ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ LUMINOUS

Σήμερα δοκιμάζουμε νέα προϊόντα από την νέα σειρά Luminous της ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ 

Luminous σημαίνει άμεση λάμψη, εξαφάνιση πανάδων, τόνωση του χρώματος της επιδερμίδας.



Το πρώτο προϊόν είναι το Luminous Whitening Foam 

Αφρός Καθαρισμού & Λάμψης της Επιδερμίδας 

Πλούσια καθαριστική δράση, με απολεπιστικούς παράγοντες AHA από χαβιάρι λάημ, που προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα εντός μισής ώρας.

Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ προσώπου και ματιών, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Η σύνθεση του δεν περιέχει SLES και SLS. Αποτελείται από καθαριστικούς παράγοντες νέας τεχνολογίας, εξαιρετικά ήπιους με την επιδερμίδα. Ενυδατώνουν και δίνουν πλούσιο αφριστικό αποτέλεσμα χωρίς να ξηραίνουν την επιδερμίδα. Χάρη στην betaine που περιέχεται, εξασφαλίζεται η 48ώρη ενυδάτωση του προσώπου. Αφαιρούν εξαιρετικά, αποτελεσματικά το μακιγιάζ και είναι πολύ ήπιο με τα μάτια, αφήνωντας τα καθαρά και ενυδατωμένα.

Περιέχει βιοφλαβονοειδή απο λεμόνι, μπρόκολο και αλόη, τα οποία δρούν προστατεύοντας τα κύτταρα, και αυξάνουν το ένζυμο της αποτοξίνωσης, προσφέροντας καθαρισμό των πόρων και μείωση εμφάνισης τους, άμεσα. Το εκχύλισμα από σπόρων κριθαριού αναστέλλει την δράση μελανογένεσης, αποτρέποντας την δημιουργία πανάδων αλλά και την εξάπλωση τους.

Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά Ελεγμένο

 Θα το βρείτε σε συσκευασία των 200ml


Τρόπος Χρήσης

Απλώστε επαρκή ποσότητα σε πρόσωπο και μάτια, κάνοντας απαλό μασάζ για 1 λεπτό,ξεπλύνετε το δέρμα σας θα είναι καθαρό και λείο. 

Αν έχετε χρόνο 1,2 φορέςτη βδομαδα  συνεχίστε για καλύτερα αποτελέσματα με τη Μάσκα Λάμψης και Λεύκανσης Προσώπου.




Luminous Whitening Mask 

Μάσκα Λάμψης και Λεύκανσης Προσώπου

Μάσκα καολίνης που ρυθμίζει το σμήγμα, απορροφάει την λιπαρότητα και επιταχύνει την λεύκανση και την μείωση την πανάδων. Δίνει άμεση λάμψη μετά την χρήση της, και προσφέρει ενυδάτωση, απαλό και υγιές δέρμα.

Με πατενταρισμένο πεπτίδιο νέας τεχνολογίας (Acetyl glycyl β-alanine) , άμεση διεισδυτικής διαπερατότητας της επιδερμίδας.

  • Ως λευκαντικός παράγοντας ταχείας δράσης, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μείωση των δυσχρωμιών και στη βελτίωση της διαύγειας του δέρματος. Αυξάνει αποτελεσματικά την φωτεινότητα, εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος και προλαμβάνει την μελάγχρωση.

Λειτουργώντας μέσω ενός μηχανισμού 5 επιπέδων, διακόπτει αποτελεσματικά τηn οδό σηματοδότησης που εμπλέκεται στη μελάγχρωση του δέρματος. Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην εξάλειψη των μαύρων κηλίδων, στην βελτίωση της λάμψης του δέρματος και στην μείωση των σημαδιών γήρανσης. Βελτιώνει τη συνολική μελάγχρωση του δέρματος σε μόλις 14 ημέρες χρήσης, και μειώνει τις πανάδες κατά 80% εντός 28 ημερών.

Το εκχύλισμα γλυκόριζας, προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνοντας κοκκινίλες, ενώ σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα νιασιναμίδης συμβάλουν στην αντιγήρανση του προσώπου. Η κουρκουμίνη που εμπεριέχεται, αναστέλλει την δράση της τυροσινάνης, βασικό ένζυμο που ευθύνεται για την δημιουργία πανάδων.

OΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 

Απλώστε επαρκή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο, κάνοντας απαλό μασάζ και αφήστε το προϊόν να δράσει για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο δροσερό νερό. Επαναλάβετε δύο φορές την εβδομάδα.

Δερματολογικά Ελεγμένο

Θα την βρείτε σε συσκευασία των 50ml


 Και τα 2 προϊόντα τα δοκίμασα για πρώτη φορά και μάλιστα ήρθαν την κατάλληλη εποχή αφού το δέρμα μου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ήταν κουρασμένο, θαμπό ενώ είχαν δημιουργηθεί πανάδες από την έκθεση μου στον ήλιο, μου πήρε κάμποσο χρόνο η εφαρμογή τους αλλά τελικά αποζημιώθηκα για τα εκπληκτικά αποτελέσματα από τη χρήση του. 

Το πρόσωπο μου είναι πιο λείο, φωτεινό και λαμπερό, καλά ενυδατωμένο, ενώ οι πανάδες άρχισαν να υποχωρούν θεαματικά.

Από την σειρά μου λείπει η λοσιόν την οποία σίγουρα θα παραγγείλω για να την  ολοκληρώσω γιατί πιστεύω ότι η ολοκληρωμένη περιποίηση με τα προϊόντα της ίδιας σειράς είναι ότι καλύτερο για την επιδερμίδα μου.

Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν θέλετε και εσύ να τα δοκιμάσεις χρησιμοποίησε τον κωδικό mary10 για αγορές από το site www.anaplasis.gr με έκπτωση!!

Κανε κλικ στο insta account @anaplasis_greece

Βρες τα προϊόντα στο anaplasis.gr ή σε όλα τα συνεργαζόμενα e-shop ή φαρμακεία σε Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard