REVIEW για την παραγγελία μου από το ZIZEL BEAUTY SHOP


Και αφού σε προηγούμενο άρθρο μου, σου σύστησα το κατάστημα έλα να δούμε μαζί την πρώτη παραγγελία που έφτασε στα χέρια μου, από το ZIZEL BEAUTY SHOP .


L’Oréal Professionnel Serie Expert - Vitamino Color Duo Set XMAS 2023 For Color Protection (Shampoo 300ml, Mask 250ml)
Δυο καταπληκτικά προϊόντα που φλέρταρα από καιρό τα έκανα δικά μου χάριν στην Limited Edition Vitamino Color Duo Set που περιέχει ένα Σαμπουάν μια Μάσκα για Προστασία Χρώματος για την περιποίηση των τα βαμμένων μαλλιών μας στην καταπληκτική τιμή των 27,30 €.


Vitamino Color Professional Shampoo,
 είναι ένα Soft Care Wash σαμπουάν της Loreal για βαμμένα μαλλιά. Τα συστατικά του απομακρύνουν απαλά τους ρύπους και ταυτόχρονα προστατεύουν τα βαμμένα μαλλιά.

Η κρεμώδης υφή του μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό, κρατώντας την τρίχα δυνατή από τη ρίζα ως την άκρη. Τα βαμμένα μαλλιά παραμένουν γεμάτα ζωντάνια ενώ τα προστατεύουν από το ξεθώριασμα.

Οδηγίες Χρήσης:
Εφαρμόστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά, .Γαλακτωματοποιήστε και ξεβγάλατε καλά με μπόλικο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα.
Θα το βρείτε σε συσκευασία των 300ml


 Vitamino Color Professional Mask, είναι μια μάσκα για βαμμένα μαλλιά.
Με την χρήση μετά το λούσιμο θα δείτε τα μαλλιά σας πιο λεία και απαλά, θα ξεμπερδεύονται εύκολα ενώ παρέχει και προστασία χρώματος.


Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε τη μάσκα σε ταμποναρισμένα μαλλιά. Αφήστε για 3-5 λεπτά.
Ξεβγάλετε πολύ καλά.
Επαναλάβετε τη διαδικασία 1- 2 φορές την εβδομάδα.
Θα την βρείτε σε συσκευασία των 250ml


Bobby Warren Soft Silicone Hair Massage Brush 

Απαλή βούρτσα massage μαλλιών από σιλικόνη, σε χρώμα ροζ, φιλική προς το δέρμα, απαλή και άνετη, απολεπίζει το νεκρό δέρμα του τριχωτού της κεφαλής.

Η χτένα πλυσίματος μαλλιών βοηθάει στο σαμπουάν ενώ λούζετε τα μαλλιά σας, διασφαλίζοντας ότι το προϊόν απλώνεται ομοιόμορφα στα μαλλιά σας.Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, εύκολο στο κράτημα & ελαφρύ, εξαιρετικό για massage στο τριχωτό της κεφαλής
Η χρήση αυτής της μαλακής βούρτσας κατά το λούσιμο θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το τριχωτό της κεφαλής σας, ανακουφίζει από τον κνησμό, προάγει την κυκλοφορία του αίματος, ξεμπερδεύει τα μαλλιά.
Θα το βρείτε στα 13,90 €


Bobby Warren Microfiber Hair Turban - Wrap Towel - Pink

Αυτό το τουρμπάνι μαλλιών είναι ένα απαλό και παχύ Microfiber που κάνει το στέγνωμα των μαλλιών γρήγορο. Είναι ένα ύφασμα εξαιρετικά καλής ποιότητας και μαλακό. Στεγνώσει τα μαλλιά σας χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε άλλης μεθόδου. Αφού τα ξεβγάλατε καλά από το σαμπουάν και την μάσκα το τοποθετήστε το στο κεφάλι σας, Απορροφά 7 φορές το βάρος του σε νερό και αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν, έτσι αποφεύγετε την χρήση του σεσουάρ μαλλιών που δεν χρειάζεται να σας αναλύσω εδώ την ζημιά που κάνει στην τρίχα μας.
Είναι φιλικό προς το δέρμα, δεν ερεθίζει το δέρμα και δε σπάει τα μαλλιά σας.
Επίσης εξαιρετικό για ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής, αφού δεν έχει βάρος (300gr) έχει διάσταση: 65cm x 25cm και διπλώνετε εύκολα για την μεταφορά. Θα το βρείτε σε υπέροχα παλ χρώματα στην τιμή των 14,18 ευρώ.

Προσωπικά το βρήκα ιδανικό όταν θέλω να κάνω κάποια θεραπεία στα μαλλιά μου, το φοράω και τα αφήνω.


Τέλος η παραγγελία μου περιείχε ένα ιδιαίτερο minimal και designατο μπουκάλι για το νερό και τον χυμό μου. Είναι κατάλληλο για να το έχω δίπλα μου και μου κάνει συντροφιά κάθε μέρα αλλά και μου θυμίζει ότι πρέπει να ενυδατώνω τον οργανισμό μου κάτι που πολλές φορές ξεχνάω κιόλας. Ένα τέτοιο μπουκάλι είναι το απόλυτο fashion statement αξεσουάρ για να το έχετε μαζί σας στην δουλειά, στο γραφείο, στον δρόμο ή κατά την άθλησή σας.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε περιήγηση στο on line κατάστημα ZIZEL BEAUTY SHOP κάντε κλικ στο λινκ      και διαβάστε και το αφιέρωμα μας στο κατάστημα που θα βρείτε και στην Γλυφάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard