MINUS-417 ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Σήμερα θα σας συστήσω 4 νέα προϊόντα από την αγαπημένη εταιρεία MINUS-417 που μπήκε στην καθημερινότητα μου τους τελευταίους μήνες του 2020 και πραγματικά τα προϊόντα της με εντυπωσιάζουν κάθε μέρα και πιο πολύ. Η MINUS-417 είναι μια εταιρία που τα προϊόντα της συγκεντρώνουν τα καλυτέρα στοιχεία από την μητέρα φύση και ειδικά από την Νεκρά θάλασσα, που όπως γνωρίζουμε βρίσκεται στο χαμηλότερο μέρος της γης. Τα προϊόντα της MINUS-417 χρησιμοποιούν τα καλυτέρα φυσικά στοιχεία της Νεκράς θάλασσας την πολύτιμη λάσπη της, τα κρυσταλλικά μέταλλα αλλά και αλλά στοιχεία της φύσης σε συνδυασμό με αρωματικά ελαία που κάνουν τα προϊόντα της μοναδικά.

 


Και επειδή τα ωραία θέλω να τα μοιράζομαι μαζί σας σήμερα θα σας παρουσιάσω 4 προϊόντα για το πρόσωπο, τα δυο μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στο σώμα. Προϊόντα για το σώμα σας είχα παρουσιάσει σε προηγούμενο άρθρο και μπορείτε να το δείτε εδώ.



Firming Radiant Mud mask

Μια καταπληκτική μάσκα απολέπισης και θρέψης, 2 σε 1 που βασίζεται σε ένα μοναδικό μείγμα πλούσιας λάσπης της Νεκράς Θάλασσας που καθαρίζει βαθιά την επιδερμίδα, απορροφά τη λιπαρότητα  και όλα τα ίχνη ρύπων που υπάρχουν στο δέρμα μας, ενώ κάνει και απαλή απολέπιση, ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να ανανεωθεί, ενώ ταυτόχρονα τρέφει το δέρμα μας.

* Η διπλή δράση της μάσκας, τόσο της απολέπισης όσο και της θρέψης δημιουργεί μια αίσθηση σύσφιξης και ανανέωσης που μπορείτε να νιώσετε από τις πρώτες κιόλας χρήσεις.

* Απορροφά το ανεπιθύμητο, υπερβολικό σμήγμα και βρωμιά και διατηρεί το δέρμα υγιές.

* Η καταπραϋντική και ηρεμιστική δράση του κόκκινου και του λευκού αργίλου που περιέχει, θυμίζει μερικές από τις καλύτερες θεραπείες από πηλό που χρησιμοποιούν spa, σε όλο τον κόσμο.

Έχει ένα λεπτό γήινο άρωμα που διατηρείται και αφού ξεπλυθείτε, ενώ το δέρμα μετά την χρήση είναι πιο απαλό και λείο καθώς τα νεκρά κύτταρα, αφαιρούνται και το πρόσωπο δείχνει φωτεινό.





Τρόπος χρήσης

Απλώστε ένα λεπτό στρώμα της μάσκας , σε πρόσωπό που έχετε από πριν καθαρίσει, αποφεύγοντας τις περιοχές των ματιών κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις και αφήστε το να σταθεί για 7 έως 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Χρησιμοποιείστε την μάσκα 2 φορές την εβδομάδα.

Την μάσκα θα την βρείτε σε σωληνάριο των 100ml


Συνηθίζω να χρησιμοποιώ προϊόντα της ίδιας σειράς στα beauty tests για καλύτερα αποτελέσματα, ετσι θα σας προτείνω και δύο σαπούνια της Minus-417 που δοκίμασα και με εξέπληξαν ευχάριστα, αν και δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ σαπούνια στο πρόσωπο. Τα συγκεκριμένα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο και στο σώμα και παρά τις καλές εντυπώσεις που μου προκάλεσαν πήραν θέση στο μπάνιο, για να χρησιμοποιηθούν στην συνέχεια, στο σώμα μου.



Ultra Deep Mattifying Cleansing Mud Soap για Πρόσωπο & Σώμα

Αυτό το σαπούνι καλλυντικού επιπέδου Spa που βασίζεται στο Dead Sea Mud προτείνεται για λιπαρά δέρματα. Λειτουργεί βαθιά και απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και την λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα σας καθαρό με ματ εμφάνιση, που είναι έτοιμο για τα αναζωογονητικά και ενυδατικά προϊόντα σας.

* Παρέχει τη μοναδική αίσθηση του ματ δέρματος που είναι ενυδατωμένο και μαλακό και έτοιμο να απορροφήσει τα προϊόντα περιποίησης που έχουν σχεδιαστεί για να αποκαταστήσουν την υγρασία και να αναζωογονήσουν το δέρμα σας.

* Καταπολεμά τις κηλίδες ακόμη και σε προβληματικές περιοχές με την αφαίρεση του υπερβολικού σμήγματος που φράζει τους πόρους παγιδεύοντας τη βρωμιά που μπορεί να δημιουργήσει πολλά δερματικά προβλήματα.

* Διατηρεί το φυσικό επίπεδο υγρασίας του δέρματος ακόμα και μετά το βαθύ καθαρισμό του αφαιρεί την λιπαρή συσσώρευση που χρειάζεστε για την ανακούφιση.

Η απαλή αίσθηση του δέρματος, επιτέλους εξισορροπεί το λιπαρότητα και αισθάνεσαι το δέρμα καθαρό.

Τρόπος χρήσης 

Ιδανικό για το λιπαρό δέρμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά σε ολόκληρο το πρόσωπο και το σώμα πρωί και βράδυ.





Το δεύτερο σαπούνι που δοκίμασα είναι το Rich Mineral Hydrating Soap Face & Body για όλους τους τύπους δέρματος.

Αυτό το καλλυντικό σαπούνι, αφήνει το δέρμα σας να αισθάνεται εκπληκτικά καθαρό και αναζωογονημένο χάρη στο Αλάτι Νεκράς Θάλασσας που περιέχει και τα 21 μέταλλα που καθαρίζουν απαλά τη βρωμιά της ημέρας ή τη συγκέντρωση λαδιού της νύχτας.

Τα πολύτιμα άλατα της Νεκράς Θάλασσας, από τις χαμηλότερες περιοχές της γης είναι γνωστό ότι διεγείρουν την κυκλοφορία του δέρματος και διευκολύνουν τη ρευματική δυσφορία καθώς κάνουν μασάζ.

* Αφήνει το PH του δέρματός σας ανενόχλητο σε αντίθεση με πολλά σαπούνια που καταλήγουν να αλλάζουν το PH του δέρματος και να σας οδηγούν σε πρόωρη γήρανση.

* Διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και δεν στεγνώνει την επιδερμίδα, όπως μπορούν να κάνουν πολλά άλλα σαπούνια.

* Νιώστε την αίσθηση καθαρού, μαλακού, πλούσιου σε υγρασία δέρματος που εκτίθεται καθώς αφαιρείτε τα στρώματα τόσο της καθημερινής όσο και της νυχτερινής συσσώρευσης.

Έχει ένα απίστευτα ελαφρύ άρωμα που σίγουρα θα σας αρέσει. Σίγουρα έχει πιο ελαφρύ άρωμα από το προηγούμενο σαπούνι που σας περιέγραψα αλλά είναι και διαφορετική η σύνθεση τους.

Με την χρήση του θα δείτε το δέρμα σας πιο καθαρό και μαλακό.

Τρόπος χρήσης

Χρησιμοποιείστε το καθημερινά σε ολόκληρο το πρόσωπο και το σώμα, πρωί και βράδυ. Είναι ένα σουπερ ενυδατικό σαπούνι.

Και τα δυο σαπούνια κυκλοφορούν σε συσκευασία των 125 gr.




Το προϊόν όμως που πήρε την καλύτερη θέση και ανάμεσα στα αγαπημένα προϊόντα καθαρισμού στο ράφι μου, είναι το Micellar & Mineral Cleanser & Makeup Remover, για όλους τους τύπους δέρματος.

Ένα απαλό καθαριστικό εμπλουτισμένο με νερό από την Νεκρά θάλασσα που με την καθημερινή του χρήση βελτιώνει την υφή του δέρματος, το αισθάνεσαι πιο καθαρό και αναζωογονημένο, είναι πιο απαλό και μεταξένιο. Καλό είναι να το χρησιμοποιείται τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα.

Αφαιρεί το μακιγιάζ, με απαλές κυκλικές κινήσεις, καθαρίζεται όλο το πρόσωπο με ένα βαμβάκι ,ώστε να φύγει το μακιγιάζ αλλά και οι ρύποι της ημέρας. Αν θέλετε να καθαρίσετε και το μακιγιάζ ματιών μπορείτε με το ίδιο προϊόν, κρατείστε το βαμβάκι για λίγα δευτερόλεπτα πάνω από τα κλειστά μάτια, χωρίς να πιέζετε και να τρίβεται.

Αφού καθαρίσετε το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών, είστε έτοιμη για να εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης αφού δεν χρειάζεται να ξεπλένεται το πρόσωπο.

Θα το βρείτε σε συσκευασία 350 ml


Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε την εμπειρία των προϊόντων με συστατικά της Νεκράς θάλασσας, να εξερευνήσετε αισθησιακές υφές, να μυρίσετε ακαταμάχητα αρώματα  μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να παραγγείλετε προϊόντα της Minus-417  στο e-shop BEAUTY AND HEALTH CORNER, επίσης μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα στα φαρμακεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard