ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

Εμείς λατρεύουμε τα παντζάρια σαν σαλάτα με μπόλικο λάδι και ξύδι, τρώμε και τα φύλλα τους βρασμένα με λαδοξυδο.
Όμως τα κάνουμε και παντζαροσαλάτα κυρίως στις γιορτές και όταν έχουμε καλεσμένους.

Σας δίνω συνταγή για την πιο ωραία παντζαροσαλάτα που τρώγεται όλο το χρόνο και συνοδεύει σαν ορεκτικό τα τσιπουρακια μας αλλά και τα γεύματα μας.

Υλικά 
 
μισό κεσεδάκι γιαούρτι

 μισό κεσεδάκι μαγιονέζα

3 κουταλιές σούπας λάδι

3 κουταλιές σούπας ξίδι

αλάτι πιπέρι

3-4 κουταλιές καρύδια χοντροκομμένα

1 ξινόμηλο κυβάκια ή στον τρίφτη 

1 κεσεδάκι παντζάρι (βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια ή στον τρίφτη)

σε όσους αρέσει το σκόρδο 1 -2 σκελίδες

Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard