ΟΝΟΪάματα καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας.


Την Κλεοπάτρα όλοι την θυμόμαστε για τους έρωτες της αλλά και  για την μυθική ομορφιά της ,ένα από τα μυστικά της ήταν ότι χρησιμοποιούσε το γάλα γαϊδούρας που της έφερναν καθημερινά για το μπάνιο της.

Συζητώντας πριν λίγες μέρες με φίλες για θέματα ομορφιάς και περιποίησης ήρθε λοιπόν η κουβέντα , στο γάλα της γαϊδούρας και τα σημαντικά του οφέλη.

Όταν επέστρεψα σπίτι έψαξα στο διαδίκτυο για πληροφορίες  και ανακάλυψα ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που εκτρέφουν γαϊδούρια με σκοπό την παραγωγή του γάλακτος και  προϊόντων , μια τέτοια είναι η εταιρία ΟΝΟΪάματα,  μια οικογενειακή επιχείρηση εκτροφής γαϊδουριών και παραγωγής χειροποίητων καλλυντικών με γάλα γαϊδούρας.

Ψύχη της εταιρίας, ΟΝΟΪάματα η κα Χρυσούλα Τσιρόγκα ,μια δυναμική γυναίκα η οποία ανέλαβε την επιχείρηση ,που ξεκίνησε πριν περίπου 15 χρόνια ο σύζυγό της.


Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας.

<<Έδρα της επιχείρησης  είναι η Έδεσσα,βρίσκεται  στην περιοχή  "ΚΙΣΟΡΣΙ"και εκτρέφουμε  25 ζώα.
Η μη διάθεση του γάλακτος ήταν η αιτία να ξεκινήσω την παραγωγή των καλλυντικών μας επισημαίνει .Είναι δύσκολη η εκτροφή των ζώων και δαπανηρή. Απαιτούνται σύγχρονες εγκαταστάσεις και πρέπει να είσαι συνέχεια κοντά στα ζώα .Είναι δέσμευση. Τα ζώα πρέπει να φροντιστούν  κάθε μέρα αλλά και τις αργίες , σαββατοκύριακα και τις γιορτές.Έτσι αποφάσισα την παραγωγή των καλλυντικών με γάλα γαϊδούρας .Προσπαθώ για προώθηση των προϊόντων μας στο εξωτερικό. Ήδη υπάρχουν κάποιες συνεργασίες και νομίζω ότι θα έρθουν και άλλες. Είμαι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της επιχείρησης.>>

Πείτε μας λίγα λόγια για το γάλα γαϊδούρας.

<<οι Επιστημονικές μελέτες έχουν τεκμηριώσει τα οφέλη του γαϊδουρινού γάλακτος. Πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά αντιβιοτικά.Έχει επανορθωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες ( αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και βοηθά στη δημιουργία καινούργιων,χάρη στα μεταλλικά άλατα και τα υψηλά επίπεδα ceramides που περιέχει), χαρίζει λευκότητα στην επιδερμίδα και μειώνει τη θαμπάδα του προσώπου.  Έρευνες έχουν δείξει ότι είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων ( έκζεμα, ψωρίαση, ακμή).>>



Πείτε μας λίγα λόγια για τα προϊόντα σας από γάλα γαϊδούρας,για τις κρέμες σας και τα σαπούνια .

<<Το ποσοστό γάλακτος στα προϊόντα είναι εξαιρετικά μεγάλο έτσι τα σαπούνια δεν περιέχουν καθόλου νερό. Όλο το ποσοστό νερού στη συνταγή έχει αντικατασταθεί με γάλα γαϊδούρας (21% ποσοστό γάλακτος).
Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι η κρέμα προσώπου και η κρέμα ματιών περιέχουν 24% γάλα.
Ενισχύουμε τα καλλυντικά μας με θεραπευτικά έλαια και ενεργά συστατικά, έτσι ώστε να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τα προϊόντα είναι χειροποίητα και όχι μαζικής παραγωγής.>>


Έχετε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την διάθεση των προϊόντων σας?

Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.). Επίσης υπάρχει αναγνώριση και πιστοποίηση των προϊόντων από τον ευρωπαϊκό οργανισμό C.P.N.P.

Που μπορούμε να σας βρούμε και να παραγγείλουμε  τα προϊόντα σας?

τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σ όλη την Ελλάδα (περισσότερα μπορείτε να δείτε  εδώ )
site https://www.onoiamata.gr/
FB ΟΝΟϊάματα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976832858
Email:info@onoiamata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard