REVIEW ΓΙΑ ΤΟ CHECK-MATTE της YOUTH LAB



Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ,πολλές από εμάς ,που έχουμε λιπαρή επιδερμίδα είναι  η γυαλάδα και οι ανοιχτοί πόροι .Πριν λίγο καιρό άρχισα να χρησιμοποιώ ένα νέο προϊόν που ανακάλυψα  στο φαρμακείο το CHECK-MATTE της YOUTH LAB.

Δοκιμάζοντας το διαπίστωσα ότι  ταίριαξε απόλυτα με την επιδερμίδα μου και τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και ορατά κάθε φορά που το χρησιμοποιούσα. Το μέγεθος των πόρων μειώθηκε, όπως και η  γυαλάδα που τόσο με ενοχλούσε,η όψη της επιδερμίδας μου γινόταν ματ και η λιπαρότητα εξαφανίζονταν.

Έτσι εκεί που κάθε πρωί χρησιμοποιούσα primer για το μακιγιάζ και  κατά την διάρκεια τις ημέρας προσπαθούσα να καταπολεμήσω την γυαλάδα με διαφόρους τρόπους ,με ένα μόνο προϊόν κατάφερα να νικήσω την λιπαρότητα ,να έχω   ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί αρκετές ώρες ,ενώ διαπίστωσα ότι η τακτική χρήση του καθαρίζει και εξυγιάνει τους φραγμένους πόρους, ενυδατώνει κι έχει αντιφλεγμονώδη δράση!


Κυκλοφορεί σε πρακτική premium compact συσκευασία με καθρέπτη και ένα αντιμικροβιακό σφουγγάρι .Διατίθεται και σε Refiller CHECK-MATTE -συσκευασία σωληναρίου για το επαναγέμισμα της compact συσκευασίας.Η συσκευασία του δεν έχει βάρος  και εύκολα μπορείς να το κουβαλάς στην τσάντα σου.



Χρήση 
Περνάτε το πρόσωπο με το σφουγγαράκι ,πριν την κρέμα και το μακιγιάζ ,ενώ αν νιώσετε την ανάγκη μπορείτε να το το χρησιμοποιήσετε και πάνω από το μακιγιάζ κατά την διάρκεια της ημέρας ,χωρίς  να επηρεάζει την σταθερότητά του. 

Όπως όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB. έτσι και το CHECK-MATTE είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ενίσχυση του μεταβολισμού της   επιδερμίδας, είναι δερματολογικά ελεγμένο, cruelty free, χωρίς parabens ή άλλα αμφισβητούμενα συστατικά.

Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Και μια τελευταία είδηση που έμαθα πριν λίγες ήμερες ,το CHECK-MATTE  κυκλοφόρησε το 2019 και ήδη βραβεύτηκε ως καινοτόμο προϊόν φαρμακείου στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2019» που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard