PHELYRA NATURAL SKINCARE GR νέα προϊόντα που περιέχουν ελιξίριο σαλιγκαριού



Σήμερα θα σου συστήσω μια εταιρεία που γνώρισα τελευταία και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τόσο από την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, την υπέροχη συσκευασία αλλά και από την συνεργασία με τους ιδιοκτήτες και παραγωγούς των προϊόντων της.

 

Σου μιλάω για την εταιρεία PHELYRA NATURAL SKINCARE GR .

Ας δούμε όμως τα προϊόντα που δοκίμασα και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσεις και εσύ. Με ξέρεις χρόνια τώρα και γνωρίζεις ότι αν δεν μου αρέσει κάποιο προϊόν δεν υπάρχει περίπτωση να στο συστήσω. Αρα εδώ μιλάμε για διαμαντάκια.


Lifting Serum



Αντιγηραντικό και αναπλαστικό σύμπλεγμα με Ελιξίριο σαλιγκαριού, Τζελ Aloe Vera, Υαλουρονικό οξύ, Κολλαγόνο και Ελαστίνη για τη συνολική βελτίωση της όψης της επιδερμίδας που εξισορροπεί τη φυσική υγρασία ενισχύοντας την ελαστικότητα.


Μία καινοτόμα σύνθεση εμπλουτισμένη με ελιξίριο σαλιγκαριού και υπέροχο άρωμα μαστίχας Χίου, που αναζωογονεί την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και φωτεινή. Το τζελ Aloe Vera ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και το ελιξίριο σαλιγκαριού βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βοηθά στην επούλωση των ουλών, στη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών έκφρασης και στην καταπολέμηση της ακμής. Το κολλαγόνο έχει αντιγηραντική δράση, χαρίζοντας φρεσκάδα και ζωντάνια στην ώριμη επιδερμίδα. Η ελαστίνη συμβάλει στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες και ανανεώνει το κουρασμένο δέρμα. Το έλαιο καλέντουλας έχει καταπραϋντικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες.


Κρέμα Προσώπου




Αντιγηραντική κρέμα βαθιάς φροντίδας με Ελιξίριο σαλιγκαριού, Έλαιο καλέντουλας, Βούτυρο καρύδας, Βούτυρο κακάο, Έλαιο αβοκάντο, Έλαιο αργκάν, Τζελ Aloe Vera, Κολλαγόνο, Υαλουρονικό οξύ, Ελαστίνη και Αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang.

Περιέχει έκκριμα σαλιγκαριού, συστατικό πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ, αλλαντοϊνη, κολλαγόνο, ελαστίνη και βιταμίνες. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αναδομεί, ενυδατώνει και καταπραΰνει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενώ παράλληλα αναδομεί την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή της. Το κολλαγόνο έχει αντιγηραντική δράση, χαρίζοντας φρεσκάδα και ζωντάνια στην ώριμη επιδερμίδα. Η ελαστίνη συμβάλει στην ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις ρυτίδες και ανανεώνει το κουρασμένο δέρμα.
Το έλαιο Αργκάν ενισχύει την αναγέννηση και την ελαστικότητα του δέρματος, καθώς και την ανανέωση των κυττάρων, ενώ το αβοκάντο διατηρεί τη σωστή λειτουργία του επιδερμικού φραγμού

Όλα τα καλλυντικά της εταιρείας παράγονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από φυσικές πρώτες ύλες. Είναι προϊόντα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σαν κρέμες ημέρας αλλά και νύκτας, ενώ παράλληλα περιέχουν ελιξίριο σαλιγκαριού το οποίο συλλέγουν από την δική τους φάρμα σαλιγκαριών.

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής των καλλυντικών είναι :
Σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, 2 φορές την ημέρα, πρώτα το lifting serum και μετά την κρέμα προσώπου.


Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα και άλλες πληροφορίες στο www.phelyra.com/
Για απορίες στείλτε μνμ στο instagram @phelyra.skincare


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard