REVIEW για το ZIZEL BEAUTY SHOP

 Σήμερα θα σου συστήσω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το ZIZEL BEAUTY SHOP που δυστυχώς για εμένα ανακάλυψα τελευταία και είναι πρωτοπόρο στον τομέα της ομορφιάς για τα επαγγελματικά προϊόντα του και όχι μόνο.

Είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα που άνοιξε στην Ελλάδα το 2011 και διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, τα νύχια ενώ έχει μεγάλη ποικιλία από πολλά γνωστά και λιγότερα γνωστά brands για κάθε απαιτητικό πελάτη.

To ZIZEL BEAUTY SHOP είναι το μεγαλύτερο on line κατάστημα με προϊόντα ομορφιάς στην Ελλάδα, που θα σου δώσει λύσεις και απαντήσεις σε κάθε ερώτηση και ανάγκη που αφορά το beauty. 

Το on line κατάστημα, 24 ώρες το 24ωρο κάθε ημέρα είναι στην διάθεση σου, για τις αγορές σου σε ένα περιβάλλον που απλά και εύκολα μπορείς να περιηγηθείς από την άνεση του καναπέ σου, από το γραφείο σου, ενώ ταξιδεύεις, ενώ βρίσκεσαι στο διάλλειμα στην δουλειά, ενώ έπεσες να κοιμηθείς και θυμήθηκες ότι σου λείπουν κάποια προϊόντα που τα χρειάζεσαι άμεσα. 

 Με ασφάλεια μπορείς κάνοντας κλικ στο https://www.zizel.gr/  μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. 

Μπορείς επίσης, αν κάπου κολλήσεις, να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά.


Η παράδοση είναι ταχύτατη και εγγυημένη τα πακέτα έχουν πολύ καλό και ασφαλέστατο packing και περιχέουν δωρεάν δείγματα της επιλογής σου αλλά και καραμελίτσες! 

Κάτι που θεωρώ σημαντικό και θέλω να στο πω, είναι ότι μπορείς να πληρώσεις με την κάρτα σου με άτοκες δόσεις.

Αν πάλι είσαι από αυτές τις όμορφες, που θέλεις να ψωνίσεις από το φυσικό τους κατάστημα και μείνεις στην Αττική σου προτείνω να πας μια βόλτα στην Γλυφάδα στην Μάρκου Μπότσαρη 12 για να διαλέξεις ότι θέλεις.


ZIZEL BEAUTY SHOP
Μάρκου Μπότσαρη 12,
166 75 Γλυφάδα
Δε - Παρ 9:00πμ - 6:00μμ 
Σάββατο 9:00πμ - 5:00μμ
E info@zizel.gr
T 210 96 08 110

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard