AdoraBalls - Meet the cream!




AdoraBalls - Meet the cream!

Είναι γεμιστά. Είναι λιχουδιαστά. Είναι πρωτεϊνικά. Είναι τα AdoraΒalls - τα νέα γεμιστά protein balls από τη Nutree που ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα σνακς.

 Σε 3 εξωπραγματικές γεύσεις και με έως 18% φυτική πρωτεΐνη θα καλύψουν την επιθυμία σου για γλυκό στο λεπτό - χωρίς ενοχές. Πραγματικά Adoraballs!

Τα δοκίμασα και πραγματικά τα έχω λατρέψει. Πάμε να σας γνωρίσω τις 3 γεύσεις που έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά  

*Χωρίς προστιθέμενη ζάχαρη
*Εώς 18% υψηλής ποιότητας χορτοφαγική πρωτεΐνη.
*Vegan
*Χωρίς Πρόσθετα
*Non GMO
*Χωρίς Φοινικέλαιο
*Γεμιστά με κρεμώδη πραλίνα

Οι γεύσεις είναι :

Double Coconut Dream

Πραλίνα Καρύδας  ναι το άκουσες σωστά! 
Είναι αληθινή και θα την βρεις μέσα στο Double Coconut Dream Protein Ball. Δεν είναι μόνο λαχταριστή και super υγιεινή αλλά είναι και μια γεύση που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Το σνακ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Περιέχει πάστα Χουρμά, Καρύδα (11%), Πρωτεΐνη Αρακά, Αμύγδαλα, Φουντούκια, Βούτυρο Κακάο, Φυτική Ίνα Βρώμης, Γάλα Καρύδας σε σκόνη.



Choco Praline Delight


Σοκολατένια πραλίνα που λιώνει στο στόμα σε μια ανεπανάληπτη έκρηξη. Με γεύση που θυμίζει κλασική πραλίνα φουντουκιού αλλά χωράει στην διατροφή σου κάθε μέρα προσφέροντας σου ενέργεια & πρωτεΐνη. Το όνειρο μόλις έγινε πραγματικότητα.

Περιέχει πάστα Χουρμά, Φουντούκια, Πρωτεΐνη Αρακά, Κακάο (5%), Αλεύρι Καλαμποκιού, Φυτική Ίνα Βρώμης, Γάλα Καρύδας σε Σκόνη, Φυσικό Εκχύλισμα Βανίλιας, Αλάτι.



Peanut Caramel Bliss


Καραμελωμένη πραλίνα φιστικιού που θα αναστατώσει τις γευστικές σου αισθήσεις. Γεμάτα πρωτεΐνη και μια πινελιά μαγείας - είναι το ιδανικό σνακ που χρειάζεσαι στην τσάντα ή το αμάξι σου.


Περιέχει πάστα Χουρμά, Φιστικοβούτυρο (23%), Πρωτεΐνη Αρακά, Φιστίκια (5%), Σοκολάτα (100% Κακαόμαζα), Φυτική Ίνα Βρώμης, Φυσικό Εκχύλισμα Βανίλιας, Αλάτι.


Λάτρεψα και τις τρεις γεύσεις και κουβαλώ τις συσκευασίες της nutreebars που η κάθε μια περιέχει 2 balls στην τσάντα μου, στο γραφείο, στο ταξίδι παντού για να καλύπτουν κάθε επιθυμία μου όταν θέλω κάτι γλυκό χωρίς όμως να χαλάω το διατροφικό μου πρόγραμμα και χωρίς να τρώω ζάχαρη την οποία έχω βγάλει από την ζωή μου. 

Αν θέλεις και ΕΣΥ να γίνει το αγαπημένο σου on the go snack αναζήτησε το τώρα!!!

insta @nutreebars
www.nutree.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard