REVIEW- ROSA DAMASCENA COLLECTION από την PURE LIVING -NATURAL CARE PRODUCTS

Για την Pure Living - Natural Care Products σας μίλησα σε προηγούμενη ανάρτηση.Σήμερα θα  μάθετε τα πάντα  για τα προϊόντα της ,αφού τα δοκίμασα για αρκετό καιρό και  τώρα πια  μπορώ να σας πω την εμπειρία μου.
Θα σας μιλήσω για την BILKA Collection ROSA DAMASCENA  , για μια κρέμα προσώπου και ένα gel για τα  μάτια που έχουν σαν βασικό συστατικό τους το οργανικό νερό και το  έλαιο από τριαντάφυλλα,ένα λουλούδι που αγαπώ  πολύ ,είναι όπως λένε το <<λουλούδι της αγάπης>>  έχει υπέροχο άρωμα και πολλές ευεργετικές και θεραπευτικές  ιδιότητες που στην κοσμετολογία θεωρούνται θησαυρός. Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ,είναι τονωτικό,είναι αντικαταθλιπτικό αυξάνει την αυτοεκτίμηση και την λίμπιντο και πολλά άλλα .

IMG_4477a.JPG


ΑΝΤΙ -AGE FACE CREAM -ROSA DAMASCENA 

Την ΑΝΤΙ AGE FACE CREAM την δοκίμασα πρώτη φορά ,λίγο πριν τα Χριστούγεννα ,όταν μου την έφερε για  δώρο η ξαδέλφη μου ,ήδη τελείωσα το πρώτο βαζάκι (περιεχόμενο 40ml) και πήρα και το δεύτερο. Η   συσκευασία της κρέμας  είναι από ανακυκλώσιμο γυαλί (σεβασμός στο περιβάλλον).Το βαζάκι δεν το πετάω όταν τελειώσει η κρέμα ,τοποθετώ μέσα και καίω τα ρεσό .
Την κρέμα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ ,η  διαδικασία είναι απλή,αφού καθαρίσεις καλά το πρόσωπο ,απλώνεις  με ελαφρύ μασάζ την κρέμα σε πρόσωπο και λαιμό. Είναι μια λευκή  αντιγηραντική κρέμα με αναζωογονητική δράση. Έχει ελαφριά υφή και απλώνεται εύκολα,χωρίς να αφήνει γυαλάδα ή να κολλάει. Με την συνεχόμενη χρήση της, βλέπεις το πρόσωπο σου ενυδατωμένο ,τις λεπτές ρυτίδες να λειαίνονται και με τον καιρό το δέρμα να γίνεται πιο λείο και απαλό.
Έχει ελαφρύ άρωμα τριαντάφυλλου ,χωρίς όμως να είναι βαρύ για αυτούς που δεν το αντέχουν το λέω ,αφού περιέχει οργανικό ροδόνερο και έλαιο τριαντάφυλλου ,από την Βουλγαρία,σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι τα καλύτερα τριαντάφυλλα (Damasks) προέρχονται από την κοιλάδα των ρόδων ,στην Βουλγαρία και ότι η τιμή τους φτάνει αυτήν του χρυσού. Από αυτά τα τριαντάφυλλα παράγεται  το ροδόνερο  και το καλύτερο ροζ έλαιο τριαντάφυλλου ,το οποίο λειαίνει το δέρμα και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων .
Άλλα συστατικά όπως το επαναστατικό συστατικό βιοτεχνολογικής προέλευσης Venuceane περιορίζει την εμφάνιση των ρυτίδων και παρέχει τέλεια προστασία από τις ατμοσφαιρικές συνθήκες και τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Περιέχει Βούτυρο από Shea, αλλαντοΐνη, D- πανθενόλη.
Αυτός ο βιολογικά ενεργός συνδυασμός διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος του προσώπου σε βάθος και μειώνει εμφανώς τα σημάδια της γήρανσης.
Προσωπικά  μου άρεσε και όταν τελειώσει θα πάρω σίγουρα ακόμη ένα βάζο.

Ενυδατικό Gel Περιγράμματος Ματιών - Anti-age Eye Contour Gel
Όπως σας είπα  τα τριαντάφυλλα και έτσι επέλεξα και ένα gel ματιών από την ίδια σειρά για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια μου ,τα οποία τον τελευταίο καιρό φαίνονταν κουρασμένα και εμφανίστηκαν και  μαύροι κύκλοι.
Πρόκειται για ένα ελαφρύ ροζoυλί  gel ,σε ένα σωληνάριο των 25ml ,το οποίο βάζω κάθε πρωί ,στην περιοχή των ματιών με τις γνωστές απαλές και κυκλικές κινήσεις και τα ελαφρά χτυπηματάκια . Απορροφάται γρήγορα, ανακουφίζει ,αφήνοντας μια αίσθηση δροσιάς και ενυδατώνει το δέρμα γύρω από τα μάτια .Σκέφτομαι τώρα που θα ζεστάνει ο καιρός να βάλω το gel στο ψυγείο για μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς αλλά και καλύτερα αποτελέσματα σύσφιξης. Με την καθημερινή του χρήση εδώ και 3 σχεδόν μήνες ,βλέπω ότι οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια μου έχουν λειανθεί ,ενώ η περιοχή κάτω από τα μάτια μου ,με τους μαύρους κύκλους φαίνεται πιο φωτεινή .Σ αυτό βοηθάει το βιολογικό τριαντάφυλλο το οποίο διεισδύει σε βάθος με την τακτική χρήση. Το  gel  περιέχει 36% οργανικό ροδόνερο υψηλής ποιότητας.

Στην τελευταία μου παραγγελία θέλησα να δοκιμάσω από την ίδια σειρά ,το gel καθαρισμού προσώπου και το τονωτικό νερό ,όμως όπως μου εξήγησε η εκπρόσωπος της εταιρίας τα συγκεκριμένα προϊόντα  είναι Limited Edition  διότι τα τριαντάφυλλα είναι πολύ ιδιαίτερη πρώτη ύλη και είναι δύσκολο να παραχθούν  σε μεγάλο αριθμό και μαζικά. Κάνουν κάποιο συγκεκριμένο αριθμό κάθε 3μηνο και τον διαθέτουν στην αγορά. Ειλικρινά το εκτίμησα αυτό ,όπως και τα προϊόντα που δοκίμασα μέχρι τώρα και  θα τα προμηθευτώ την επόμενη φορά .Πήρα όμως ένα Face Gel Scrub με σταφύλι ,το οποίο θα αρχίσω να χρησιμοποιώ τις επόμενες μέρες .Προς το παρόν θα τελειώσω τα προϊόντα καθαρισμού  που έχω ,είναι βέβαια άλλης εταιρείας αλλά δεν είναι εποχές να πετάμε τίποτε ,αν και είμαι της άποψης να χρησιμοποιώ προϊόντα της ίδιας σειράς για καλύτερα αποτελέσματα. Δεν μου αρέσει να τα μπερδεύω.Αν εσείς έχετε άλλη άποψη για αυτό να την γράψετε ,περιμένω και τα δικά σας  σχόλια κορίτσια.


IMG_4473a.JPG


Λάτρης του τριαντάφυλλου λοιπόν δεν παρέλειψα να δοκιμάσω (μετά την προτροπή της εταιρίας για δοκιμή και την ευχαριστώ για την ευκαιρία  ) μια  Anti-age Hand Cream Rosa Damascena με αναζωογονητική δράση κατά της γήρανσης που περιέχει οργανικό νερό τριαντάφυλλου, βιταμίνη Α και γλυκερίνη!έχει υπέροχο άρωμα ,κάνει τα χέρια απαλά και περιέχει και προστασία UV και μια Anti-age Body Cream Rosa Damascena    την οποία χρησιμοποιώ στο σώμα με κυκλικές κινήσεις μασάζ ,μετά το μπάνιο,απορροφάται γρήγορα ,ώστε να ντυθώ και να πάω να κάνω τις δουλειές μου,αφήνει διακριτικό άρωμα και ενυδατώνει το δέρμα .

Αγαπημένα και τα δύο τα συστήνω !!!

Περιέχει αιθέρια έλαια φυσικού  τριαντάφυλλου αλλά και οργανικού ροδόνερου. Αυτός ο συνδυασμός έχει σαν αποτέλεσμα η κρέμα να διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος από το εσωτερικό και να μειώνει τα σημάδια της γήρανσης. Τροφοδοτεί σε βάθος και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος,τονώνει,μαλακώνει και παρέχει την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα.
Θα σας υπενθυμίσω ότι τα προϊόντα της εταιρίας Pure Living - Natural Care Products είναι αποτέλεσμα καινοτόμων διαδικασιών παραγωγής και πολύ υψηλής ποιότητας πρώτων υλών που παρέχονται από τη φύση. Στοχεύουν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, όντας αποδεδειγμένα από τα πιο ποιοτικά και βιολογικά-φυτικά προϊόντα του είδους τους!και οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα οικονομικές σε σχέση με την ποιότητα τους.
Παραγγελία μπορείτε να κάνετε μέσω του fb Pure Living - Natural Care Products με  μήνυμα,θα επικοινωνήσουν μαζί σας αμέσως  και sτο e-shop της εταιρίας.

 ((EVA))



.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard