ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΛΑΧΙΑ για το βιβλίο της "ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ'' από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ


Καλημέρα σας, σήμερα στο BOOK A WITH DAYS BEAUTY φιλοξενούμε τη συγγραφέα κ.  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΛΑΧΙΑ για το βιβλίο της "ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ'' από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ



Κα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΛΑΧΙΑ, ευχαριστούμε που δεχτήκατε να
μιλήσουμε, για να γνωρίσουμε το βιβλίο σας ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η
ΜΑΣΚΑ.

1. Συστήσετε μας με λίγα λόγια το βιβλίο σας, ποια ήταν η πηγή
έμπνευσης για να γράψετε αυτή τη νουβέλα. Τι ιδιαίτερο θα διαβάσει ο
αναγνώστης σε αυτό το βιβλίο?

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φιλοξενία αγαπητή Μαίρη. Το νέο μου βιβλίο αναφέρετε σε αγάπες που κατέληξαν σε εκδίκηση, σε αγάπες που δεν ήταν η μοίρα τους να είναι μαζί και μια σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων. Τίποτα δεν είναι ρόδινο όπως φαινομενικά θα θέλαμε. Για μένα η επικαιρότητα ήταν αυτή που την ολοκλήρωσε. Οι γυναικοκτονίες αποτελούν μια νέα τάξη πραγμάτων και νιώθω πως είναι πλέον μάστιγα. Αυτό θα αποκομίσει ο αναγνώστης διαβάζοντας το.

2.Πείτε μας πως αποφασίσατε τον τίτλο του βιβλίου και αν υπήρξε
κάποιος άλλος που απορρίφθηκε ?

Ο πρωταρχικός τίτλος του βιβλίου ήταν “Μετά συγχωρήσεως είμαι ο έρωτας”. Με αυτόν μάθανε αυτή την ιστορία που αγαπήθηκε μέσα από το προσωπικό μου μπλογκ. Ο λόγος που απορρίφθηκε ήταν επειδή το ύφος του τίτλου δεν ταίριαζε με το περιεχόμενο, και κάπως έτσι έχουμε τον υπάρχουν, δηλαδή “Όταν έπεσε η μάσκα”.

3. Ποιο είναι είναι το μήνυμα που θέλει να αποκομίσει ο αναγνώστης του
βιβλίου σας.

Θέλω να προβληματιστεί, να ξανασκεφτεί τον κόσμο στον οποίο ζούμε και να κάνει εντέλει έναν κόσμο καλύτερο. Να χτίσει γέφυρες αντί να γκρεμίζει.

4.Εσείς τι πιστεύετε, ένα βιβλίο πρέπει να έχει μηνύματα ή απλά να
ευχαριστεί η ανάγνωση του, τον αναγνώστη;

Για μένα ένα βιβλίο πρέπει να έχει και τα δύο. Ωστόσο δεν συμβαίνει πάντα.

5. Οι Έλληνες διαβάζουν; Και τι είδους βιβλία επιλέγουν; Ποιο πιστεύετε
ότι είναι το μέλλον του βιβλίου στην Ελλάδα?

Το βιβλίο στην Ελλάδα δεν περνάει όσο θα θέλαμε οι συγγραφείς. Αν θέλουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία πρέπει να προβληματιστούμε και όλα αυτά έρχονται μέσα από το εκάστοτε βιβλίο.
Έχουμε την τάση προς την ρομαντική και δραματική λογοτεχνία και την ξένη λογοτεχνία σε
παρόμοιες κατηγορίες αλλά και στην αστυνομική – μυστήριου.

6.Πείτε μας γιατί γράφετε βιβλία και ποιος πιστεύετε ότι πρέπει να είναι
ο κύριος στόχος κατά τη συγγραφή ενός βιβλίου?

Για μένα ήταν η έκφραση σκέψεων και συναισθημάτων από μια δική μου ανάγκη. Υπήρχε για ένα μεγάλο διάστημα που είχα την ανάγκη μιας απελευθέρωσης και λύτρωσης στον δικό μου εσωτερικό κόσμο. Κατά την άποψη μου η συγγραφή θα πρέπει να είναι η εξέλιξη, η βελτίωση και η διασκέδαση.

7.Μιληστε μας για την συνεργασία σας με τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ

Είναι μια σύνηθες ερώτηση που μου κάνουν σχετικά με τις εκδόσεις. Από την αρχή της
συνεργασίας μας είναι θετική και προχωρά ως τώρα με τον ίδιο ρυθμό. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα το συγγραφικό μου σπίτι.

8.Μιλήστε μας για εσάς για να σας γνωρίσουμε ως άνθρωπο και συγγραφέα.

Η Κωνσταντίνα είναι ονειροπόλα, ντροπαλή αλλά δεν τα παρατάει. Είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει σε ότι αγαπά και ότι εξίσου την αγαπά. Ως συγγραφέας ακόμα με πλάθω, ακόμα μαθαίνω και πάω βήμα – βήμα στην συγγραφική μου πορεία. Παρότι στο ξεκίνημα μου ένας αγαπητός φίλος – συγγραφέας – μέντορας μου προετοίμαζε των κόσμο του βιβλίου εγώ τότε ήμουν κάπως αντιδραστική, πολύ συναισθηματική, και πιστεύω πως έπρεπε να περάσω το στάδιο των λαθών.

9.Ποια είναι τα επόμενα συγγραφικά σας σχέδια.

Τα επόμενα συγγραφικά μου σχέδια είναι μια ίσως συλλογή διηγημάτων. Όμως είμαι άνθρωπος της ανατροπής οπότε μάλλον θα υπάρξει μια κοινωνική – τρόμου νουβέλα. Θα δούμε λοιπόν σε ένα επόμενο συγγραφικό πόνημα.

Τελειώνοντας με τις ερωτήσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά και θα ήθελα να μας πείτε που και πως μπορούμε να βρούμε εσάς και το βιβλίο σας.

 Το βιβλίο μου “Όταν έπεσε η μάσκα” είναι διαθέσιμο από τις εκ. Ελκυστής φυσικά, μπορούν να το αναζητήσουν και στο public. Για ακόμη μία φορά να σας
ευχαριστήσω για την υπέροχη αυτή συνέντευξη.


.

ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Η ΜΑΣΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΛΑΧΙΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ


Μια γυναίκα παίρνει την απόφαση να πετάξει από πάνω της το βάρος ενός γάμου που εδώ και καιρό τη διαλύει ψυχικά και οικονομικά.

Ένας άντρας που έχει εγκαταλειφθεί στα σκαλιά της εκκλησίας πριν τον γάμο του παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να βρει ξανά τον έρωτα.

Όμως, το παρελθόν έρχεται να βασανίσει τον δρόμο τους και ενώ η μοίρα θα τους φέρει κοντά, την ίδια στιγμή θα μπερδέψει σαν κόμπο τις ζωές τους.

Θα μπορέσει η Θάλεια να σταθεί στα πόδια της;

Θα καταφέρει να μείνει μακριά από περιπέτειες και λάθος επιλογές;

Θα είναι αρκετός ο έρωτας για να της δώσει ανάσα λίγο πριν πέσουν




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard