Μελοίδα τα φυσικά προϊόντα από την Χαλκιδική που πρέπει όλοι να γνωρίσουμε .

Τον Νίκο Τσαλδάρη τον γνώρισα ,σαν συγγραφέα ,από το βιβλίο του "Το κορίτσι με την χίπικη καρδιά" (περισσότερα για το βιβλίο του μπορείτε να δείτε εδώ ).
Στην κουβέντα μας διαπίστωσα ότι ο Νίκος μετά από μια πετυχημένη πορεία σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες του Λονδίνου και της Αυστραλίας, εν μέσω κρίσης αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του ,την Ελλάδα και την όμορφη Χαλκιδική  για τους δικούς του λόγους.
Όμως και εδώ δεν κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα,ανήσυχο πνεύμα όπως είναι και με μεγάλη αγάπη για την Χαλκιδική και την φύση ,αποφάσισε να ασχοληθεί με την μελισσοκομία .




Ίδρυσε την Μελοίδα  μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση μελισσοκομίας, με έδρα της  την Χαλκιδική .
Η ονομασία Μελοίδα είναι συνθέτη λέξη από το μέλι και το οίδα το αρχαίο ρήμα που σημαίνει κατέχω από το γνωστό εν οίδα ότι ουδέν οίδα ,όπως μου αποκάλυψε ο ίδιος όταν τον ρώτησα τη σημασία της λέξης.

Η αγάπη του  για τη μελισσοκομία και τη φύση τον  οδήγησε στη δημιουργία μιας πλήρης σειράς φυσικών καλλυντικών για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Η σειρά καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας όλων των ηλικιών, από απλή ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο μέχρι βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.


Επίσης διαθέτουν προϊόντα που βοηθάνε στην καταπολέμηση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα, ακμή, ψωρίαση. Κεραλοιφές για κάθε μικρό-ατύχημα στο σπίτι όπως κάψιμο, κόψιμο, τσίμπημα εντόμου. Και φυσικά ένα πολύ αποτελεσματικό αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο ή parabens.
 Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα χωρίς κρέμες βάσεις και χωρίς συντηρητικά και αρώματα.
Η βάση της επιχείρησης , είναι η όμορφη Χαλκιδική όπου εκεί μας λέει ότι " βρίσκουμε την έμπνευση και την πρώτη ύλη για την παραγωγή μας".
Υπεύθυνος της σειράς  των φυσικών καλλυντικών είναι ο Νίκος Τσαλδάρης μελισσοκόμος και  πολύτιμος συνεργάτης του ,η αδελφή του Δήμητρα, αισθητικός στο επάγγελμα.


Ο Νίκος μπορεί να υπερηφανεύεται για τα καλλυντικά τους προϊόντα αφού είναι
Ελληνικά προϊόντα 100%
Φυσικά προϊόντα 100%
Χειροποίητα 100%
άλλα και για το μέλι της οικογενειακής επιχείρησης ,που η χρήση του προσφέρει μεγάλα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Μελοίδα  και τα προϊόντα της ,θα σας δώσει ο Νίκος Τσαλδάρης στο e-mail   nick.tsaldris@googlemail.com
Επίσης  μπορείτε να τα  δείτε και την σελίδα  στο FB  Μελοίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard