλετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard