Στοματική υγιεινή, φροντίδα και λεύκανση των δοντιών στο σπίτι.


Αλήθεια πόσες φορές δεν σκεφτήκατε και εσείς ότι θα θέλατε να έχετε ένα ελκυστικό χαμόγελο και τέλεια δόντια όπως οι διάσημοι που περνάνε καθημερνά μπροστά σας, σε ταινίες, σήριαλ και εκπομπές στην τηλεόραση?
Είμαι σίγουρη ότι τους ζηλεύετε και εσείς, όσο και εγώ!
Πείτε μου ότι και εσείς εκείνη την στιγμή, σκεφτήκατε να τηλεφωνήσετε τον οδοντογιατρό σας, για ένα ραντεβού που εκτός από την στοματική υγιεινή και φροντίδα, θα θέλατε να σας ενημερώσει γιατί όχι και για την λεύκανση των δοντιών.
Προσωπικά επειδή η καρέκλα του οδοντίατρου με αγχώνει και πιέζομαι πολύ, πηγαίνω μόνο για τα απαραίτητα της στοματικής μου υγιεινής και φροντίδας, έχω καταφεύγει στο θέμα της λεύκανσης των δοντιών σ ' πιο απλές μεθόδους, στο σπίτι μου.




Ναι καλά διαβάζεται λεύκανση των δοντιών στο σπίτι με πολύ καλά αποτελέσματα, για υπέροχα χαμόγελα και αστραφτερά λευκά δόντια.

Πώς να λευκάνω τα δόντια στο σπίτι θα με ρωτήσετε.

Πολύ απλά θα σας απαντήσω!!! με προϊόντα λεύκανσης δοντιών. Αυτά λειτουργούν με το να αποσυνθέτουν τις χρωστικές στην επιφάνεια των δοντιών και να ξανοίγουν το σμάλτο.



θα σας προτείνω για αρχή μια οδοντόκρεμα λεύκανσης που απομακρύνει από την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών τις χρωστικές που προκαλούνται από τους καφέδες, το τσάι και το φαγητό, αποκαθιστώντας έτσι τη λευκή απόχρωση των δοντιών. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να επιλέξετε και εσείς την οδοντόκρεμα που σας ταιριάζει. Θα βρείτε οδοντόκρεμες με φθόριο ή χωρίς φθόριο, προσωπικά είμαι ευχαριστημένη από την μαύρη οδοντόκρεμα λεύκανσης Charcoal Toothpaste με μαύρο άνθρακα που μειώνει την οδοντική πλάκα όπως και οι οδοντόκρεμες με φθόριο, την αγόρασα σε προσφορά μαζί με μια οδοντόβουρτσα και στην συνέχεια αγόρασα και ένα στοματικό διάλυμα του ιδίου brand.





Αγοράστε αν δεν έχετε ήδη και μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για καλυτέρα αποτελέσματα μετά από καθημερινή χρήση.


Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε ένα λευκό χαμόγελο, σας προτείνω να ξεκινήσετε αμέσως.

Στην συνέχεια μπορείτε να αγοράσετε ένα στυλό λεύκανσης των δοντιών για γρήγορο αποτέλεσμα σε επιλεγμένα δόντια αλλά και ένα τζελ λεύκανσης με το απλικατέρ, σαν μασελάκι που προσαρμόζεται στον κάθε τύπο δοντιού. Αφού γεμίσετε το απλικατέρ με τζελ λεύκανσης, πηγαίνετε για ύπνο και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Εύκολοι και απλοί τρόποι για να αποκτήσετε λευκά δόντια, με αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και να χαμογελάτε με την κάρδια σας!




1 σχόλιο:

  1. Πρώτη φορά διαβάζω ότι υπάρχει Charcoal Toothpaste, και το βρίσκω φοβερό!

    Μου έχουν προτείνει φίλοι σε ταξίδια να τρίβω τα δόντια μου με κάρβουνο για καλύτερη υγιεινή, αλλά ομολογουμένως μου φαινόταν αδιανόητο να το κάνω! Την οδοντόκρεμα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα την δοκιμάσω με πολύ χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard