Εσύ χρησιμοποιείς ψαλίδι μαλλιών για εντυπωσιακές εμφανίσεις?

Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να μην βγαίνουμε κάθε ημέρα έξω για φαγητό, ποτό και βόλτες, να δουλεύουμε από το σπίτι και γενικά να έχουμε αποξενωθεί από την πραγματική ζωή, είμαστε όμως γυναίκες και μας αρέσει να είμαστε περιποιημένες έστω και αν καθόμαστε ώρες στο καναπέ ή μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μας για δουλειά ή για να μιλάμε με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Φυσικά για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση ακόμη και στο σπίτι πρέπει και τα μαλλιά μας να είναι στην τρίχα έστω και αν φοράμε τις φόρμες μας.


 Πριν την πανδημία οι επισκέψεις  και τα ραντεβού, στο κομμωτήριο ήταν τακτικά και έτσι αυτό το διάστημα έπρεπε να εφοδιαστώ με τα κατάλληλα εργαλεία για μια άψογη εμφάνιση, που να μπορώ να χρησιμοποιώ με ευκολία στο σπίτι.


Έτσι αγόρασα ένα τριπλό ψαλίδι μαλλιών, ένα σίδερο για κυματιστές μπούκλες που δίνει στα μαλλιά μου, όγκο, τέλεια φόρμα σε λίγα λεπτά εύκολα και γρήγορα. 


Η χρήση του είναι εύκολη και μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις  στα μαλλιά μου κάθε φορά που το χρησιμοποιώ, είτε τα έχω μαζεμένα είτε τα αφήνω κάτω.


Αφού βάλω στα μαλλιά μου με μια μάσκα θερμοπροστασίας με κερατίνη, ρυθμίζω την θερμοκρασία του ψαλιδιού και ξεκινάω από τις κάτω τούφες. Στερεώνω τα πάνω μαλλιά με κλάμερ, στο πάνω μέρος του κεφαλιού και ξεχωρίζω κάθε φορά μια λεπτή τούφα, την τοποθετώ ανάμεσα στις πλάκες του ψαλιδιού και πιέζω σε σημείο όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κεφάλι.
Λίγο μετά, ανοίγω το ψαλίδι και συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο στο κάτω μέρος της τούφας.
Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζω και στις υπόλοιπες τούφες μέχρι να σχηματιστούν όμορφες μπούκλες σε όλο το κεφάλι.
Στο τέλος τινάζω το κεφάλι και φιξάρω το χτένισμα με λακ.




Χρησιμοποιώ το ψαλίδι της  Rowenta Waves Addict CF4710F0, το έχω παραγγείλει από το e-shop notino που έχει μεγάλη ποικιλία σε ψαλίδια μαλλιών .


Αλήθεια εσύ χρησιμοποιείς ψαλίδι μαλλιών για εντυπωσιακές εμφανίσεις? Αν χρησιμοποιείς  γράψε μου σε σχόλιο τις εντυπώσεις σου.

1 σχόλιο:

  1. Δεν χρησιμοποιώ για αποφυγή ψαλίδας... Έχω ακούσει ότι κάποια προϊόντα είναι ασφαλή για τα μαλλιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard