Herb House – Η κιβωτός της ελληνικής γης


Την αγάπη μου για τα τσάγια σας την έχω εξομολογηθεί και άλλες φορές ,τα πίνω χειμώνα καλοκαίρι άλλοτε κρύα και άλλοτε ζεστά,ανάλογα με τα κέφια ,τις θερμοκρασίες αλλά και τις περιπτώσεις,τα κουβαλάω στην Ελλάδα από τα μακρινά μου ταξίδια αλλά και από κάθε γωνιά της Ελλάδας που θα βρεθώ....

Αυτό που δεν έκανα ακόμη είναι να πάρω τα βουνά για να μαζέψω φρέσκο ελληνικό τσάι,αν και μου το πρότειναν φίλοι μου , γιατί ξέρω ότι είναι μια δύσκολη και πολύ πρωινή δουλειά που δύσκολα θα καταφέρω να υλοποιήσω.

Έτσι λοιπόν πάντα ψάχνω για καινούργιες γεύσεις ,για καινούργιες ποικιλίες ακόμα και για καινούργια brand και συσκευασίες. Τον τελευταίο καιρό έπεσε στην αντίληψη μου ένα καινούργιο κατάστημα το “HERB HOUSE” που άνοιξε τις πόρτες του και μας περιμένει να πάμε για να τα γνωρίσουμε ,όπως μας λέει ο ιδιοκτήτης του ,ο Δημήτρης Τσικνής.

Το κατάστημα αυτό δεν είναι απλά ένα κατάστημα που έχει τσάγια αλλά προσπαθεί να γίνει η κιβωτός της ελληνικής χλωρίδας με ποικιλίες τσαγιού και όχι μόνο ,που εξαφανίζονται σιγά σιγά με τον καιρό και όπου είναι μοναδικές σε ολόκληρο τον κόσμο !


Η χώρα μας διαθέτει πλούτο διαφορετικών ποικιλιών εξαιρετικής ποιότητας βοτάνων, τσαγιού αλλά και μελιού, που πηγάζει από την εξίσου μοναδική χλωρίδα της, κατέχοντας μάλιστα το 50% της βιοποικιλότητας των ειδών αυτών στην Ευρώπη, παρά την τόσο μικρή της έκταση.

Πρόκειται ωστόσο για έναν «κρυμμένο» θησαυρό που δεν έχει δυστυχώς αξιοποιηθεί μέχρι σήμερα στο βαθμό που του αρμόζει, παρά το γεγονός ότι οι πρόγονοί μας είχαν ανακαλύψει ήδη από την Αρχαιότητα τις θεραπευτικές δράσεις των προϊόντων αυτών και τα χρησιμοποιούσαν για ίαση, καλλωπισμό και όχι μόνο.

HERB HOUSE 2

Το Herb House με τους συνεργάτες του κάνουν μια προσπάθεια να γίνει γνωστός ο ελληνικός αυτός πλούτος που λέγετε :

Φυσικά προϊόντα από βότανα.

Μέλι – Προϊόντα που παράγονται με βάση το Ελληνικό μέλι και τα παράγωγά μέλισσας.
Super foods – Προϊόντα που έχουν βάση super foods.


Ψυχή της επιχείρησης όπως προανέφερα ο νεαρός ιδιοκτήτης της, Δημήτρης Τσικνής ,barista γνωστός στον χώρο της εστίασης που αποφάσισε να ασχοληθεί ύστερα από πολύ μελέτη στα αρωματικά φυτά και στο μέλι .Ο ίδιος πιστεύει και θέλει να το μάθουμε και εμείς, ότι το ελληνικό τσάι είναι ένας νέος τομέας με μεγάλη προοπτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από cocktail μέχρι την μαγειρική που ήδη μεγάλοι Σεφ αναδεικνύουν τα πιάτα τους .

<<Εμείς πιστεύουμε ότι ένα καλό αφέψημα είναι εξίσου μοναδικό και από μόνο του!>>μας λέει και συνεχίζει γεμάτος ενθουσιασμό <<Μελετήσαμε επί σειρά ετών τις δράσεις του κάθε βοτάνου καθώς και τα μοναδικά μέλια της ελληνικής γης, αποκτήσαμε γνώσεις στην θεωρία αλλά και στην πράξη και γι’ αυτό ακριβώς δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών – παραγωγών μας.

Πρόκειται για παραγωγούς με βιολογική πιστοποίηση, προερχόμενους από όλη την Ελλάδα, που καλλιεργούν ιδιαίτερες τοπικές ποικιλίες με φροντίδα και καινοτόμες μεθόδους καλλιέργειας, αλλά και με το παραδοσιακό στοιχείο πάντοτε παρόν…

Όραμά μας είναι να θέσουμε τα πιο γερά θεμέλια για το μεγαλύτερο και πληρέστερο “HERB HOUSE” , γεμάτο μοναδικά προϊόντα τσαγιού, μελιού, βοτάνων αλλά και κάποιον υπερτροφών και ειδών Delicatessen που έχουν ως βάση τους τα πιο πάνω προϊόντα και φέρνουν το φυσικό τρόπο ζωής ένα βήμα πιο κοντά μας.
Όπλο μας η αγάπη για τα βότανα και η επιθυμία μας να σας μυήσουμε στον υπέροχο αυτό κόσμο !>>

Τα προϊόντα  herbhouse θα τα βρείτε: Φθιώτιδος 45 Αμπελόκηποι Αθήνα ,τηλ. επικ. 210 6443440 ,697 2130959

και στο e shop  : www.herbhouse.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard