"ΛΕΠΤΟΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ " ΤΟ 1 BEST SELLER ΒΙΒΛΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ JOE WICKS

Τι θα λέγατε αν σας πρότεινε κάποιος να γίνετε "ΛΕΠΤΟΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ " ?
Θα λέγατε σίγουρα "πλάκα μας κάνεις τώρα"!Κάτι που σκέφτηκα και εγώ μόλις το άκουσα!



Ο Joe Wicks όμως έχει διαφορετική άποψη και έβαλε σκοπό να μας πείσει να πετύχουμε τον στόχο που βάλαμε για το 2019, να χάσουμε τα κιλά που πήραμε κατά την διάρκεια των γιορτών και γιατί όχι και μερικά ακόμη που φορτωθήκαμε τα τελευταία χρόνια και δεν τα θέλουμε.
Ο Ο Joe Wicks έγραψε ένα βιβλίο που δεν προτείνει απλώς μια διατροφή, αλλά έναν τρόπο ζωής, που θα αλλάξει ριζικά το σώμα σας και την εικόνα που έχετε γι’ αυτό. Με τη βοήθεια του Joe και του "ΛΕΠΤΟΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ "θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να διατηρείστε υγιείς, δυνατοί και λεπτοί για πάντα.
Μάθετε πώς να κάψετε το λίπος από το σώμα σας και να αποκτήσετε τη λεπτή σιλουέτα που πάντα ονειρευόσασταν, με καλύτερη διατροφή και λιγότερη γυμναστική. Συνδυάζοντας 100 πεντανόστιμες συνταγές και Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση (HIIT – High Intensity Interval Training), η αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδος του γυμναστή-φαινόμενο Joe Wicks υπόσχεται να μεταμορφώσει το σώμα σας εύκολα και γρήγορα.
Οι 100 συνταγές που έχει συγκεντρώσει για εσάς ο Joe είναι θρεπτικές, νόστιμες, εύκολες και, το κυριότερο, έτοιμες σε μόλις 15 λεπτά.
Στη συνέχεια, ο χαρισματικός Body Coach εξηγεί τις ασκήσεις γυμναστικής που προτείνει, αλλά και πώς μπορείτε να τις εντάξετε σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και διατροφής, ώστε να αυξήσετε την ενέργειά σας και να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και την καύση του λίπους.

Ποιος είναι όμως ο Joe Wicks

Ο JOE WICKS είναι προσωπικός γυμναστής και παρουσιαστής του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος The Body Coach. Έχει πτυχίο στην Αθλητική Επιστήμη από το πανεπιστήμιο St. Mary's του Λονδίνου, ενώ θεωρείται ως ένα από τα πιο άτομα στον τομέα της διατροφής. Έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να επιτύχουν το στόχο τους στην απώλεια βάρους με τις πεντανόστιμες συνταγές και το πρόγραμμα υψηλής έντασης διαλειμματικής προπόνησης (HIIT – High Intensity Inteval Training).

To βιβλίο  κυκλοφορεί  στην Ελλάδα από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και αποτελεί το Νο1 bestseller βιβλίο διατροφής όλων των εποχών. 

Μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία σ όλη την Ελλάδα ή να το παραγγείλετε εδώ https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003957/leptoi-se-15-lepta?cid=1003957
Θα επανέλθω σύντομα με συνταγούλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard