PURE PHILOSOPHY η Κρητική εταιρία που βασίζεται στην ολιστική ομορφιά

 Η PURE PHILOSOPHY είναι μια Κρητική εταιρία που βασίζεται στην ολιστική ομορφιά. Πιστεύει, ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες, η συστηματική άσκηση, η επιστροφή στη φύση, ο επαρκής ύπνος κα00000ι η φροντίδα του προσώπου και του σώματος μας με οργανικά προϊόντα, θα πρέπει να γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.


Η έμπνευση της προέρχεται από την Κρητική φύση. Βότανα παγκοσμίως γνωστά για τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχουν, παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, χαρούπι, μέλι, θυμάρι, φασκόμηλο, είναι μερικές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

Δοκιμάσαμε δυο προϊόντα της και σήμερα θα τα μοιραστούμε μαζί σας.

Κρέμα Ημέρας Για Τις Κηλίδες Με Λεμόνι

Μια νέα ολιστική κρέμα ημέρας που καταπολεμά τις κηλίδες ηλικίας, τις πανάδες και τις ηλιακές καφέ κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, τα χέρια και μερικές φορές τα μπράτσα, κυρίως λόγω της έκθεσης στον ήλιο σε ενήλικες συνήθως άνω των 35 ετών. 

Αυτή η φόρμουλα μαλακώνει και αποχρωματίζει τις κηλίδες γήρανσης και τις ηλιακές κηλίδες με τη συμβολή του αιθέριου ελαίου λεμονιού. Είναι μια εντελώς νέα φόρμουλα που βοηθά στη συνολική βελτίωση της όψης του δέρματος ενώ διεγείρει την κυτταρική ανανέωση. Αυτή η φόρμουλα περιέχει ενεργά συστατικά που αναστέλλουν το κύριο ένζυμο που καταλύει την παραγωγή μελανίνης. 

Λόγω του ότι η σύνθεση αυτή δεν περιέχει υδροκινόνη ή άλλες βλαβερές για το δέρμα ουσίες, η εξαφάνιση των κηλίδων επιτυγχάνεται σταδιακά, με καθημερινή χρήση.
Το καλοκαίρι την χρησιμοποιείται με αντηλιακή κρέμα. 


Θρεπτικό Γαλάκτωμα Σώματος με Λεβάντα💜 


Ένα προϊόν για την καθημερνή φροντίδα του σώματος. 
 Περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα λεβάντας που καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα και αφήνει ένα βελούδινο πέπλο μυρωδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard