Δύο ιταλικές τελετουργίες grooming με προϊόντα Acqua di Parma, αποκλειστικά στο DON Barber & Groom.

Τώρα διαθέσιμες και στην Ελλάδα δύο ιταλικές τελετουργίες grooming με προϊόντα Acqua diParma, αποκλειστικά στο Don Barber & Groom. 




Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 η Acqua di Parma παρουσίασε τη νέα σειρά ανδρικής φροντίδας του ιστορικού ιταλικού οίκου, προσκαλώντας δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιχειρηματίες και influencers στο Don Barber & Groom για να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος.

 Η νέα σειρά BARBIERE αποτελεί την πεμπτουσία της ιταλικής ανδρικής περιποίησης, αφού πλαισιώνεται από προϊόντα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές μεθόδους του ξυρίσματος που έχουν επανασχεδιαστεί με μια σύγχρονη ματιά από την Acqua di Parma. 
Οι καλεσμένοι γνώρισαν την παραδοσιακή ιταλική τέχνη του ξυρίσματος που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, ενώ αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια των ειδικών του Don Barber & Groom που χρησιμοποίησαν τις νέες φόρμουλες της Acqua di Parma, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της αντρικής περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες τους: ξύρισμα, after shave, φροντίδα μουσιού. 

Η νέα σειρά BARBIERE της Acqua di Parma έδωσε την ευκαιρία στους κυρίους που παρευρέθηκαν να μυηθούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από δύο τελετουργίες grooming: το “Timeless Gentleman Shaving” με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για το ξύρισμα, και το “Timeless Gentleman Beard Trim” με προϊόντα που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το μούσι. 



Κάθε κύριος είχε τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στις δύο ιταλικές τελετουργίες περιποίησης που εκτελέστηκαν από τους ειδικούς του Don Barber & Groom δίνοντας ένα άψογο αποτέλεσμα ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν δύο διαχρονικά serves, εμπνευσμένα από τα αρώματα και τις νότες των προϊόντων της Acqua di Parma, με βάση τα premium gin Tanqueray No. TEN και Tanqueray London Dry. 

Το εξαιρετικό gin Tanqueray, παράγεται από μικρές παρτίδες φρέσκων εσπεριδοειδών και αυστηρά επιλεγμένα βότανα, τα οποία μαζί με τη διαδικασία παραγωγής του συνθέτουν τον πολύπλοκο και μοναδικά αρωματικό χαρακτήρα του. 
Μοναδικές γλυκές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τα χρώματα της Acqua di Parma, δημιούργησαν ειδικά για το event τα Fresh.
 Οι δύο μοναδικές τελετουργίες grooming με τη νέα σειρά BARBIERE της Acqua di Parma θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Don Barber & Groom, ώστε κάθε κύριος να έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος, όπως θα τη βίωνε στο Μιλάνο, στη boutique του οίκου. 
Για να κλείσετε το ραντεβού σας επικοινωνήστε με το Don Barber & Groom (Αμερικής 23, Αθήνα, Κολωνάκι, TK 106 71) στο τηλέφωνο 210 361 7507.
@acquadiparma_official #acquadiparma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard