ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UVA & UVB ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΥ FACE MIST ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ SPF30 PA++

DISCOVER FUSS-FREE SKIN PROTECTION



Όλοι λατρεύουμε τις βόλτες, τις αυθόρμητες εξόδους και κάθε είδους απόδραση από την καθημερινότητα! Ωστόσο, τόσο οι αναπάντεχες όσο και οι καθημερινές μας δραστηριότητες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Τα ορατά σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος οφείλονται κατά 80% στην υπεριώδη ακτινοβολία, δηλαδή στις ακτίνες UV*. Επιπλέον, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι επιβαρύνουν την επιδερμίδα, που μπορεί να αποκτήσει ανομοιόμορφο τόνο και θαμπή όψη, χωρίς ζωντάνια, κάτι που επηρεάζει ακόμα περισσότερο όσους από εμάς ζούμε σε μια πολύβουη πόλη. Παρά τα υπάρχοντα στατιστικά στοιχεία και τις συμβουλές κορυφαίων δερματολόγων, που συστήνουν την εφαρμογή αντηλιακού και την ανανέωσή του τουλάχιστον κάθε 2 ώρες όταν βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους**, πολλοί από εμάς δεν το ανανεώνουμε τακτικά ή - ακόμα χειρότερα - δεν χρησιμοποιούμε καθόλου αντηλιακή προστασία. Ενδεικτικά, το 25% των Βρετανών δεν χρησιμοποιούν αντηλιακό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού***. Στην πράξη, όμως, η ανανέωση του αντηλιακού κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν έχει προηγηθεί το make-up. Η ανανέωση του αντηλιακού πάνω από το μακιγιάζ έχει συχνά ένα όχι και τόσο επιτυχές αποτέλεσμα, με την εμφάνιση λιπαρότητας και την αλλοίωση του foundation να καταστρέφουν το look σας. 

ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 Η The Body Shop λανσάρει ένα ΝΕΟ προϊόν πολλαπλής προστασίας που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας! Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του, το Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF30 PA++ προσφέρει στην επιδερμίδα του προσώπου προστασία από τις ακτίνες UV και από τους ρύπους. Και το καλύτερο; Χρησιμοποιείται ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ αφού δεν το αλλοιώνει! Σε αντίθεση με τα αντηλιακά προϊόντα που διαθέτουν πιο «βαριά» υφή, αυτό το νέο και 100% vegan προϊόν για το πρόσωπο σε μορφή spray είναι εξαιρετικά ελαφρύ και αναζωογονητικό, σαν ένα ανάλαφρο κύμα δροσιάς που σχηματίζει μια αόρατη ασπίδα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB. Χρησιμοποιείται πανεύκολα όχι μόνο το πρωί αλλά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αφού, χάρη στην εύχρηστη συσκευασία του, μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας και να το ανανεώνετε όσο συχνά χρειάζεται. Έτσι, θα απολαμβάνετε την αέρινη, αναζωογονητική υφή του και την αόρατη προστασία που προσφέρει όλη μέρα. Και όλα αυτά χωρίς να σαμποτάρει το μακιγιάζ σας! Πλέον μπορείτε να ζείτε την κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να ανησυχείτε για την προστασία της επιδερμίδας σας!

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UVA & UVB ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ 

Το Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF30 PA++ της The Body Shop είναι εμπλουτισμένο με έλαιο marula, το οποίο προμηθεύεται από την Ναμίμπια μέσω του προγράμματός της Εμπόριο με Κοινότητες, καθώς και με εκχύλισμα κόκκινων φυκιών από τον Βόρειο Ατλαντικό και βιταμίνη C που φωτίζει την επιδερμίδα. Έτσι, προσφέρει στην επιδερμίδα προστασία ευρέος φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB αλλά και ενάντια στους ρύπους, ενώ παράλληλα την ενισχύει ώστε να δείχνει πιο φωτεινή και λαμπερή. Ο δείκτης PA++ συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA, τα μεγάλα μήκη κύματος της υπεριώδους ακτινοβολίας που διεισδύουν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και επιταχύνουν τη φωτογήρανση. Ο δείκτης SPF30 προστατεύει από τις ακτίνες UVB, που ευθύνονται για το ηλιακό έγκαυμα και προκαλούν βλάβες στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος.

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ 

Το Skin Defence Multi-Protection Face Mist είναι ιδανικό για τους δραστήριους και πολυάσχολους ανθρώπους που τρέχουν για να τα προλάβουν όλα. Το πρωί, αφού το απλώσετε στην επιδερμίδα, βάλτε το στην τσάντα, τον σάκο του γυμναστηρίου ή το backpack σας. Έτσι, θα απολαμβάνετε την κάθε μέρα έχοντας τη σιγουριά ότι η επιδερμίδα σας θα παραμείνει προστατευμένη τόσο στην πόλη και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας όσο και σε μια αυθόρμητη περιπέτεια!

 • Ανανεώστε το προτού βγείτε έξω για το μεσημεριανό σας lunch break, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα αλλοιωθεί το μακιγιάζ σας.

 • Χρησιμοποιήστε το σε κάθε βόλτα και κάθε φορά που βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους

• Πάρτε το μαζί σας στην επόμενη εκδρομή ή τις διακοπές σας για να εξασφαλίσετε την προστασία της επιδερμίδας σας από τις ακτίνες UV και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, 100% VEGAN ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ




SKIN DEFENCE MULTI-PROTECTION ESSENCE SPF50 PA++++ Το πρώτο βήμα της καθημερινής σας αγωγής περιποίησης προσώπου πριν το μακιγιάζ είναι αυτή η ενυδατική κρέμα προσώπου που προσφέρει αντηλιακή προστασία και διαθέτει εξαιρετικά ανάλαφρη υφή. ΠΩΛΕΙΤΑΙ 1 ΚΑΘΕ 36 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ*****



SKIN DEFENCE MULTI-PROTECTION FACE MIST SPF30 PA++ Απλώστε το στην επιδερμίδα του προσώπου με ήπιες κινήσεις πριν το μακιγιάζ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανανεώστε ψεκάζοντας τουλάχιστον κάθε 2 ώρες.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΛΑΙΟ MARULA ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΜΙΜΠΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ 

Το νέο Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF30 PA++ είναι εμπλουτισμένο με έλαιο marula, το οποίο προμηθεύεται η The Body Shop από την Ondangwa της Ναμίμπια. Το έλαιο marula παράγεται με βιώσιμες πρακτικές από τον γυναικείο συνεταιρισμό Eudafano Women’s Cooperative. Από το 2000 μέχρι σήμερα, η συνεργασία με την The Body Shop έχει ενδυναμώσει τις γυναίκες του συνεταιρισμού, αφού έχουν καταφέρει να χτίσουν τη δική τους μονάδα παραγωγής, να επενδύσουν στην κτηνοτροφία και να πληρώνουν τα δίδακτρα του σχολείου των παιδιών τους. Επιπλέον, η σταθερή αυτή συνεργασία έχει συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς έχει αποτρέψει την αποψίλωση δασικών εκτάσεων για εκτροφή βοοειδών. Παράλληλα, ενθαρρύνει τις τοπικές κοινότητες να φυτέψουν νέα δενδρύλλια marula, διαφυλάσσοντας έτσι το δέντρο αυτό για τις μελλοντικές γενιές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard