UNBOXING με προϊόντα που επιλέξαμε από την eneleo.


UNBOXING με προϊόντα που επιλέξαμε από την @eneleo. Εν όψη του καλοκαιρού επέλεξα προϊόντα για την περιποίηση του σώματος αφού φθάνει ο καιρός να βγούμε στη θάλασσα.


Επέλεξα προϊόντα σώματος για την κυτταρίτιδα, την χαλάρωση που προφέρουν σύσφιξη, λεία και απαλή επιδερμίδα και το δέρμα φαίνεται υγιές, λαμπερό και όμορφο.

Firming Scrub με θαλασσινό αλάτι και άλατα epsom, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, προκαλεί υπεραιμία, αποτοξινώνει και λειαίνει το δέρμα, βοηθά τα λάδια να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.


Anticellulite oil κατά της κυτταρίτιδας! Καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, αποτοξινώνει το δέρμα, σβήνει την κυτταρίτιδα από τις πρώτες χρήσεις. Χρησιμοποιείστε το και για κιρσούς!!!


MySihlouette oil, ενεργοποιεί την κυκλοφορία, καταπολεμά χαλάρωση, ενυδατώνει σε βάθος και συσφίγγει το δέρμα.


Firming Cream με βούτυρο καριτέ, άργιλο και πολύτιμα συσφιγκτικά έλαια, δίνει ελαστικότητα, σύσφιξη και μειώνει αισθητά ραγάδες 🧡

και τέλος το βελούδινο βούτυρο σώματος με άρωμα mango που φροντίζει να έχεις ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα! Το απόλυτο must-have για την περιποίηση του δέρματός σου ειδικά για τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται!

H 𝗘𝗡𝗘𝗟𝗘𝗢 σας προσφέρει έκπτωση -𝟐𝟓% σε όλο το site: www.eneleo.com

📞2810 881387
📍 Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 128, Βασιλειές 71500
🌏Αποστολές παγκοσμίως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard