Χρωματοθεραπεία για κάθε ηλικία με τα Μαγικά Μοτίβα της Tula Pink .

Από μικρή ήθελα να γίνω ζωγράφος, δεν τα κατάφερα όμως ίσως γιατί δεν ήμουν  πολύ καλή σ΄αυτό, ίσως γιατί στην πορεία άλλαξαν τα ενδιαφέροντα μου. Όμως πάντα έπιανα τον εαυτό μου όταν βρισκόμουν σε σεμινάρια και είχα μια σελίδα χαρτί μπροστά μου να ζωγραφίζω ήλιους, δένδρα, θάλασσες, πουλιά, σπιτάκια .....

Κάποια στιγμή μιλώντας με μια φίλη μου για στιγμές χαλάρωσης και ψυχικής ηρεμίας μου πρότεινε μεταξύ άλλων να αρχίσω να ζωγραφίζω με χρώματα,''θα σε ηρεμούν μου είπε και θα είσαι και δημιουργική".
 Έτσι  ψάχνοντας πως να ξεκινήσω πάλι να ζωγραφίζω, ανακάλυψα βιβλία ζωγραφικής με έτοιμα σχέδια, που απευθύνονται σε ενήλικες .

Χρωματοθεραπεία με ζωγραφική για κάθε ηλικία λοιπόν σκέφτηκα και τα αγόρασα, πήρα και τα χρώματα και ξεκίνησα  !!!!

2 βιβλία για ενήλικες με τίτλο Μαγικά Μοτίβα της Tula Pink από τις εκδόσεις  ΠΕΔΙΟ Εκδοτική





Περίπλοκα λαχούρια, ονειρικά τοπία, εντυπωσιακά animal prints. Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια της Tula Pink που τώρα πια έχω  την ευκαιρία να βάζω  τη δική μου  πινελιά, στο χαρακτηριστικό της στιλ  .

Με αυτά τα βιβλία θα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε μέσα στα δαιδαλώδη μοτίβα ή να βοηθήστε ένα κολιμπρί να "ζωντανέψει" μέσα στο βιβλίο χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό συνδυασμό ροζ και πορφυρών αποχρώσεων. Εδώ δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις. Οι αποσπώμενες σελίδες καθιστούν της δημιουργίες σας ιδανικές για κορνιζάρισμα ή ακόμα και για δώρο, αν και είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα θέλετε να τις αποχωριστείτε. 
Να σας πω την αλήθεια αν γνώριζα αυτά τα βιβλία θα είχα ξεκινήσει να ζωγραφίζω από πιο νωρίς ,είναι μια ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση και στο τέλος θα έχετε μια εγγυημένα καλή ζωγραφιά .
Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε ή να τα παραγγείλετε στα βιβλιοπωλεία ή ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard