NUXE -Μια νέα, δροσερή και διακριτική αισθητηριακή ταυτότητα!




Η NUΧE βυθίζει τις γυναίκες σε μια νέα αισθητηριακή εμπειρία, με υφές πλημμυρισμένες φρεσκάδα, που λιώνουν στην επιδερμίδα στη στιγμή. Η συλλογή επανερμηνεύει θεαματικά την οσφρητική της υπογραφή: ανακαλύψτε ξανά  τον αισθησιασμό του εμβληματικού αρώματος  (Άνθη Πορτοκαλιάς,  Μανόλια, Βανίλια), που απογειώνεται με ένα δροσερό, ζωηρό χαρμάνι  από Άνθος Γιασεμιού,  απολαυστικές όξινες νότες Ροζ Λίτσι και μια αισθησιακή βάση Λευκού ξύλου.

Energising Priming Concentrate 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ




 Ένα αναζωογονητικό “booster” Ιδανικό primer που προετοιμάζει την επιδερμίδα σας για την πρωινή και βραδινή περιποίηση, αυτό το serum-lotion με την επαναστατική του υφή, εμπνευσμένη από τα Κορεάτικά υγρά καλλυντικά, συνδυάζει δύο τύπους φυσικού Υαλουρονικού οξέος.  Με δράση που συμπληρώνει η μια την άλλη, προσφέρουν ορατό αποτέλεσμα λείανσης και συγχρόνως ενυδατώνουν σε βάθος. Η βιταμίνη C ενεργοποιεί τη λάμψη της επιδερμίδας. Εφαρμόζεται πρωί και/ή βράδυ με τα δάχτυλα, ταμπονάροντας ελαφρά στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, πριν από την καθημερινή σας ρουτίνα. 

 100 ml σε μπουκάλι με αντλία. Π.Λ.Τ. 25€

Multi-Correction Gel-Cream 
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
Multi-Correction Silky Cream 
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 




Κρέμες ημέρας για έξτρα boost Συνδυάζοντας το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού με το λειαντικό αποτέλεσμα του φυσικού Υαλουρονικού οξέος , γίνεται το καθημερινό booster για μια αναζωογονημένη, λαμπερή επιδερμίδα ενώ συγχρόνως απαλύνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Διατίθεται σε δύο υφές: μια gel-κρέμα με απίστευτα ελαφρύ ματ τελείωμα για την κανονική προς μεικτή επιδερμίδα και μια μεταξένια εκδοχή κρέμας για την κανονική προς ξηρή επιδερμίδα. Εφαρμόζεται κάθε πρωί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

 40 ml σωληνάριο με αντλία Π.Λ.Τ. 37€

Night Recovery Oil Balm 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ 




Ο φρουρός της νύχτας Τυλιγμένο μέσα σε αυτήν την ultra-cocooning υφή, εμπλουτισμένη με έλαιο Μακαντάμια,  το δέρμα ξαναγεννιέται στη διάρκεια της νύχτας . Όσο το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού συντηρεί τους μηχανισμούς του δέρματος, το Εκχύλισμα από Άνθος Nopal (το άνθος του φραγκόσυκου), ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, προσφέροντας φωτεινή επιδερμίδα και λεία χαρακτηριστικά με το πρωινό ξύπνημα. Εφαρμόζεται κάθε βράδυ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. 

50 ml βαζάκι Π.Λ.Τ. 37€

Multi-Correction Eye Gel Balm 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ




 Λάμψη στα μάτια Με την ντελικάτη, υπερ-δροσιστική υφή του, αυτό το gel balm διαχέει ένα εκχύλισμα φυτικής Καφεΐνης, με δράση κατά των μαύρων κύκλων και κατά των οιδημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια, αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις του λιγοστού νυχτερινού ύπνου στη στιγμή. Το έλαιο Φουντουκιού, επιλεγμένο για την ανάλαφρη υφή του, συμβάλλει στην ενδυνάμωση αυτής της εύθραυστης περιοχής.  Εφαρμόζεται πρωί και/ή βράδυ.

 15 ml σε σωληνάριο με αντλία Π.Λ.Τ. 30€

#boostyourskin #nuxegreece #prodigieuseboost #boost




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard